Granviks

Jag beställde en vara den 13 juni 2025. Har sms:at många gånger men de svara aldrig. Har kontaktat KLARNA så jag slipper betala. Kommer säkert inte få min beställning men hade varit på sin plats att... Zobacz więcej

Beställde ett par skor och fick bekräftelse. Men någon leverans har inte skett. Har försökt kontakta dem om leveransen. Men den adress de angett kan inte nås av Microsoft. Alltså är företaget en ren... Zobacz więcej

Beställde den 25 juni och ingeting hört när ska man lära sig att dessa webbsidor med försäljning är till 95% bluff men är man än vanlig konsument som tror på att bolag och folk har en moral så måste... Zobacz więcej

Beställde varor i början av juni, inte fått dem och heller inga svar på mina nu sammanlagt 3 skickade mejl. Ingen svar och de har ingen annan kontaktväg än deras mejl. Sista mejlet kom det efter dryg... Zobacz więcej

Varning

Varning! Oseriösa!!! Beställde en klänning för en månad sedan, går inte att få tag i dem, inget telnummer och mailen är olevererbar… Surt!!

10 lipca 2025

Beställde 24/6-2025

Beställde 24/6-2025
Inte fått nån vara, går inte att maila eller ringa, mail till support går inte fram "postmaster fel".
Har redan betalt varan.
Det blir polisanmälan.

Inget paket levererat efter 1,5 månad

Inget paket levererat efter 1,5 månad. Går ej att nå företaget trots flera försök. Har helt enkelt blivit blåst som flera andra enl. recensionerna. Jag tror så klart att de inte existerar alls och har lurat av folk massor av pengar och sen försvunnit.
Anmälda till Klarna för utredning.

Väntat fyra veckor

Väntat fyra veckor, fakturan förfaller om tre dagar. Har mejlat dem till anvisad mejl, men ingen återkoppling.
Enda som kom efter någon dag var ”postmaster fel”, så det går ej att nå dem.

Bluff

Bluff. Går inte att få tag på dem via mejl eller telefonnummer som framgår på hemsidan. Varan har inte kommit!

7 lipca 2025