GRIND-RX Recenzje

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z pamiątkami sportowymi
  2. Sklep z witaminami i suplementami

Napisane przez firmę

GRIND-RX – Fuel The Grind Bij GRIND-RX draait alles om één ding: jou helpen het maximale uit jezelf te halen. Wij ontwikkelen premium voedingssupplementen die speciaal zijn ontworpen voor functionele sporters – van fanatieke CrossFitters en Hyrox-atleten tot iedereen die traint met passie, discipline en een doel. Wij weten dat topprestaties beginnen bij de juiste brandstof. Daarom werken we alleen met hoogwaardige ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde formules. Elk product is zorgvuldig samengesteld om je te voorzien van wat je écht nodig hebt – zonder onnodige vulstoffen of loze beloftes. Of het nu gaat om explosieve energie, verbeterd uithoudingsvermogen, sneller herstel of dagelijkse ondersteuning, bij GRIND-RX vind je de perfecte aanvulling voor jouw training. Ons assortiment bestaat onder andere uit krachtige pre-workouts, verfrissende hersteldranken, essentiële omega’s en pure whey protein blends. Alles wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen, zodat jij altijd kunt vertrouwen op wat je neemt. Maar GRIND-RX is meer dan alleen supplementen. Het is een community van gelijkgestemden die begrijpen dat vooruitgang niet vanzelf komt. We weten dat elke rep, elke set en elke training telt. Daarom willen wij jou ondersteunen – niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Of je nu in de box staat, een Hyrox-event loopt of thuis traint: met GRIND-RX ben je altijd klaar voor de volgende uitdaging. Fuel the Grind. Own the Day. Ontdek meer op www.grind-rx.nl en word onderdeel van de GRIND-RX community.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Zeer goede grip in het rack met high…

Zeer goede grip in het rack met high skill gymnastics, totaal geen chalk meer nodig. Ook de belt & knee sleeves zijn ook top, pr na pr tot nu toe met beide spullen! Dus over het algemeen echt heel tevreden over Grind-Rx

8 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Erg tevreden! Kan niet meer zonder

Zelf gebruik ik de belt, grips en Knee sleeves als gear. Ben der erg tevreden over, belt is super ondersteunend. Grips hebben maximale grip en snijden niet. De Knee sleeves geven veel ondersteuning.
Ook de rebuild+ en hybrid+ zijn een fijne toevoeging voor, voor en na me wod.

5 sierpnia 2026

Elite grips

Super goeie grips en goed sticky voor in het rek. Zijn niet mega stug dus je kan ze meteen gebruiken!

31 lipca 2026

Helemaal blij

Helemaal blij!
Een pre-workout die doet wat die beloofd.

Focus
Uithoudingsvermogen
Energie.

Geen naar gevoel! Makkelijk oplosbaar en goed te drinken.
Helemaal fan!

6 lipca 2026

Backpack

Erg blij met mijn nieuwe backpack. De levering was snel en ik kan nu al mijn behaalde patches en CrossFit spullen kwijt.

19 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Top producten en goede service.

Een hele fijne service en snelle leveringen.
De producten, die ik sinds het begin gebruik, zijn super lekker en niet chemisch. Het prettige vind ik dat bij de rebuild geen melk nodig is maar alleen water, waarmee de smaak niet verloren gaat.
Ook de hear is kwalitatief heel sterk en goed!
Al met al super goede service en fijne producten.

8 lipca 2026

Top Producten en goede service

Sinds de start van Grind-RX bestel ik daar mijn supplementen. Whey, Creatine, Pre-Workout, electrolyten. Hele fijne producten. Top service en vriendelijk! Bij vragen krijg je altijd snel antwoord. Elke bestelling wordt snel geleverd en altijd goed verpakt.

Echt een aanrader !

Hele prettige service

Hele prettige service! Mijn pakket kwam super snel binnen! Ik gebruik de creatine van Grind-RX veel en ben super blij dat deze zo fijn oplost! Daarnaast heb ik de Knee sleeves en deze bieden mij ook veel support!

Erg tevreden!

Oceniono na 5 z 5

Goede service en uitstekende producten!

Bestelling kwam ontzettend snel binnen in een goed verpakte doos. Ik neem nu vrijwel dagelijks de preworkout en ik merk de effecten direct met sporten zonder het nadeel dat je vaak hebt van preworkouts. Mocht je een extra boost nodig hebben dan raad ik dit ontzettend aan! Het maakt voor mij een wereld van verschil.

De whey met elektrolyten smaakt ontzettend goed en is met het warme weer echt een uitstekende toevoeging aan je dagelijkse regime. Ik heb dit persoonlijk nog nergens gezien! Zo kan je gerust een goede workout hebben en hoef je niet bang te zijn voor wat zweet.

Kortom: uitstekende producten, goede service, direct bestellen! Aan mij hebben ze een klant erbij.

Supplementen

De supplementen zijn echt top!
Net zoals de service, snelle levering en het contact
Echte aanrader is de Rebuild+,
Mengt makkelijk met water zonder de eeuwige klonten. Smaak blijft romig en de smaak is te lekker

6 lipca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej