Reakcja na opinię
Livet er for kort til semi god kaffe.....derfor er du kommet til det rette sted. Super crema, super smag og samtidig konkurrencedygtig på prisen sammenlignet med diverse supermarkeder Kan absol... Zobacz więcej
Giver den kun en stjerne fordi man ikke kan give mindre end det. Jeg købte kaffen som gave til min mor og der var ingen effekt på min mor hverken med hendes sukkertrang eller vægt som der stod der vil... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super frisk kaffe der leveres til døren få dage efter ristningen. God smagsvejledning af Klaus og nem mulighed for at ændre produktet / smagsvariant på hjemmesiden, når man har abonnementsordning. Kan... Zobacz więcej
Vi er et passioneret kafferisteri til hele danmark
generatorvej 15, 2860 , søborg, Dania
Altid frisk og velsmagende kaffe pakket ind i højt serviceniveau! Hjemme hos os er vi lykkelige for at have stiftet bekendtskab med ORIGIN ESPRESSO fra Greecofferoastery, som fast bliver leveret frisk hver måned lige til døren!
Livet er for kort til dårlig kaffe og med den kundeservice de også bringer til kaffebordet kan jeg kun anbefale alle andre at handle her, hvis de ligesom os sætter pris på høj service og god kaffe.
Tak for jeres altid lækre produkt!

Odpowiedź od Greencoffeeroastery
Fantastisk kaffe - prøv især deres Origin espresso.
Rigtig god og kompetent service
God kaffe til en fremragende pris. Jeg vil klart anbefale det til andre
Jeg har netop modtaget min 3. levering fra GCR, og det er en fornøjelse hver gang.
God friskristet kaffe på abonnement - til en god pris.
Behagelig og personlig kundeservice, hvis du skulle få brug for det.
Kan absolut anbefales
The best coffee beans ever. Can’t find coffee with this excellent taste, made with love and care, anywhere else.

Super god service!
De havde ikke alt hvad jeg havde bestilt, men skrev og spurgte om det var ok med en erstatning. God stil og konduite 😊

Odpowiedź od Greencoffeeroastery
Kompetent og behagelig betjening, godt udvalg og fine priser. Hyggelig atmosfære

Odpowiedź od Greencoffeeroastery
Hvis jeg kunne give 10 stjerner fik i det.
Super betjening , de var løbet tør for en af de kaffer jeg bestilte og så ringede de 10 min efter jeg havde bestilt og spurgte om der var en anden jeg ville prøve eller om jeg ville vente

Odpowiedź od Greencoffeeroastery
Kan anbefale at prøve dem. Har kun positiv feedback indtilvidere. :-)

Odpowiedź od Greencoffeeroastery
Efter Kampmannsgade shoppen lukning, har jeg oprettet et abonnement.
Alt kører til perfektion og kvaliteten er heldigvis uændret - helt i top!
Forkæl dig selv og køb dine bønne her :)

Odpowiedź od Greencoffeeroastery
Med mine varmeste anbefalinger håber jeg du også vil nyde bønner fra Green Coffee Roastery - særligt Italy Roast.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.