Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Stole $3,997 from me, didnt do what they promised and then I called 2 days in and they ignored me and my emails for over a week, then told me I wasnt entitled to a refund. DONT USE THIS SCAM COMPANY!... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Väldigt oprofessionellt företag som lurar deras kunder. Åkturerna är betydligt kortare än lovat och man åker inte alls på liknande vägar som beskrivs i deras annonser. Om du dessutom inte köper till... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ett riktigt j…la blufföretag!!! Säljer upplevelser, men enda upplevelsen som är möjlig att få är den att försöka få tillbaks sina pengar. Det finns i stort sett inte en tid att boka till vad d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Instämmer med flera andra, de är omöjliga att få tag i, finns inga tider att boka, de lovar saker så som att presentkort skall förlängas via utskick men detta sker aldrig, etc... Om ni verkligheten må... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wypożyczalnia samochodów
  2. Salon samochodowy
  3. Sklep z podarunkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Kör Supersportbil - Kör Ferrari eller Lamborghini upplevelse.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

De skal stoppes :(

Har købt en oplevelse til min mand og søn i 2014 og har endnu ikke haft held til at få den brugt - men kan se, at til min ærgrelse, er der ALT for mange der har haft samme oplevelse - alt hvad der skrives, kan jeg nikke genkende til, øv øv :( Nogen der evt. HAR meldt dem, så vi kan få det stoppet, jeg er helt klar med. Er der nogen, der har haft held til at få pengene tilbage??

2 sierpnia 2015

facebook ?

hej jeg har selv fået dette gavekort i julegave og endnu ikke indløst det, så håber ikke dette er sandt, men kan se der er en gruppe på facebook som søger andre der er blevet snydt, så hun kan starte en sag op, den hedder "snydt af GR8"

22 lipca 2015

Dårlig firma

Igen en der er blevet snydt.
Snyde firma, men jeg har købt igennem Groupon så der er der hjælp at hente :-)

21 lipca 2015
Oceniono na 1 z 5

Hvis de kunne få minus fem stjerner havde de fået det!

Jeg har i MEGET lang tid forsøgt at bestille en oplevelse, men når de kun svarer på mails en gang om måneden og det ikke er muligt at booke online, bliver dette lige pludselig MEGET svært! Det er fup og svindel! Det er slet ikke muligt hverken at kører i København eller Århus.
Jeg har oplyst at jeg ønsker mine penge retur, men har ikke fået svar siden. Du få ikke hvad du betaler for!
Fup og svindel! Føj da!

13 lipca 2015
Oceniono na 1 z 5

Advarsel - Fup og svindel!

Efter at have modtaget et gavekort til dette firma, forsøgte jeg at indløse oplevelsen; men virksomheden oplyser, at kørsel nu kun kan ske i Sverige?! Jeg oplyser, at jeg ønsker at hæve købet, hvorefter al kommunikation ophører fra deres side - jeg har UTALLIGE gange forsøgt at kontakte dem både per mail, telefon og deres egen kontaktformular (via deres hjemmeside).

Jeg kan kun advare andre mod at købe noget som helst hos dette firma - det er kun fup og svindel.

Købet er gennemført d. 11/5/2014.

8 lipca 2015
Oceniono na 1 z 5

Under ALT kritik - FUP! Men efter en lang kamp, fik vi pengene refunderet !

Skrev en kritik om firmaet den. 2 juni 2015 herinde. Hvordan min holdning var til det her firma. Har været skuffet over købet. Men efter en lang kamp har jeg endelig fået pengene retur! Folkens, bliv ved med at maile dem og bed om at få pengene igen..! Håber virkelig at I vil tage kampen op... Ellers mister I jeres penge :)

2 lipca 2015

Plat og Svindel

Jeg har givet dette firma 1 stjerne, med det fortjener de ikke en gang.
Jeg har desværre samme oplevelse som alle jer.
Købt et gavekort til kørsel med Ferrari i København, vil booke en dag - det er ikke let - mit gavekort er ved at udløbe, men får det fornyet det i et 1 år pr. e-mail.
Det lykkes endelig, efter meget besvær, at få booket en dag - den 9/5 2015 i København - mødested på Shell tanken, vi modtager en Bookingsbekræftelse jubii.......
4 dage før turen modtager jeg en e-mail, at mit gavekort er udløbet. (de har lige fornyet det med et år??). Længere nede i e-mailen et standard svar, at de desværre ikke kører i Danmark mere, så vi skal komme til Sverige. Jeg tænker, nå det er nok til nye kunder, vi har jo en bookingbekræftelse. Så vi møder selvfølgelig op på dagen det aftalte sted og tidspunkt, men de kom selvfølgelig ikke - vi ventede 1 time. Hvad er det for noget - mega dårlig stil. Har skrevet til dem flere gange, men får bare samme standard svar tilbage.
Det firma skal stoppes nu. Jeg kan kun anbefale ALLE, at køre en sag hos Forbruger Europa. De er meget hjælpsomme.
SÅ GØR DET! Det firma skal stoppes
Hvis I lige har købt gavekortet, kan det være, at jeres Bank kan tilbageføre pengene det hedder "Chargeback" prøv at undersøge det.

28 czerwca 2015
Oceniono na 2 z 5

Skuffende!!

Har tidligere haft en rigtig fin Ferrari-oplevelse.

Men denne gik svigtede de. Fik en Ferrari/Lambo-tur i København forærende. Da jeg så skulle booke viste det sig, at de slet ikke leverede køre-turen i København.....De tilbød, dog, at jeg kunne få turen i Malmø i stedet, men det var jo ligesom ikke det der var købt.....Forstår ikke at de ikke fjerner Danmark som leverancested......

19 czerwca 2015

Fup og svindel

jeg bookede gennem denne side fordi de tilbød lamboghini kørsel i Århus. Men når man så skal booke, virker siden ikke. Har forsøgt at ringe til dem mange gange, men er altid nr 2 i køen og kommer ikke igennem. Har skrevet til deres kundeservice, og har fået svar at de har solgt så dårligt i Danmark, så derfor skal alle deres danske kunder rejse til Sverige for at køre??? Er så skuffet, for det var faktisk en gave jeg havde købt til min kæreste og han havde glædet sig helt vildt.

14 czerwca 2015

VARNING KÖP EJ!!!!

Köp ej någon upplevelse av detta företag. Det är i stort sätt helt omöjligt att boka in för att få utnyttja sitt presentkort. Jag har försökt att boka in mig sedan December 2014 och de har endast erbjudit tider den 30:e och 31:e maj vilket var en helg som jag ej kunde och nu går det inte att boka in sig alls i Malmö för resten av året. 2 DAGAR PÅ ETT HELT ÅR??!!
Har mailat vid flertalet gånger och bett om pengarna tillbaka men får bara svar om att det ska komma nya tider vilket det inte gjort. Telefon svarar de ej på.
Bedrägeri på hög nivå!

10 czerwca 2015

Dårligt firma

Der står på deres hjemmeside, at man kan bestille ture i både København og Aarhus, men det passer ikke. Har forgæves forsøgt, at komme i kontakt med firmaet. Hver gang jeg ringer op, er jeg nummer 2 i køen. Tyder på, at det er standard telefonsvarer, og at der ikke er nogen der tager telefonen overhovedet. Har kontaktet banken for at få pengene retur. Anbefaling: HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA.

10 czerwca 2015

Dårlig

Ja kan jo se at vi ikke er de første der er blevet snydt. Vi har prøve at ringe flere gange men man kan slet ikke komme igennem til dem pr. Telefon.

8 czerwca 2015

Svindel

Støtter opp under alle tidligere kommentarer. Bestilte opplevelse for flere måneder siden, penger er trukket fra konto, og det er umulig å få booket den faktiske opplevelsen. De svarer hverken på mail eller telefon.

Har anmeldt forholdet til politiet i Norge og Sverige, forbrukerrådet i Norge og det Europeiske forbrukerrådet. Setter pris på om folk følger dette opp for å få sperret nettstedet og unngå fremtidig svindel.

24 maja 2015
Oceniono na 1 z 5

Ferrari tur i Danmark... Nååå nej Sverige...

Hej alle andre brugere der har skrevet herinde. Jeg har selv været igennem samme mølle som jer desværre.

Jeg har dog fået mine penge retur ved at skrive til udbyderen af det gavekort der var købt hertil. I mit tilfælde (Groupon.dk) Jeg fortalte dem at jeg havde købt gavekortet i den rette tro om at det skulle forløbe på dansk jord som lovet ved gavekortets køb. Men at de nu imod alle aftalte regler har flyttet det til Sverige pga. for få danske bookinger sagde de... Mon ikke skat har en finger med i spillet her...

Det hele startede med en længere email korrespondance med "Gr8experience" som blev ved med at tilbyde mig samme tur, bare i Sverige uanset hvad jeg skrev. Jeg blev ved med at fortælle at det ingen interesse havde på nogen måde. Og efter en masse emails blev jeg bedt om at kontakte udbyder. Altså i mit tilfælde Groupon.

Så for at hjælpe andre i samme situation. Så kontakt udbyder af jeres gavekort direkte for at få muligheden for at få jeres penge retur :-)

Håber at dette kan hjælpe jer bare lidt :-)

18 maja 2015

Virkelig skuffet.

Jeg købte et gavekort til min kæreste, så han kunne få en tur i en Lamborghini. I sidste uge ville vi ind og booke en tid i Århus, men deres booking system var nede, så vi sendte dem en mail i stedet. Her får vi så pludselig at vide at alle aktiviteter er flyttet til Sverige, men på deres hjemmeside kan man åbenbart stadig køre i Danmark og er også dette der bliver oplyst når man køber gavekortet. Hvad sker der? Har skrevet til dem om vi så i det mindste kunne få pengene tilbage, da vi bor i Sønderjylland og ikke ønsker at køre til Sverige, men dette svarer de ikke på. Jeg er virkelig ærgerlig og skuffet over at min kæreste ikke får denne oplevelse.

15 maja 2015
Oceniono na 1 z 5

Dårlig firma der ikke leverer varen

min søn og jeg havde efter flere forsøg endeligt fået booket en tid i Århus i morgen, hvor min søn skulle køre Lamborghini og jeg Ferrari. fint nok. fik booking bekræftelse den 4. marts. Får så pludselig at vide at alle aktiviteter er flyttet til Sverige, men på deres hjemmeside kan man åbenbart stadig køre i Danmark. Hvad sker der? Har skrevet til dem uden noget respons. Jeg håber de bliver stoppet, om det så kræver en politianmeldelse eller en tur i Kontanten, må vi se. De overholder i hvert fald ikke markedsføringsloven og købeloven.

14 maja 2015

NU STOPPER DET!

DET ER SÅ DÅRLIG KUNDESERVICE!
Jeg fik i 2013 et gavekort på Lamborghini kørsel hvilket jeg var glad for.
Jeg forsøgte således at indløse det i august sammen år (da de kun havde 1 ledig tid i København hele sommeren). Den blev selvfølgelig aflyst.
Jeg fik en ny kode så jeg kunne prøve igen næste år.
Jeg sad i Maj måned og søgte efter tider. Kun ÉN tid var ledig igen. Den dag kunne jeg ikke på grund af ferie. Derfor måtte jeg, for ikke at miste min oplevelsesgave, tilkøbe deres 15 min ekstra for at få et år mere til at booke en ny tid.
Jeg skulle have kørt på lørdag, men har nu fået samme mail som andre (kan jeg forstå), at de åbenbart ikke kører i København mere. Nu skal JEG betale EKSTRA penge for at køre til Malmø og håbe på at de så ikke aflyser tiden igen igen igen.
KØB IKKE NOGET IGENNEM DEM!
Jeg vil gå videre med det her. Det kan ikke være rigtig at man ikke kan få sine penge tilbage..

8 maja 2015

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej