Super sted, Green Corner Holbæk, lækker grønt mad, og go’ betjening. Kan klart anbefales… kun 4 stjerner da jeg ville ønske toilettet var lidt mere, iorden, fx. der var et toiletbræt på toilettet.
Inni użytkownicy przeglądali również
Seriøst bedste Döner i Danmark
Seriøst, så fatter jeg ikke hvordan folk ikke giver det her sted fem stjerner! Ja, jeg sidder her i en halv brandert på vej hjem fra byen og anmelder The Green corner, men jeg har seriøst aldrig fået så god en shawarma. Kender I det, når I får en ellers velsmagende shawarma med masser af kød, men alt dressing bare ligger i toppen og til sidst så er det sådan lidt kedelig oplevelse at gøre den færdig? Sådan er det ikke her! Her taler vi om et brød der for det første er hammer-lækkert i forhold til en almindelig pita. Lækkert og vel-ristet, men så bliver det den sku også smurt med alverdens lækre dressinger over det hele, og de skam-fylder den med kød og de sprødeste grøntsager: Rødkål, hvidkål, almindelig salat, og syltede agurker. Det er bare en crazy combo! Mængden er helt vild (fik en deluxe). Jeg var seriøst kvæstet efter at have spist den i S-toget… eller forsøgte at spise den, er måske en bedre beskrivelse 😳😅. Du går ikke sulten i seng. Ved godt, jeg lyder som om jeg “glacer” dem for vildt, men jeg mener seriøst, at de serverer en af Danmarks bedste sharwarmas/döners. Prøv dem, hvis du er i Køge - også selvom du ikke et småstiv og på vej hjem fra byen som jeg er nu.
Ville ønske de havde en butik i Greve, hvor jeg bor. Godt gået “Green corner” 🤘🏻😁😉
Hende der er nærig
Hende. I Holbæk med næse ringen skal fyres hun er alt for nærig med fyldet
Jeg er vegetar og har været det i 50 år…
Jeg er vegetar og har været det i 50 år pga. alvorlig sygdom og bestilte en bowl med lækre grønt, men der var bare en hage ved falafler, der IKKE kunne leve op til sundhed? De var dybfrosne i montren, men blev opvarmet i en friturekoger som ødelagte alt af kikærter og vitaminer og mineraler. De var ødelagt af ultraforarbejdet behandling, hårdt bagte og slet ikke sunde for en dårlig mave, kræftsygdom, gigt m.m.. Vælger næste gang det Sunde Køkken og håber på bedre forarbejdning af falafler. Sundhedsekspert i alternativ behandling af fødevare. M.v.h. G.I.N.
Betjening perfekt
Betjening perfekt! Prisen helt fair
Fik en bowl dernede med salat og kylling jamen himmelsk
Bedste service
Var på green corner i dag med min søn, og hold da op en god service med 2 smilende, søde imøkommende piger🤗 vi fik lækker bowl, sandwich og pomfritter. Det er længe siden jeg har fået sådan en sandwich med så meget fyld, kun ros her fra😁😁
Kan klart anbefales👍🏻
Surprice hår i sandwich
Alt for klamt spild af penge
Købte 2 husets sandwich nede i Holbæk
Fik hår med i min sandwich som bonus første og sidste gang jeg bestiller fra green Corner Holbæk
De kan ikke finde ud af holde deres…
De kan ikke finde ud af holde deres åbem tiden når de siger fra kl 10 så de ikke engang holder åben lattterlig
Kun ros
Min kollega og jeg var nede, for at få noget mad i vores pause.
Søde 2 tøser bag “kassen” mega søde mod os, tog vores bestilling uden noget som helst, var gode til at svare når man stilte spørgsmål.
Vi har nu spist maden og det smagte mega lækkert, udover jeg fik med chili og er ved at dø i munden😂.
Så være sikker på I kan klare en chili der kan mærkes i munden.
Tak for 2 lækre sandwich & spinat brød
Lækkettttt
Bestilte takeaway
Bestilte takeaway, maden klar til tiden og lækker.
Maden er kold
Maden er kold, og én sandwich er fyldt med Olie. I dag er man løbet tør for ris i en ret, og vælger at tilbyde salat som fyld. Der er desværre gået meget ned ad bakke set over de sidste par år. Så de prisstigninger der er kommet hænger ikke sammen med kvaliteten.
Opkast og diarré
I denne måned bestilte jeg mad nede i Green corner i Holbæk.
Bestilte en laksebowls.
Efter jeg havde spist maden gik der lidt tid, før jeg fik så ondt i maven, gik på toilet i jeg ved ikk hvor mange gange og kastede op. 🤮
Tror simpelhen at de havde opbevarer fisken for langt tid ude.
Nu tør jeg ikke længere at købe fisk eller andet mad dernede fra igen.
Manglende ingredienser i laksebowl
Manglende ingredienser i laksebowl
Havde bestilt en laksebowl, men næsten halvdelen af de ingredienser der skulle have været i bowlen kom ikke I uden at personalet havde gjort mig opmærksom på at de ikke havde mere tilbage af diverse ingredienser.
Så endte med at få en bowl med laks, ærter, avokado og rødkål.
virkelig skuffende
Super sted
Det har Holbæk manglet
Nok mit yndlings sted i Holbæk mht. sund mad, det eneste jeg kunne tænke mig bedre var et mere nærværende personale der tilsidesætter deres interne samtaler imens de ekspedere kunder. Jeg kan heller ikke finde jer på instagram, det ville være klogt for jer at oprette en 😀
Rigtig lækker mad hvis man får det med.
Rigtig lækker mad hvis man får det med.
Jeg har flere gange oplevet jeg ikke fik sodavanden med til menuen gerne dip glemmer de.
Når man kontakter dem på mail får man intet svar
Det er en ommer
Foretog i går en bestilling online, som blev bekræftet manuelt i morges.
Da jeg kom for at afhente ordren (15 min forsinket) var ordren ikke pakket, og til et af produkterne var beskeden "det har vi ikke i dag".
Det er ikke godt nok, når man tilbyder bestilling online !
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.