Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ingen ansatte ved hvad ting koster, så når man laver en bestilling over telefonen, får man en ubehagelig overraskelse, når man henter sine kager. Dobbelt pris af hvad der blev oplyst. Ingen vil tage... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Har tit besøgt Grannys på Frederiksberg og været tilfreds. Derfor var det en overraskelse, at få serveret en vindtør marcipan croissant, som ikke havde set skyggen af marcipan hos deres butik i Dragør... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Årets dårligste fastelavnsbolle. Uspiselig, fuldsstændig skilt flødeskum. En bolle der kun var halvt fyldt. Ved kontakt, var undskyldningen at der altså også blev pisket en del flødeskum for tiden. Ef... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Der trænger virkelig til en grundig rengøring både inde og ude på Gladsaxevej. Selv mine børn påpeger at alt er slidt og beskidt. Det betyder desværre at jeg er begyndt at fravælge stedet, da jeg har... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Dårligt brød

Købte i sidste uge et brød i Grannys House på Søborg Hovedgade. Jeg køber meget sjældent brød, da min mand er meget dygtig til at bage. Men jeg var på farten, og skulle have et med videre til et møde. Det var uden tvivl det dårligste brød jeg længe har fået. Det var som om, at det ikke var bagt nok, og det føles som om, man spiste en klump dej inde i midten. Oveni hatten kostede det 45kr!!! Det er hvad det er, jeg kan godt acceptere at man kan være uheldig en gang i mellem. Hvad jeg ikke kan acceptere, er at jeg samme dag sender Grannys house en mail, hvor jeg forklarer situationen, samt vedhæfter et billede af brødet og et screen shot af min betaling, så de kan se, at det er få timer efter købet, at jeg skriver til dem. Her godt en uge efter, har jeg ikke fået nogen form for respons. Det er dæleme dårlig service. Jeg gider jeg ikke komme der igen. Ærgerligt ikke, at prioritere kundepleje...

30 marca 2022

Dyr brunch

Dyr brunch! Ingen tvivl om at Grannys bager lækkert brød, men deres brunch er en skuffelse prissat alt for dyrt. Lille ufremkommelige buffet, intet ekstraordinært på menuen (nærmere tværtimod) og kedelig kaffe. Nussede borde og service. Det begrænsede personale havde travlt…

27 marca 2022

Dårlig oplevelse!

Jeg var på Grannys House i lørdags, hvor jeg havde bestilt bord til mit selskab. Der var rigtig mange mennesker der.

Vi sad og ventede en del tid, men der kom ingen??!!!
Jeg måtte stå i kø i butikken, for at spørge hvordan vi skulle forholde os, da vi gerne ville bestille brunch. Her fik jeg besked på, at vi bare kunne starte på brunchen ( tag selv)
Det var ikke den største brunch. Der manglede desværre en del. Kaffen var tynd og kold og ingen juice. Der stod brugt service sammen med det rene!!

Jeg så en ansat stå i et andet lokale (selskab) og hælde juice op. Jeg spurgte, om der også ville komme juice til buffeten, ja når hun var færdig. Der var der allerede gået lang tid, da jeg flere gange var inde og se om juicen var kommet, det tog en time.

Der var INGEN sprit eller engangshandsker ved buffeten…..!!!!!!! Man kan spørge, om de overhovedet er klar over, at verden har/er i en pandemi?
For få ansat og for uorganiseret og alt, alt, alt for dyrt i forhold til mængde og servicen.

Jeg vil ikke komme ej heller invitere nogen på brunch eller andet på Grannys House mere!!!!

Dårlig, dårlig oplevelse!!

21 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Grannys plejede at have lækre…

Grannys plejede at have lækre produkter.
Har lige købt 2 theboller, 2 frøsnappere, 2 croissanter og den ene er mere tør end den anden. Kostede mig 124 kr.
Det gentager jeg ikke igen.

11 marca 2022

FY OG FYJ

Jeg købte i gård d. 8-2. 4 stk fastelavnsboller og de var bestemt ikke fra samme dag. De var seje fyldet var stift. det er ikke første gang jeg har haft en kedelig oplevelse, men til gengæld sidste gang. HANDLER ALDRIG DER I GEN...........

9 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Det er ikke deres produkter jeg…

Det er ikke deres produkter jeg anfægter.
Det er deres hygiejne en af deres ansatte udviser.
I går d.02-02-2022 var jeg nede i Grannys House H.C. Ørstedsvej 23 2000 Frederiksberg C.
Expedienten tørrede sin næse af med hendes hånd uden at vaske eller spritte dem af efter. Det er bare klamt.
Derefter åbnede hun posen (tog hånden ned i posen) med den hånd hun havde brugt til at tørre næse med. Det er bare så ulækkert.

3 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Granny House i Søborg burde have 0…

Granny House i Søborg burde have 0 stjerner! Jeg var deroppe i går for at spise en kage og drikke et glas vin. Ekspedienten udviste en ligegyldig attitude og var meget langsom. Efter 5 minutters venten fandt hun en rødvin i køleskabet, der var næsten tom. Jeg spurgte hende, hvor længe den rødvin havde været åben, og det vidste hun ikke, men hun syntes åbenbart, at det var ok at servere sådan en vin! Jeg valgte at gå igen og sætter ikke mine ben der mere.

20 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Elendig kundeservice på Søborg…

Elendig kundeservice på Søborg Hovedgade. Hun vidste ikke hvad maden indeholdte. Og hun kunne ikke slå det op eller få hjælp til det da hun var ny... Håber ikke en med allergi kommer forbi. Tsk tsk tsk.

16 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Hvad sker der for de priser?

2 Chokolade teboller - 36 KR.
Jeg tænkte det måtte være en fejl. Nejnej den er god nok. En tebolle koster 18 kr. Man kan ikke lade vær med at stoppe op og tænke: "hvem tror I så lige at i er? 🧐"

Jeres priser er helt skæve. Og af den grund får i kun en stjerne 🥳

5 stycznia 2022

nul stjerne

Det er åbenbart ikke muligt at give -0- stjerne..!
Grannys på Gladsaxevej, ja.. jeg er skuffet over både dårlig madkvalitet og prisen.. jeg er målløs og synes at de burde skamme sig.. en laksesandvich til 73 kr med gammelt brød og fordærvet laks..

23 grudnia 2021
Oceniono na 5 z 5

I dag fejrede min datter hendes…

I dag fejrede min datter hendes fødselsdag på Grannys House H.C.Ørstedsvej Frederiksberg. Camilla fra Grannys House hjalp med valg af lagkage og havde reserveret bord til os så alt var klar. Kage var forudbestilt og dagens søde medarbejder serverede kagen smukt og venligt. Hele oplevelsen var positiv i smukke hyggelige omgivelser. Eneste forslag til forbedring er en ekstra medarbejder da nogle gik pga lang kø. Tilgivet pga. Corona og sikkert presset budget. Kagen smagte fantastisk og jeg overvejer at fejre min fødselsdag her - istedet for La Glaze som ellers har været tradition. Tak for en god oplevelse.

11 grudnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Har før i tiden været glad for at komme…

Har før i tiden været glad for at komme på grannys. For 9 år siden holdt vi mit barnebarns dåb der. Allerede inden gjorde vi dem opmærksom på, at der virkede nusset og toiletter ikke var rene. De lovede forbedring. Har stort set ikke været der siden, da det ikke var nogen succes. Har nu igen besøgt stedet da jeg tænkte det nok var bedre. Der VAR SÅ DÅRLIGT. Sad bagerst i lokalet. Der var så beskidt. De ting som børnene kan lege med så ulækker ud. Når du kommer ind i butikken sidder der en og ordner kontor Arb. Hvor hyggeligt er det lige. TRIST er det at et ellers godt sted er blevet så ulækkert.

13 listopada 2021
Oceniono na 1 z 5

Aldrig om jeg sætter mine ben der igen.

Aldrig om jeg sætter mine ben der igen.
Elendig brunch, der sluttede et kvarter før tid. De fjernede simpelthen maden.
Prisen er latterlig i forhold til udvalget, som var koldt og utilstrækkeligt.
Café latten var smagløs og kostede 51 kr.
Der var beskidt og uhygiejnisk, meget ulækkert.
Hold jer væk, for jeres egen skyld.
Jeg føler mig virkelig snydt.
MASH er 1000 gange bedre, og til samme pris.

8 listopada 2021
Oceniono na 1 z 5

Grannys snyder sit personale for pauser…

Grannys snyder sit personale for pauser og løn. Min datter knoklede i 9,5 time og blev nægtet pause og dernæst snydt for betaling. Til trods for mange henvendelser nægter ejer at betale løn. Jeg tager stærkt afstand fra denne her forretning.

31 października 2021

Helt grotesk dårligt ..!

Helt grotesk dårligt ..!
Chokolade croissant tør og uspiselig
Så lidt chokolade i den, at det dårligt ku ses.
Tebirkes ligeledes helt til grin…
Og til prisen, er jeg helt til grin.
Føj….i burde skamme jer !

9 października 2021

Så ringe et sted

Var derhenne og spise brunch imorges, og wow hvor var det dårligt til prisen. Maden i buffeten var kold, og vi måtte vente 30 min. på, at en i øvrigt meget sur ung pige kom ud med drikkevarer. Der stod konstant folk og ventede på genopfyldning af maden og frisk kaffe.
Desuden var der et selskab der blev sat ved siden af os, som efter at have bestilt blev smidt væk, fordi nu var bordet pludselig reserveret til nogle andre, før de fik deres mad overhovedet!
Derudover er det værste simpelthen hygiejnen! Føj hvor har der bare ikke været hovedrengjort i lang tid, i hjørner hænger der store spindelvæv, og der er decideret beskidt på alt indretningen.
Hvis man nu betalte 120 kr for det, var det til at leve med - men 450 kr. for 2 mennesker det er simpelthen chokerende til den standard de har derinde.
Sætter aldrig mine ben der igen, og vil da på det kraftigste også opfordre andre til at vælge et andet sted.

9 października 2021

Dyr kaffe

Dyr kaffe. Drikke man den in house er det fast pris 45 kr uanset to go pris🤔og virkelig ulækkert snavset kunde toilet.

8 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Vi kom ind i Grannys House Søborg…

Vi kom ind i Grannys House Søborg hovedgade, og blev henvist til bord med menukort. Da vi skulle bestille, meddelte de os så at køkkenet var lukket. Det undrer mig da virkelig, at vi ikke fik den besked fra start. Ærgerlig oplevelse.

7 września 2021
Oceniono na 1 z 5

Ringe måltid i selskab med rotter

Virkelig en kedelig og uinspirerende brunch, og til pengene føler man sig snydt.
Cappuccionen kunne lige så godt være tynd, sort kaffe med mælk, dødssygt hvidt brød, slatten salat og pålægget heller ikke noget man nærmer sig at jubler over. Ligeledes gældende for juicen.
Oveni det ringe måltid, havde vi selskab af et par rotter i deres såkaldte “hyggelige baggård”. Da vi påtalte dét (over 2 gange) var det anden gang med besked om at de var bekendt med det … at I så tilbyder jeres kunder at spise i baggården … ja, måske I skulle spørge jer selv om I selv ville spise et måltid, mens I ser på rotter der løber omkring.
Vi kommer ikke igen.

9 sierpnia 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej