Greatlife.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Een week geleden besteld. Niets leveren, geen updates sturen, waardeloos! Update: uiteindelijk bleek het probleem bij Budbee te liggen en daarna nog bij UPS. Hoe dan ook heeft de klantenservice toe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

This bone broth is absolutely amazing! Pure, clean, and full of flavor. I feel the difference in my joints and energy already. So happy with the quality-definitely worth it!"

Oceniono na 5 z 5

Makkelijk te bestellen en je wordt goed op de hoogte gehouden hoever de bestelling is.

Oceniono na 4 z 5

Goede communicatie qua update verzending en relatief snel verzonden dus top! Ook met IDEAL kunnen betalen is fijn.

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Bestelling werd snel en correct…

Bestelling werd snel en correct geleverd.

29 października 2025

Odpowiedź od Greatlife.nl

Bedankt Anita voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel en correct is geleverd. Van harte welkom om opnieuw bij ons te bestellen!

Top product zonder meuk

Top product zonder meuk. Snel verstuurd en ontvangen. Een aanrader!

29 października 2025

Odpowiedź od Greatlife.nl

Bedankt Hanneke voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de snelle verzending. Van harte welkom om weer bij ons te bestellen!

Gretalife.nl

Oceniono na 5 z 5

Mijn product is snel bezorgd en de…

Mijn product is snel bezorgd en de kwaliteit van het product is prima

3 października 2025

Odpowiedź od Greatlife.nl

Tack voor je mooie review, Hiwa! Fijn om te horen dat je product snel is bezorgd en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier ermee!

Oceniono na 5 z 5

Mooie producten, vlotte bezorging…

Mooie producten en soepele vlotte bezorging

6 października 2025

Odpowiedź od Greatlife.nl

Tack Tanja, wat fijn om te horen! Heel erg bedankt voor je mooie review — geweldig dat je tevreden bent met de producten en de vlotte bezorging.

Oceniono na 4 z 5

Goede communicatie qua update…

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od Greatlife.nl

Bedankt voor je mooie review, Vijaya! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie rondom de verzending, de snelle levering en de mogelijkheid om met iDEAL te betalen.

Oceniono na 5 z 5

This bone broth is absolutely amazing

24 czerwca 2025

Odpowiedź od Greatlife.nl

Thank you so much, Naana, for your wonderful review! We’re so happy to hear that you’re already noticing a difference in your joints and energy. It means a lot to know you’re pleased with the quality.

Fijn goed werkend supplement

Fijn goed werkend supplement. Nordic Kings

6 maja 2025

Hoi Cailin!

Heel erg bedankt voor je mooie review en de 5 sterren! 💚

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons supplement van Nordic Kings en dat het goed voor je werkt. Jouw feedback betekent veel voor ons!

Laat het gerust weten als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen.

Greatlife.NL

Oceniono na 1 z 5

Nooit meer

Nooit meer. Producten komen veeeeeeeel te laat binnen. Vertraging als een gek.

3 maja 2025

Hallo Hafid,

We betreuren het zeer dat je levering vertraagd is. Helaas werden meerdere zendingen getroffen door een technisch probleem bij onze bezorgpartner.

We hebben ons best gedaan om onze klanten op de hoogte te houden van de situatie en om korting aan te bieden als compensatie voor de vertragingen.

We begrijpen dat vertragingen frustrerend zijn en waarderen je geduld zeer.
We hopen dat je volgende ervaring met ons soepel en snel zal verlopen.

Oceniono na 3 z 5

Wel betalen en niet leveren. Uiteindelijk netjes opgelost.

Een week geleden besteld. Niets leveren, geen updates sturen, waardeloos!

Update: uiteindelijk bleek het probleem bij Budbee te liggen en daarna nog bij UPS. Hoe dan ook heeft de klantenservice toen ik eenmaal in contact was alles gedaan om het snel op te lossen. Inclusief kleine refund.

4 maja 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw eerlijke beoordeling. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is om te betalen en vervolgens zonder updates of levering te moeten wachten. Dat is absoluut niet de service waar wij naar streven. We zijn dan ook blij dat ons klantenteam het probleem uiteindelijk heeft kunnen oplossen.

We waarderen uw geduld en begrip enorm en hopen dat uw volgende ervaring met ons volledig probleemloos zal verlopen. Als u in de toekomst vragen heeft of hulp nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar!

Alles prima gegaan.

26 marca 2025

Odpowiedź od Greatlife.nl

Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling! 🌟 We zijn erg blij om te horen dat alles goed is gegaan – je bent altijd van harte welkom terug! 😊

Top service

Top service

25 marca 2025

Hallo Mo,

Bedankt voor je geweldige review en de 5 sterren!
We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Hopelijk tot snel weer!

Oceniono na 5 z 5

Really good service and good products!

Really good service and good products!

18 marca 2025

Odpowiedź od Greatlife.nl

Thank you so much for your wonderful review! We truly appreciate you taking the time to share your experience. We're delighted to hear that you're happy with both our service and our products!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej