Het duurde even voordat ik mijn pakket binnenkreeg. Helaas mislukte van 2 producten de bereiding ervan maar ik hoop dat de volgende poging de bereiding wel gaat lukken. Ei smaakt okee, de bacon smaakt... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Meerdere producten bij Greenforce besteld, de vega balletjes en vega ei zijn echt toppers! bestellen gaat makkelijk en het word snel geleverd! zeker aan te raden ^^ tip: de balletjes kan je zonder toe... Zobacz więcej
Dat was deze keer echt wel een snelle levering. Besteld op vrijdag en aangekomen op zaterdag. We bestelden enkele reeds vertrouwde producten en gaan weer een paar nieuwe uitproberen. Jullie gamma zit... Zobacz więcej
Beste, vorige keren werden mijn bestellingen weken ! nadien aan huis geleverd. En dan had ik steeds een leegte op de voorraad plank. Deze laatste bestellingen heb ik ook online geplaatst en !!! d... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
We are GREENFORCE. We are a food tech scale-up based in Munich, Germany. We develop and provide plant-based products for every meal - from breakfast to dinner, from Easy To Mix or fresh products to ready meals. Our mission is to make plant-based nutrition the new normal in order to sustain our planet and secure the protein supply of future generations. In 2023, we started growing our own peas in Southern Germany and will continue to increase the acreage to cover more and more of our raw material demand with regional protein over the next few years. Additionally, the shorter transport routes also reduce our greenhouse gas emissions. All our products are 100% vegan. Quality and taste are is our highest priority and we are constantly striving to develop the best products on the market.
Dane kontaktowe
Streitfeldstraße 25c, 81673, Munich, Niemcy
- service@greenforce.com
- greenforce.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Goed product en dito service
Bestelling kon makkelijk worden geplaatst en de artikelen werden snel en keurig verpakt bezorgd. Ik vind niet alle vlees-/eivervangers even lekker. De vegan mince in ieder geval wel. Die vind ik heel erg lekker en de beste vegetarische gehaktvervanger die ik tot nu toe heb geproefd.
Gewoon goed
Gewoon goed, duurzaam en verantwoorde vlees- en eivervangers. Het zou de standaard moeten zijn
Smaakt heelijk, makkelijk ook op vakantie! Gezond en milieuvriendelijk!
Het is een goed product qua smaak en houdbaarheid. Het is een goed alternatief voor vlees. En het belangrijkste is dat het product is gemaakt van gezonde ingrediënten en milieuvriendelijk vanwege het gewicht!
Top produkt
Dat je van een poeder zoiets lekkers kan maken. Makkelijk te bereiden en verrassend lekker. Een uitkomst en geen verspilling.
Een schot in de roos
Snelle en correcte levering en goede producten. We hebben ervan genoten (het meest nog van de frikandel) en gaan in de toekomst vaker bestellen.
Vrolijk!!
Ik heb u een filmpje via Facebook gestuurd met uw product en een speel goed knuffel..
En dat filmpje zegt voldoende
Dank u
Supersnel geleverd
Besteld en de volgende dag al in huis. Nog niet alles geprobeerd maar kaassaus is lekker. We hebben voor wat extra diepte er ook nog vegan geraspte kaas door heen gedaan. Ik ben benieuwd naar de andere produkten...
Communicatie is service is onvoldoende.
De producten zelf waren goed. Maar ze zijn niet bij mij thuis afgeleverd. Ik.moest ervoor naar een Greenshop, wat vantevoren niet duidelijk was. En toen ik dit als feedback had aangegeven is er niet op gereageerd.
Dus de producten krijgen 5 sterren. De service echter 2 sterren.
Mijn bestelling was helaas even vermist…
Mijn bestelling was helaas even vermist maar na een email was alles opgehelderd
Zu Empfehlen
Ich bin sehr begeistert von den Produkten.
Qualität ist Top
Schmeckt lecker
Kundenservice ist freundlich und kompetent
Schnelle & einfache Zubereitung
Viele Produkte auch glutenfrei und ohne Soja
Gewürzt ist es auch gut. Mir teilweise etwas zu scharf
Ik had havermelk poeder besteld
Ik had havermelk poeder besteld. Een geweldig product. Niet meer van die zware pakken vanuit de bio winkel hoeven sjouwen. De volgende dag werd het al afgeleverd! Supersnel.
Vlotte bezorging en goede communicatie
Vlotte bezorging en goede communicatie! Plus dat ik de mixen van Greenforce culinair gezien helemaal top vind.
zou fijn zijn als jullie de bestelling…
zou fijn zijn als jullie de bestelling verzenden een track&trace link per mail te versturen bij mijn bestelling niet gebeurd. en de postbode ook geen briefje heeft gemaakt vanwaar hij het heeft afgegeven, anders zou ik via die track&trace link het naar een postkantoor laten afleveren
Opnieuw geleverd
Het pakket was volgens PostNL geleverd, maar ik had niks ontvangen en was gewoon thuis. Ik kreeg de hele bestelling kosteloos opnieuw geleverd, super service! Ditmaal stond mijn pakket bij thuiskomst voor de deur op de stoep. Waarschijnlijk was de vorige keer het pakket ook voor de deur gezet, en gestolen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.