Green ICE Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Supersnelle levering; er was een hapering op de achterkant van het truitje maar ik mocht het meteen terugsturen op hun kosten en ik kreeg een nieuw exemplaar toegestuurd zonder veel gedoe. Heel vlot... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

levering van de bestelling ging vlot. Kleedje paste niet en dus heb ik het terug gezonden. Ik heb echter nog geen melding gekregen dat de retourzending is aangekomen of wanneer ik mijn geld zal terugk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel behulpzaam bij bestellingen on line hebben me al dikwijls geholpen via charter echt top Dank U wel

Oceniono na 5 z 5

Ik had iets besteld, mijn pakketje was verloren bij de koerier maar men heeft direct een andere opgestuurd en zo had ik mijn artikel nog op tijd! Een onberispelijke service van Green Ice, dankjewel... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

* English below * Green ICE is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1954. We zijn een Belgisch modelabel dat jaarlijks twee collecties uitbrengt. Deze collecties zijn gecreëerd voor de dynamische, modebewuste vrouw die kwaliteit weet te appreciëren aan een aantrekkelijke prijs. Green ICE is a family business that was founded in 1954. We are a Belgian fashion label that creates two collections a year (winter & summer). These collections have been created for the dynamic, fashion-conscious woman who appreciates quality at an attractive price.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Napisz recenzję

Super Service!

2 września 2025

Dag Renate,
Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.

Prima service

Prima service. Ik had iets besteld en heb het teveel betaalde bedrag zeer vlug terug gekregen

1 września 2025

Dag Nadine,
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat alles zo vlot verlopen is.

Vlotte service

Vlotte service, goede kwaliteit.

28 sierpnia 2025

Odpowiedź od Green ICE

Dag Sylvie, bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en kwaliteit

Oceniono na 5 z 5

Mooi jurkje van goede kwaliteit.

Een mooi jurkje besteld en zeer snel thuis geleverd.
Zeer tevreden, zeer goede kwaliteit.

4 sierpnia 2025

Odpowiedź od Green ICE

Dag Carla, hartelijk dank voor deze fijne review. Het doet ons een plezier om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en service van uw bestelling. Veel plezier met uw aankoop!

Odpowiedź od Green ICE

Hartelijk dank voor deze korte maar krachtige review. Het doet ons een plezier om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Vlugge levering.

28 lipca 2025

Odpowiedź od Green ICE

Dag Fabienne, hartelijk dank voor deze korte maar krachtige review. Het doet ons een plezier om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Webshop

Ik wist niet dat jullie een webshop hadden en kocht altijd de kleding op een plaatselijke markt maar op de webshop is er meer keuze

28 lipca 2025

Odpowiedź od Green ICE

Goedemiddag, hartelijk dank voor deze fijne review. Het is fijn om te horen dat u onze webshop heeft ontdekt en dat u het ruime aanbod leuk vindt.

Rap verzonden

Rap verzonden, goede kwaliteit alleen spijtig dat ge kosten moet betalen op retour omdat er geen winkel is waar ge kunt passen en bekijken

Odpowiedź od Green ICE

Dag Jeanine, hartelijk dank voor uw review. Het is leuk om te horen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze kleding.

Indien u ook graag eens naar een fysieke winkel wenst te komen van Green ICE is dit echter geen enkel probleem. Onze eigen winkels en verkooppunten vindt u via deze link: https://www.greenice.be/pages/winkels

Alvast veel plezier met je online aankoop

Goede kwaliteit

Snelle levering, juiste maat, goede kwaliteit
Heel tevreden

Odpowiedź od Green ICE

Dag Hilde, hartelijk dank voor deze fijne review. Het is leuk om te horen dat u tevreden bent over onze service en over de kwaliteit van onze kleding. Veel plezier met uw aankoop!

Oceniono na 4 z 5

Alles verliep vlotjes

Alles verliep vlotjes ! Blij met mijn aankopen.

30 czerwca 2025

Odpowiedź od Green ICE

Dag Hilde, hartelijk dank voor uw review. Het doet ons een groot plezier om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over uw aankoop.

Wel merken wij op dat u maar 4 van de 5 sterren heeft gegeven. Als Belgisch, familiaal bedrijf hechten wij zeer veel waarde aan de ervaring van onze klanten en de bijhorende reviews. Vandaar dat wij steeds open staan voor feedback indien er een reden is waardoor u geen 5 sterren heeft gegeven.

Alvast veel plezier met uw aankoop!

Oceniono na 5 z 5

Zeer snel mijn jurk ontvangen

Zeer snel mijn jurk ontvangen. Echt prachtig en kwaliteitsvol !

Odpowiedź od Green ICE

Dag Patricia, hartelijk dank voor deze hele fijne woorden. Het doet ons team een enorm plezier om te horen dat alles naar wens was. Alvast heel veel plezier met uw aankoop!

Fijne winkel

Vriendelijk, behulpzaam en zeggen als het u niet goed staat

2 lipca 2025

Odpowiedź od Green ICE

Dag Nadia, hartelijk dank voor deze fijne review. Het doet ons team een groot plezier om dergelijke positieve feedback te ontvangen. Alvast veel plezier met uw aankoop!

Oceniono na 1 z 5

Heel teleurstellende ervaring vandaag…

Heel teleurstellende ervaring vandaag (3 juli 2025) in de Green ICE winkel in Sint-Niklaas.
De verkoopster, die zei dat ze de verantwoordelijke is, zei letterlijk tegen mij:
“Je mag zoveel klachten indienen als je wilt, ik beheer deze winkel.”

Zeer onprofessioneel en respectloos. Zo’n houding is totaal onaanvaardbaar.
Ik raad deze winkel niet aan zolang dit gedrag niet aangepakt wordt.

Opinia niezależna

Odpowiedź od Green ICE

Dank u voor uw feedback. Het spijt ons oprecht dat uw ervaring in onze winkel te Sint-Niklaas voor u teleurstellend was.

Wij streven ernaar om elke klant op een respectvolle manier te ontvangen en te helpen. Uw opmerkingen zijn intern besproken met de betrokken collega, en we nemen dit ter harte.

We begrijpen dat er sprake was van een gespannen situatie in de winkel, en we doen ons best om ook in zulke omstandigheden professioneel te blijven handelen. We zullen dit verder intern opvolgen.

We vinden het wel jammer dat u ervoor gekozen heeft om een negatieve beoordeling te plaatsen terwijl we reeds met u in rechtstreeks contact stonden via e-mail. We hadden gehoopt dit via dialoog op te lossen.

Uiteraard blijven we beschikbaar via onze klantendienst mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben.

Green ICE Klantendienst

Goede pasvorm

Goede pasvorm, met zorg ingepakt.

26 czerwca 2025

Odpowiedź od Green ICE

Dag Katrijn, hartelijk dank voor deze fijne review. Het doet ons team een groot plezier om dergelijke positieve feedback te ontvangen. Veel plezier met uw bestelling!

Odpowiedź od Green ICE

Dag Iris, hartelijk dank voor deze fijne review. Het doet ons een groot plezier om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. Veel plezier met uw bestelling!

Oceniono na 1 z 5

Website is een ramp

Website is een ramp. Als je iets wil terug sturen kan je uren zoeken

12 czerwca 2025

Odpowiedź od Green ICE

Dag Brenda, wij vinden het heel spijtig om te horen dat u een negatieve ervaring heeft met onze website.

U kan onze retourvoorwaarden en retourhulpmiddelen echter op verschillende plaatsen terugvinden. Wij hebben in de eerste plaats een toegewijde retourpagina die u via een link onderaan elke pagina van onze website kan terugvinden. Daarnaast staat deze info ook nog eens vermeld in de algemene voorwaarden en bovendien heeft u steeds onze chatfunctie die u kan helpen om de retourpagina te vinden of waar u specifieke vragen kan stellen aan één van onze medewerkers.

Wij betreuren het ten zeerste dat u de info niet heeft gevonden en dat u op geen enkele manier contact opgenomen heeft met ons voor meer inlichtingen te ontvangen. Wij hechten namelijk zeer veel belang aan onze reviews en ons team staat dan ook steeds klaar om onze klanten te helpen.

Vlotte levering

Correct, stipt, snelle levering!
Zeer tevreden

16 czerwca 2025

Odpowiedź od Green ICE

Dag Ilse, hartelijk dank voor deze fijne review! Wij zijn zeer blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Alvast veel plezier met uw bestelling.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej