Ingen ansatte ved hvad ting koster, så når man laver en bestilling over telefonen, får man en ubehagelig overraskelse, når man henter sine kager. Dobbelt pris af hvad der blev oplyst. Ingen vil tage... Zobacz więcej
Har tit besøgt Grannys på Frederiksberg og været tilfreds. Derfor var det en overraskelse, at få serveret en vindtør marcipan croissant, som ikke havde set skyggen af marcipan hos deres butik i Dragør... Zobacz więcej
Årets dårligste fastelavnsbolle. Uspiselig, fuldsstændig skilt flødeskum. En bolle der kun var halvt fyldt. Ved kontakt, var undskyldningen at der altså også blev pisket en del flødeskum for tiden. Ef... Zobacz więcej
Der trænger virkelig til en grundig rengøring både inde og ude på Gladsaxevej. Selv mine børn påpeger at alt er slidt og beskidt. Det betyder desværre at jeg er begyndt at fravælge stedet, da jeg har... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Skuffende oplevelse
Besøgte Grannys house på H.C Ørsteds vej og det var lidt af en dyr skuffende oplevelse. En lille bitte sandwich (med understegt bacon, kedelige supermakeds agtige forstegte kyllingestykker) til 89kr. Pigen bag kassen kunne ikke svare på hvad der var i sandwichene, selvom det var hende der efterfølgende lavede dem. Hun bar mundbind, men det hang bare fra det ene øre. Flere gæster vandrede rundt uden mundbind. Der kom endnu en ansat ind med sin kæreste, heller ikke de bar mundbind.
Vi besluttede os til at købe kage fra HART i stedet.
Min kone og jeg holdte bryllup sidste…
Min kone og jeg holdte bryllup sidste weekend og havde bestilt kage til 45. Den var bestilt til levering kl 14. den kom 14, smagte perfekt og så virkelig smuk ud.
Og handler ofte en romkugle eller træstamme i søborg eller gladsaxe, de er mega gode søde ekspedienter.
Og om 25 kroner for en romkugle er dyrt, er vel en smags sag. Jeg synes den er alle pengene værd. Der er mig bekendt ikke købstvang i Danmark.
Normalt bruger jeg ikke tid på dette medie, men når man har fortjent det, skal man også have det.
Stedet overholder ikke corona restriktionerne
Ikke et sted for sarte sjæle - under en tid med corona.
Jeg var på Grannys i går, mandag den 28 September, med kolleger.
Ca. halvdelen af café gæsterne gik rundt uden mundbind - og blev ikke irettesat af personalet. Halvdelen af personalet havde ikke mundbind på når de bevægede sig fra bager området, til café området. Jeg forstår det ikke! Hvor svært kan det være, at bruge et mundbind? Har man ikke forstået restriktionen, bør man måske blive hjemme, eller finde et job hvor man kan undgå brugen af disse.
Skuffende romkugler
Skulle prøve deres meget omtalte romkugler. Men de havde absolut intet med romkugler at gøre og var oveni alt alt for dyre 25 kr for en klæg kugle som smagte af banan. Har mistanke om at den var vegansk, men det sagde ekspedienten ikke noget om.
Har Grannys House styr på corona-reglerne?
Er lige kommet hjem fra fødselsdagsarrangement på Grannys House på Søborg Hovedgade. Et arrangement hvori der deltog adskillige ældre. Vi var mere end 25 mennesker klemt sammen på mindre end 50 m2, der også husede en bardisk og en gennemgang for personalet (der blev flittigt brugt, når de skulle ind og ud fra caféen). Lokalet var uden udluftning, da der også var et arrangement i det tilstødende telt, som skulle have mulighed for at holde taler m.v. Vi sad nærmest på skødet af hinanden, så lidt plads var der til hver enkelt - og nogle måtte sidde med ryggen halvt inde under bardisken. Folk fra det tilstødende arrangement gik ind og ud gennem lokalet, når de skulle på toilettet. Ofte! Ingen respektafstand mellem gæster, ingen aftørring af flader, fælles serveringsbestik til alle retter. Alle skulle trykke på de samme termokander eller holde på samme håndtag for at få te og kaffe. Bestikket var dårligt rengjort og med madrester. Grannys House tænker helt åbenbart kun på at maksimere antallet af gæster og dermed hvor mange kuverter, der kan langes over disken. Personalet samlede ikke tallerkner sammen - det måtte vi selv bugsere rundt med på den yderst begrænsede plads, der var til rådighed. Simpelthen for dårligt og uhygiejnisk i disse coronatider. Hvis jeg kunne give negative stjerner, gjorde jeg det, og Grannys House burde refundere alle udgifter, der ikke gik direkte til mad og drikke. Min anbefaling: Undgå at holde dit arrangement her, så længe stedet ikke har styr på sin coronaforebyggelses-håndtering!!!
Lack of good service
I have been once at the one on Søborghovedgade, and 4 times at the one on Gladsaxevej. The bread is often dry and hard, no matter the time of day i come there. The danishes are more often than not great! They are a lot bigger than normal bakeries, but also a lot more expensive. The service is not good at Gladsaxevej, always comes out of the store in worse mood than I went in with.
Jeg har har lige købt franskbrød
Jeg har har lige købt franskbrød, chokoladebolle og tebirkes hos Grannys i Dragør. Det er åbenlyst at deres ting IKKE er frisklavede. Brødet både smager og lugter af gær og er desuden knastørt. Deres chokoladebolle og tebirkes er ligeledes helt tørre. Til gengæld kan man få lov til at betale 107 kr. for det. Det gør jeg ikke igen.
Hyggeligt sted men ALT FOR DYRT
Hyggeligt og lækkert sted, Stort udvalg af varer og ting og det er skam også lækkert det de har..... men det er ALT for snobbede priser... Jeg købte hveder i forbindelse med Store Bedrdag. 9 pr hvede.
En anden gang ville jeg have en kop kaffe og valgte en americano (det er en espresso med kogt vand i)... 45kr :-( Helt grotesk... og jeg laver faktisk bedre kaffe selv der hjemme..
Egentlig et hyggeligt sted og koncept
Egentlig et hyggeligt sted og koncept, men rosinboller til 25 kr. stk. og en lille To-go cappuccino til 45 kr er slet ikke i orden!!!
God oplevelse gang på gang eftermiddag/aften
Kan se at folk deler oplevelser omkring butiksejerne, dem har jeg desværre ikke mødt selv. Derudover synes jeg at de unge medarbejdere altid er søde og tager pænt imod en. Vegetar salaten er vildt lækker og kan sagtens anbefales. De har også opfyldning på filterkaffe og deres lækre kakao med hjemmelavet flødeskum får man kun hos Granny's. Personligt synes jeg ikke de har fortjent alle de dårlige anmeldelser. :)
Grannys house i Søborg er et lækkert…
Grannys house i Søborg er et lækkert sted at komme!
Jeg drømmer tit om jeres vegetar salat (jeg er på ingen måde vegetar), MEN nøøøjj hvor er den lækker!!!!! Og dejligt brød man får til.
Virkelig lækker salat, håber i forsætter med den variant!
Jeres varme kakao er også god og specielt jeres mandelboller er man tit fristet til at komme forbi og købe :D
Megalækker vegetarsalat
Megalækker vegetarsalat, kyllingesandwich og godt brød. Min favoritbager.
I har verdens bedste tebirker
I har verdens bedste tebirker. Kvalitet koster, og det betaler jeg gerne.
Sindssyg pris!
Sindssyg pris!
Skulle i dag prøve den berømmede bager..., fik et kulturchok: 2 teboller (da rundstykker var udsolgt): DKK 28,00!
DET ER 14,00 FOR EN TEBOLLE!!!
Hos andre bagere koster de fra 5,00 til 7,50!!!
Og herlighedsværdien var kun gennemsnitlig...
NJ
Min kollega havde glædet os til en…
Min kollega havde glædet os til en dejlig kop kaffe og en lækker kage i hyggelige omgivelser. Kaffe og kage svarede til forventningerne😊 Men hyggen var svær at få øje på; midt i etablissementet sad chefen, som ikke var i julehumør. Der er heldigvis noget imellem chefer der råber så højt, disrespektfuldt og nedværdigende til sine ansatte🤬 Som gæst er det på egne og de ansattes vegne mega ubehageligt at overvære; og det er desværre ikke første gang🙁 Kære unge, der findes masser af motiverende og værdige chefer. Søg fritidsjob et andet sted😊
Den mandlige chef er så ubehagelige…
Den mandlige chef er så ubehagelige over for sine ansatte at han ALDRIG skulle have ansatte. Konen har fået stjernestatus, manden har fået mindreværdskomplekser. Jeg støtter aldrig mere denne virksomhed. Til jer unge mennesker som arbejder i virksomheden, sig fra og søg andet arbejde hellere i dag end i morgen
svarer ikke på klage
Vi har to gange skrevet til Grannys uden at de gider reagere
Kære Grannys House!
Jeg havde i går 3 gode venner med til kagebordet på Grannys House i Søborg - jeg havde bestilt i god tid og fik også anvist et bord ved ankomsten. Så langt så godt!
Jeg gik desværre meget skuffet fra jeres kagebord, som vi ellers alle tre havde glædet os rigtig meget til. Prisen taget i betragtning havde vi også forventet et flot arrangement i flotte omgivelser. Det var bestemt ikke, hvad vi oplevede. Egentlig havde jeg tænkt, at så kan jeg bare lade være med at komme der igen og ihvertfald ikke anbefale arrangementet til andre. Men - jeg synes, at I skal vide, hvorfor vi blev så skuffede:
Der er simpelthen for lidt plads til alle de mennesker, I stuver ind i jeres lokaler
For det første skulle vi have flyttet bordet ud i lokalet, da to af os ellers skulle have siddet under bardisken, hvilket ikke er fysisk muligt grundet vores højde. For det andet skulle vi så bruge et stort antal sukkerposer for at stabilisere bordet, så det ikke havde slagside og vippede. For det tredje stod bordene så tæt, at jeg måtte bede ham ved siden af mig om at rejse sig, så jeg kunne komme til buffetten. For det fjerde var placeringen af selve kagebordet så håbløs, at folk hverken kunne komme frem eller tilbage. For det femte var luften/indeklimaet helt håbløst varmt og fugtigt grundet antallet af mennesker + det faktum, at I har sat et telt op (vel for at kunne stuve flere mennesker ind). For det sjette var det håbløst at skulle på toilettet - antallet er ikke dimensioneret til det antal mennesker, I stuver ind.
Sikkerhed på vej ned i teltet
Telt eller ej - det er jeres beslutning ift. økonomi osv. Smukt og hyggeligt er det ihvertfald ikke. Men - det er virkelig problematisk, at der skal lægges viskestykker på trinene, da trinene er virkelig glatte. Ikke mindst fordi disse viskestykker jo glider væk efterhånden som folk går og står på dem. Det betød, at jeg gled ned ad trappen og slog mit haleben.
Kvaliteten på det jeg nåede at smage var fin - der var ikke den samme fokus på skarphed, som vi ser Katrine være skarp på i Bagedysten. Desværre nåede jeg kun den ene side af kagebordet. Dels på grund af de mange mennesker - dels på grund af mit fald på trappen, som brat satte en stopper for min lyst til at være til stede i jeres forretning.
Skuffende morgenbrød - tørt
Købte rundstykker, brød, thebirkes og kanelstang på Gladsaxevej. Rundstykker var tørre og virkelig ringe. Thebirkes var gode. Brød ok. Kanelstang tør. Virkelig skuffet. Var klart blevet stemt hjem i bagedysten!
Grannys er blevet USSELT, RINGE og UCHARMERENDE. TOTALT SKOD
Vi holdt brunch til vor datters fødselsdag. Det var HELT SINDSYGT RINGE! Ucharmerende, koldt, usset! Det er helt tydeligvis blevet til en pengemaskine, som læner sig op af et engang hyggeligt koncept, som IKKE LÆNGERE FINDES! Det er virkelig TRIST og charmeforladt at besøge Grannys i dag! TOTALT SKOD!
På trods af, at vi HAVDE RESERVERET BORD, så var der IKKE plads, og vi måtte nøjes med at sidde bænket på usle plastiksæder lige op af buffét'en, som i øvrigt var meget meget kedelig. Det var både koldt og ucharmerende. Hvis man sælger et koncept som "grannys" startede med, så nytter det ikke noget at placere folk i TELTE og i mærkværdige interimistiske tilbygninger,.Virkelig usselt, og virkelig ødelæggende for stemning og arrangement. Og hvad er det for noget med nogle præ-opskænkede juicer, som bæres rundt og tilbydes gæster. Lunkne halvfyldte glas. Totalt ringe. En helt igennem DÅRLIG OPLEVELSE. Dér kommer vi ALDRIG MERE!
Havde inviteret min veninde med på tur…
Havde inviteret min veninde med på tur og forventede at vi skulle have et par hyggelige timer på grannys men desværre blev jeg meget skuffet ringe brunch tallerken og skulle selv bede om marmelade som hørte til og meget beskidt trist sted.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.