Der Lampenschirm ist wirklich sehr schön und mit dem richtigen Leuchtmittel leuchtet es den Raum sehr gut aus und wirft ein sehr angenehmes Licht. Ein kleiner Minuspunkt, die Halterung, um den Schir... Zobacz więcej
Har handlet på nett 2 ganger hos Granit, ene gangen et møbel. Varene kommer som avtalt, og passer beskrivelsene som angis om produktet. Jeg har vært endel i fysisk butikk, så det gjenpeiler nok mi... Zobacz więcej
Hudiksvallsgatan 6, 113 30, Stockholm, Szwecja
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Snabb och bra leverans. Glas och glasbringare var helt. Positivt.
Handlar igen.

Odpowiedź od Granit
Sehr schöne Produkte, gut aufgebauter online Shop. Allerdings war die bestellte Lampe leider defekt.

Odpowiedź od Granit
Älskar Berså i alla former, dessa dricksglas och karaffen rekommenderas verkligen

Fint mönster på kökshandduk
men för tunna, dålig kvalité. Besviken, brukar annars vara nöjd med Granit.

Odpowiedź od Granit
Immer, wenn ich in Schweden bin, steht ein Besuch bei Granit auf dem Programm!
Leider gibt es in der Schweiz (noch) kein Geschäft.
So bin ich extrem froh, dass bei Granit viele Artikel auch online erhältlich sind. Besonders bei special Editions, wie aktuell die schönen Sachen im Steg Lindberg-Design, bin ich besonders happy.
Jetzt habe ich noch mehr 'Schwedenfeeling' bei mir Zuhause. Der Sommer kann kommen!

Odpowiedź od Granit
Jag har alltid handlat på granit när jag behövt något funktionellt, snyggt och prisvärt. Det har ofta varit planerade inköp, så också denna gång med ett antal svartlackerade metallkorgar som ska fungera som luftig förvaring istället för hyllor i vårt härliga nybyggda bad/toa och tvättrum på landet. Det blev otroligt snyggt!

Odpowiedź od Granit
Supersnabb hantering och leverans. Tack återkommer gärna😊

Odpowiedź od Granit
Jag fick hem en rottingstol den runda med dyna, Enda problemet är att man ska knyta själva kudden så att de två delarna den runda sisten och underdelen ska sitta ihop vilket jag tycker är knepigt det var ingen beskrivning med.

Odpowiedź od Granit
….. eftersom jag köpte en stol förra året och en i år var det helt olika gröna färger. Jag frågade innan i butik och de medgav att det kunde vara viss skillnad, den är inte viss den är milsvid,
hls Lens