Rigtig god mobilabonnements udbyder, med fokus på bæredygtighed, samtidig med at de er 100% danskejet og er andelsejet. 89 kr. for fri tale i DK/EU, 30 gb data i DK og 20 gb i EU, både 4G og 5G, s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altid nem at komme i kontakt med når der undtagelsesvis er problemer. Meget gennemsigtig forretning herunder fordeling af overskud til grønne aktiviter. Anbefaler meget gerne Green Speak til andre.... Zobacz więcej
Bedste telefonselskab! Jeg kunne aldrig finde på at skifte. Der er abbonnementer til forskellige behov, og de er alle billige. Vigtigst af alt er der altid fænomenal service. Og nårh ja, så støtter ma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Operator sieci komórkowej
- Dostawca internetowy
- Dostawca internetu i telefonu
- Dostawca usług telekomunikacyjnych
- Firma telefoniczna
Napisane przez firmę
Simpelt men effektivt! 1. Du får telefoni i høj kvalitet. 2. Vi giver overskuddet til velgørenhed. 3. Du bestemmer hvordan pengene skal fordeles.
Hvidkløvervej 2, 5700, Svendborg, Dania
- vip@GreenSpeak.dk
- greenspeak.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Fantastisk telefoni med god samvittighed
Det absolut bedste teleselskab på markedet. Fantastisk dækning, billige abonnementer, hvor man får meget for pengene, socialansvarlig virksomhed med max-løn, hvor overskuddet doneres til velgørenhed og bestemmes af abonnenterne. Og så ovenikøbet en fantastisk service. What's not to like?
Brændende varm anbefaling. 🔥

Odpowiedź od Greenspeak
Nem hurtig og serviceminded telefon med…
Nem hurtig og serviceminded telefon med god samvittighed

Odpowiedź od Greenspeak
Fremragende idé og endnu bedre udførsel
Greenspeak leverer ikke bare glimrende dækning og god service: Deres velgørende virke hjælper også en masse gode projekter. Og fordi overskuddet går til velgørenhed, så har man som kunde hus Greenspeak den kæmpe fordel at sælgere fra andre telefonselskaber giver op med det samme, så man sparer adskillige timer på årsplan.

Alt spiller
Altid god vejledning når man ringer. Har aldrig problemer. Elsker muligheden for at tilkøbe sporadisk, når jeg er i udlandet. Gode, lave priser. Moralsk virksomhed, der lader os kunder bestemme hvad overskuddet går til. Har været kunde i flere år nu!

Odpowiedź od Greenspeak
Det bedste mobil abonnement jeg har haft.
Aldrig nogle problemer. Altid god support. Gode priser. Støtter endda velgørenhed. Kæmpe win på alle fronter.

Odpowiedź od Greenspeak
Det eneste rigtige mobilselskab at vælge
Har været kunde i flere år hos GreenSpeak og kan faktisk ikke fatte at alle andre ikke skifter til dem. Det fungerer max og overskuddet går til grønne formål, som du selv vælger. Jeg er fan!

Odpowiedź od Greenspeak
Virker godt. Let at finde rundt i deres system.
Virker godt. Let og nemt at skifte abom. efter behov og nemt at se mit forbrug. Så går overskuddet til en god sag, som du selv er med til at vælge gennem afstemning.

Odpowiedź od Greenspeak
Alt virker, og de er flinke
?? Hmm- alting virker, og de er flinke når jeg vil have nyt, så en stor femtal herfra.

Fantastisk teleselskab!
Fantastisk teleselskab med god service og gode værdier! Har aldrig haft problemer med noget som helst, der har altid været god service, og jeg får det samme som ved andre selskaber, men til en bedre pris, og støtter samtidig noget, jeg bedre kan stå inde for.

Fremtidens teleselskab
Bæredygtighed og omtanke for jord og mennesker

Odpowiedź od Greenspeak
Godt og stabilt teleselskab, som jeg klart vil anbefale
Nu har jeg haft greenspeak i snart mange år. Det har altid kørt upåklageligt. Muligheden for selv at skifte pakker efter behov er lækkert og jeg har aldrig oplevet nogle problemer med dækning eller vilde prisstigninger. Jeg kan ikke huske, at havde fået nogle prisstigninger, men hvis det sker, har man jo mulighed for at vælge en anden pakke efter behov.

Alt hos Jer virker bare
Alt hos Jer virker bare !
Og så kan jeg donere overskud til "Grønne" projekter. Genialt !

Fantastisk telefonselskab
Fantastisk telefonselskab.
God dækning, gode priser, fantastisk service, hvis jeg har haft brug for hjælp og så er det skønt at bidrage til grøn omstilling gennem sit telefonabonnement.

Odpowiedź od Greenspeak
Har aldrig haft problemer med…
Har aldrig haft problemer med greenspeak igennem de år, jeg har været kunde.

God kundeservice
God kundeservice, alt fungerer fint - og overskuddet går til gode formål, som man selv kan være med til at vælge!

Gnidningsfrit
Greenspeak er super nemt at holde med en rigtig fin dækning. Og så er folkene bag søde til at svare hurtigt på mail eller telefon, hvis man har nogen problemer.

Lover hvad de holder
Lover hvad de holder. Dejligt med medlemsdemokrati og have indflydelse på hvad overskuddet bruges til.

Odpowiedź od Greenspeak
Hvad kan man ønske sig mere?
Jeg er glad kunde gennem mere end 5 år - for hvad kunne man ønske sig mere? Hos GreenSpeak er der en CSR-profil der sparker **v! En sympatisk lønpolitik! Jævnligt fordelagtige opdateringer af mobilpakkerne - ikke bare for nye kunder, men også for os trofaste. Og nåja. Så fungerer produkt såvel som kundeservice skide godt!

Odpowiedź od Greenspeak
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.