I vores band er der stor venskabelig rivalisering mellem IPA-drikkerne og os, der sværger til de knaldsorte øl. Hos Grauballe har vi endelig fundet sort skyts, vi kan tvinge i IPA-trommeslageren som t... Zobacz więcej
Dejligt øl, elendig levering med GLS du betaler for hjemmelevering, får en upræcis leveringsdato, hvor der bare står vi kommer en af dagene, hvad kan man bruge det til ? Jeg er pensionist og invalid... Zobacz więcej
Jeg bestilte smagspakken af de mørke øl til min søn, alt gik som aftalt, hurtig levering - pakken stod foran døren - han er nu ved at smage sig igennem de første 3 øl og som han siger: hvis det for... Zobacz więcej
SUPER SUPER OPLEVELSE HVER GANG. Stor ros til jeres hjemmeside, der mere end indbyder til at "friste" kunden med god samvittighed. Det er fantastiske øl - Peters Jul, Nytårs smagekasse, Sorte... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Grauballe Bryghus er et dansk mikrobryggeri fra Midtjylland, grundlagt i 2002. Vi brygger øl med fokus på håndværk, gode råvarer og smag i balance. Sortimentet spænder fra klassiske øltyper til sæson- og specialbryg. Ud over øl tilbyder vi smagninger, events og en bryggerioplevelse i vores bar og bottleshop i Silkeborg.
Hagemannsvej 6 D, 8600, Silkeborg, Dania
- 86 87 76 84
- ale@grauballe-bryghus.dk
- grauballe-bryghus.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 45% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastiske mørk øl de bliver ikke de…
Fantastiske mørk øl de bliver ikke de sidste jeg køber fra Grauballe bryghus 10/10 stjerner
Smagsfulde øl
Det er anden gang, jeg har bestilt øl hos Grauballe Bryghus og jeg er meget behageligt overrasket over de mange smagsnuancer, de får frembragt i øllet.
Leveringer gik nemt og hurtigt
Så alt i alt en meget positiv oplevelse, og jeg kommer helt sikkert tilbage
Vil prøve nogle andre end de…
Vil prøve nogle andre end de sædvanlige. Har ikke smagt dem endnu, men venter til min 60 års dag her til sommer, er sikker på at de smager godt, og vil nyde dem sammen med mine to svigersønner.
Fantastisk øl og endnu bedre service
Jeg har i dag lavet en bestilling af 3+ kasser ved Grauballe Bryghus kl. 10:18, til afhentning i pakkeshop.
De har så set min adresse og kunne konkludere at de har en vareleverance der kører tæt på - så de har lavet en hjemmelevering i dag 14:49, helt kvit og frit.
Det er altså service på et andet niveau, især taget i betragtning at jeg bor et stykke ude på landet.
Ift. deres øl, har jeg af flere omgange benyttet mig af dem og de laver simpelthen helt fantastisk øl, både de mere klassiske udgaver, men især deres mere unikke øl giver virkelig en oplevelse.
Jeg bruger dem uden tvivl igen.
Rigtig gode mørke øl
Rigtig gode mørke øl
Alt gled fra bestilling til modtagelse
De øl jeg har smagt indtil videre…
De øl jeg har smagt indtil videre smager rigtig godt 🌞
Deres mørke øl er en fryd for ganen👍🤩
Super service , en af mine bestilte øl var i rest ordre de ringede og ville høre om jeg ville have en anden øl med istedet eller vente på de fik øllen klar igen og undskyldte mange gange . Hold op så flot gjort og jeg ville vente og har nu fået 3 øl til fars dag . Det bliver ikke sidste gang jeg handler ved dem det er helt sikkert . Kæmpe 12 tal her fra
Ufuldstændig ordre og ingen svar fra kundeservice
Jeg er desværre nødt til at give en dårlig anmeldelse af Grauballe Bryghus efter min (s)eneste ordre. Jeg modtog d. 16. april 2026 min ordre, og til min store skuffelse manglede forårssmagekassen, som ellers var en del af min bestilling.
Jeg har kun fået de navngivne øl – men ikke selve smagekassen. Jeg har allerede forsøgt at kontakte kundeservice, men uden svar, og derfor skriver jeg her.
Det er virkelig ærgerligt at modtage en ufuldstændig ordre, især når man betaler fuld pris og forventer, at alt er i orden. Jeg forventer naturligvis, at forårssmagekassen bliver sendt til mig uden ekstra omkostninger, og at bryghuset får styr på deres leveringer fremover. Hvis bryghuset får lige så godt styr på den intense markedsføring online og e-mails, som deres ordrepakninger og -leveringer, vil det være super. Øllene er jo ganske gode, hvilket gør det hele ekstra ærgerligt.

Odpowiedź od Grauballe Bryghus
Hurtig levering og meget spændende øl…
Hurtig levering og meget spændende øl (Den mørke kasse). Ikke sidste gang vi bestiller fra Grauballe Bryghus
Fantastisk godt øl👍👍
Spændende at smage varianterne
Hurtig levering og enebær-øllen var…
Hurtig levering og enebær-øllen var fantastisk.
Meget mørk og smagfuld, men på ingen måde tung
Fin service
Hurtigt levering.
Fin service
God øl
Absolut ikke sidste gang vi bestiller online.
pakken ankom til aftalt tid og de…
pakken ankom til aftalt tid og de første øl, som jeg smagte var supergode
Fra jeg bestille til jeg fik varen 3…
Fra jeg bestille til jeg fik varen 3 dage
Og alt var som det skulle være
👍👍👍 Hurtig respons