Wilde een transactie doen, systeem liet het niet helemaal toe. Dus een chat gestart, geen bot gewoon een echt persoon. Die vroeg meteen kan ik je bellen voor nog betere assistentie. Die service was he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Allereerst geweldige service. Email worden beantwoord. Ook zijn ze bereidwillig en flexibel wb majen van afspraken. Ook het ophalen van edelmetaal verloopt vlekkeloos. Veilige plek. Ze zetten het i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ben sinds 2018 klant bij goud999safe en heb uitsluitend positieve ervaringen. Bij problemen even bellen of chatten en het is snel verduidelijkt en/of verholpen. Kopen gaat supersnel en bij verkoop ha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had een vriendelijk en duidelijk gesprek met een medewerker van goud 999 waarin duidelijk werd uitgelegd hoe een en ander werkt als ik goud zou willen aankopen. De website waar de orders geplaats... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De makkelijkste en veiligste manier om fysiek edelmetaal te kopen, verkopen én op te slaan Iedere gram edelmetaal 100% gealloceerd en op uw naam opgeslagen in Zwitserland.
H. Van Veldekesingel, 3500, Hasselt, Belgia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ze doen wat ze zeggen, geen verborgen zaken, alles super duidelijk.
Makkelijk om contact te krijgen, als je onverhoopt iets niet goed doet, reageert het bedrijf en helpt je verder.

Odpowiedź od goud999
Fijne plek om spaargeld om te zetten in echt spaargeld(goud), geen papieren belofte, maar gealloceerd goud, dat is heel belangrijk!
Platform duidelijk en overzichtelijk, verder goed bereikbare klantenservice

Prima ervaring.
Wat ook handig is , de kosten van je kluis automatisch wordt verrekent met je edelmetalen.
Wim

Odpowiedź od goud999
Heb vanaf het prille begin de start-up meegemaakt. In het begin erg spannend, want je moet vertrouwen krijgen en je koopt toch voor een flink bedrag zilver.
-Later kwam het platform goud999safe en het platform is duidelijk en het kopen en verkopen gaat makkelijk.
-Geld storten en terug boeken gaat goed en is voldoende duidelijk.
-Ook via email, telefoon en chat goed bereikbaar en ik kreeg duidelijke antwoorden.
Suggestie om ook de prijs per troy ouce te kunnen bekijken.
De kosten voor verzekering en opslag kan ik niet oordelen, want heb geen ander bedrijf gepolst.

Odpowiedź od goud999
Sinds een aantal weken klant en zeer tevreden! Alles werkt vlot, ik kon kopen binnen een aantal minuten en de helpdesk is super goed bereikbaar. Dank!

Odpowiedź od goud999
Mooi en overzichtelijk platform. Ook heb ik al kunnen genieten van de vriendelijke klantenservice, die snel en duidelijk antwoordt bood op mijn vragen.
Tot nu toe zeer tevreden!

Odpowiedź od goud999
Ik volg goud999's nieuwsbrief al jaren en heb geen moment spijt gehad van alle wijze informatie dat is gedeeld en het gebruik van het goud999 platform. Dank dank dank!

Odpowiedź od goud999
super eerlijk bedrijf wat meedenkt met de klant in de beste oplossingen, inmiddels al vele jaren klant en nog nooit telleurgesteld

Odpowiedź od goud999
Prijzen voor verkoop zijn veel lager dan bij de concurrentie! Als je iets verkoopt, gaat men intussen uw goud taxeren. Als intussen de prijs oploopt (ze volgen de prijs continu) en ze komen jij je terug, dan nemen ze de goedkoopste prijs. Tja u heeft het ondertussen aan ons gegeven…, dan kan je dit ofwel aanvaarden, ofwel vertrekken… terwijl de concurrentie al een hogere prijs biedt. Ik ging nog verkopen, maar ben niet meer terug geweest….

Odpowiedź od goud999
Ben al jaren klant en word altijd goed, snel en kundig geholpen. Zelfs tijdens deze drukke tijden! Ga zo door met jullie dienstverlening.

Odpowiedź od goud999
Net gestart bij goud999 en telefonisch vriendelijk verwelkomd. Daarnaast is de app super gebruiksvriendelijk en een spaarplan is eenvoudig op te zetten. Dank!

Odpowiedź od goud999
Ik ben al sinds het begin klant bij Goud999 Safe en zelfs voor dat ze het online platform hebben zoals het nu is, en ik heb enkel positieve ervaringen ermee gehad. Altijd heel behulpzaam, klantvriendelijk en ingeschikkelijk naar de vragen die ik stel. Correct in afhandelin

Odpowiedź od goud999
Ze blijven je lastig vallen met mails. Ik vraag om mijn account te verwijderen maar dit gebeurt niet. Meld je nooit aan. En het is enorm duur om te wisselen!!!

Odpowiedź od goud999
Rebecca gesproken, echt een super vriendelijke en behulpzame dame! Ik vind ze allemaal vriendelijk en professioneel trouwens.

Odpowiedź od goud999
Altijd goed verdergeholpen, concurrentiële prijzen en super efficiënte manier van werken. Sterke aanrader!

Odpowiedź od goud999
Wij zijn altijd goed geïnformeerd en het contact verloopt vlot en efficiënt. Hartelijk dank voor de service, Elisabeth & Chris

Odpowiedź od goud999
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.