Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Greenfrogxl bestaat al 5 jaar en bedient klanten in Nederland en België met motor-, fiets- en outdooraccessoires. Wij zetten kwaliteit en service altijd op de eerste plaats. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld, met duidelijke productinformatie en transparante verzend- en retourvoorwaarden. Alle producten worden direct uit eigen voorraad geleverd, zodat u uw bestelling snel ontvangt. Bij Greenfrogxl doen we alles met aandacht: van klantenservice tot het zorgvuldig inpakken van uw bestelling. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen.
Dane kontaktowe
Kompasstraat 2C, 2901 AM, Capelle a/d IJssel, Holandia
- +31 793310202
- info@dc-import.com
- greenfrogxl.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Goed geholpen en snelle levering.
Goed geholpen
Goed geholpen, ik had de verkeerde maat besteld op de site, de volgende dag meteen gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan en ze hebben het meteen gecorrigeerd.
Zeer snelle service
Zeer snelle service. Prima hoes voor over de electrische fietsen op de camping!
Top service
Telefonisch contact gehad met GreenfrogXL, kon gelijk via de site mijn Oxford motorhoes bestellen.
Deze werd gelijk ingepakt en had de hoes de volgende dag in mijn bezit.
Steven hartelijk dank voor de topservice 👍🏻.
Jullie zijn een echte aanrader.
Goede service en product
De helm is geretourneerd voor een grotere maat. De klantenservice is goed bereikbaar bij vragen. Ze verwerken de retour op de dag zelf en sturen je nieuwe gewenste artikel meteen weer op. Erg tevreden met de service en met mijn helm. Kwaliteit is top!

Odpowiedź od Greenfrogxl
Top bedrijf! Goede service en scherpe prijzen
Artikel was niet meer op voorraad, en ze hebben me persoonlijk gebeld om te zeggen dat het de week erop verstuurd zou worden. Correcte prijzen en een top service!

Motorhelm
Ik had gebeld met tel nr op de website omdat ik wat meer info wilde over een motorhelm.
Ik werd uitstekend geholpen en geïnformeerd
Resultaat: de aankoop gedaan en volgende dag had ik de helm en mondstuk in huis.
Ik kan alleen maar zeggen: top

Zéér tevreden!
Zéér tevreden!
Zondag op mijn gemak de bestelling gedaan,vanuit België.
Dinsdag vroeg in de morgen stond de leveringsdienst hier al!!
Had die dag nog bestelling gedaan in België,en is hier ook dezelfde dag,maar later tijdstip.
Daarom zeer goede service van Greenfrog!
Tevreden klant!
Snel geleverd en goede kwaliteit
Ik heb bij deze webwinkel een bestelling gedaan van een scootmobiel beenkleed. Wat een mooie kwaliteit voor deze prijs ! En ik had het de volgende dag al in huis. Ben super tevreden !
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.