Vi har været yderst tilfredse med GoTutor, som vi har brugt i lidt over 1 år til lektiehjælp i matematik til vores datter. Vi var utroligt glade for Neela, som var vores datters tutor. Neela var vir... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Da vi overvejede at få en mentor til vores søn, undersøgte vi flere udbydere og havde også kontakt med et par stykker. Hos GoTutor fik vi hurtigt en rigtig god service – og isæ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har haft en rigtig god oplevelse med lektiehjælp gennem GoTutor. Min datters tutor, Katrine, har været både sød, imødekommende og meget dygtig til at lære fra sig. Hun formår at forklare tingen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har været super glade for hjælpen, som Cecilie har fået fra Signe Karmann Larsen. Hver gang har hun glædet sig til timerne, som ifølge hende gik alt for hurtigt i forhold til, når hun var i skole... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Velkommen til GoTutor – din professionelle partner i lektiehjælp og faglig udvikling. Vi tilbyder 1-til-1 undervisning til folkeskole- og gymnasieelever i hele Danmark, både fysisk og online.
Vores mål er at skabe faglig fremgang, selvtillid og skoleglæde gennem undervisning, der er tilpasset den enkelte elevs niveau og behov.
Hos GoTutor hjælper vi elever med at:
Vi er stolte af vores mange 5-stjernede Trustpilot-anmeldelser og den tillid, forældre og elever viser os.
Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.
👉 Kontakt os i dagGoTutor er en del af Egmont via Lindhardt og Ringhof

Vi er stolte af at være en del af Egmont! Ligesom Egmont sætter vi os hos GoTutor høje mål: Det er GoTutors vision at tilbyde lektiehjælp af absolut højeste kvalitet, som øger både faglighed, selvtillid og skoleglæde hos eleverne.
Vores lektiehjælpere har adgang til både digitale læremidler og undervisningsbøger. Alinea, MatematikFessor og Ordblindetræning udvikler undervisningsmateriale til grundskolens, inkl. materialer til undervisning af elever med ordblindhed, mens Praxis udvikler materialer til de gymnasiale uddannelser. Adgangen til de mange gode undervisningsmaterialer øger kvaliteten af GoTutors lektiehjælp
GoTutors lektiehjælpere har adgang til førende eksperter inden for en række områder, bl.a. ordblindhed, dansk og matematik. Eksperterne bidrager med generelle anbefalinger, og de står til rådighed, når underviserne har brug for faglig bistand. De dygtige eksperter styrker kvaliteten af GoTutors lektiehjælp ved at bidrage til:
Vognmagergade 7, 1120, København K, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Simon har været en fantastisk tutor. Tålmodig og dygtig til at finde godt løsninger. Vores datter gik selvsikkert til studentereksamen og fik supergodt resultat.

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Meget glad for mit eksamenshjælps forløb.
Dejlig nemt ift. med timerne og rigtig rigtig sød tutor, som var meget god til at forklare og gøre det nemt og overskueligt - lige som jeg ønskede det.
Kan KLART ANBEFALES🌟

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Min søn rykkede 2 karakter op på skalaen efter et godt samarbejde med matematik tutor. GoTutor er professionelle, dygtig til opfølgning og kommunikation og vigtigst - tilbyder rigtige dygtige tutorer. Jeg kan varmt anbefale.

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Vi har haft et super forløb med GoTutor. Kontaktede dem pga. en 'uoverskuelig' opgave i at forberede/skrive en SRP opgave for min datter....men takket været Camilla Harder Gommesen Hansen, blev forløbet coachet/styret med rigtigt gode råd og med en plan/struktur for både forberedelse og skriv af opgaven samt forberedelse af den mundtlige fremlæggelse....helt igennem et PROF forløb, vi havde ovenikøbet timer i overskud, som gjorde der var tid til gode råd/forberedelse til et helt andet fag (i mundtlig eksamen) - kan virkelig stærkt anbefales da man som forældre (læs: anden generation!) slet ikke kan give denne kvalificerede hjælp! 1000 tak Camilla for din hjælp og det super resultat der kom ud af det (mega flot karakter i eksamen!). Det koster lidt men er det SÅ meget værd!

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Det er svært at sætte nok ord på noget, som har haft så stor betydning, som den hjælp GoTutors to fantastiske undervisere har givet til min søn i slutningen af hans niende klasse.
Han har haft undervisning i matematik af deres underviser Lea, hvilket vi var meget spændte på, da min søn aldrig har trivedes i skolen, og af den grund har han ikke gået fast i skole siden 4. klasse. Vi var nervøse for, om han ville fungere og åbne op, men Leas indsats var over al forventning. Takket være hendes måde at gribe ham på fandt han lynhurtigt værdi og fik succes med privat undervisning. Hun hjalp ham med at lære det grundlæggende og forberede sig til de skriftlige eksamener, mens hun senere også hjalp ham med outline til mundtlig engelsk og øvede den med ham. Han kom igennem både skriftlig matematik og mundtlig engelsk med hendes hjælp. Derudover har Lea også været helt utrolig hjælpsom med at vejlede i muligheder efter niende, og vi har haft stor glæde af hendes erfaring som studievejleder.
Da vi havde så stor succes med matematikundervisningen, startede min søn senere op hos Thomas, som underviste ham i dansk og på rekordtid fik ham gjort klar til både de skriftlige prøver og den mundtlige prøve i dansk. Thomas har været exceptionel god til at møde min søn i øjenhøjde og tage tingene i hans tempo, samtidig med de fik noget fra hånden, og han flyttede sig fagligt. Han har set frem til undervisningen og har haft det sjovt, samtidig med at han har lært nyt. Thomas har altid været super fleksibel, og selvom tiden har været presset med kort tid til eksamen og mange emner de skulle igennem, har det været ligetil at få til at gå op.
Begge undervisere har både haft en stor indflydelse på, hvor meget og hvor hurtigt han har indhentet en stor del af det faglige, men den allerstørste fordel ligger i den personlige udvikling, som det har givet ham – at møde voksne i en undervisningsituation, som faktisk lytter og forstår. Det har hjulpet markant på hans udvikling og trivsel gennem det sidste halve år, og det har givet ham en masse mod på det, han skal efter niende.
Jeg kan ikke efterlade en anmeldelse uden også at rose GoTutor selv – først og fremmest fordi de altid (som i vitterligt altid) er tilgængelig og til at komme i kontakt med. Der er suverænt god kundeservice, de er gode til at følge op og sikre, at forløbet er kørt uden nogen som helst bump på vejen. Men det største tak skal lyde for at de fandt de to mest perfekte undervisere til os.
Jeg giver GoTutor mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Vi er meget tilfredse med at have valgt at bruge Go Tutor til at hjælpe med at få lavet SRP i 3 G .
Charlotte som var valgt som Tutor, var virkelig en stor gevinst for arbejdet. Hun formåede at strukturere arbejdet på SRP så det kunne forstås, og arbejde med opgaven, uden de store frustrationer som ellers var i sigte. Det udmøntede sig endda i en bedre karakter end forventet.
Vi takker for oplevelsen og kan kun give Charlotte den største anbefaling og tak for hjælpen.

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Jeg vil bare sige tusind tak for et virkelig velfungerende tutor forløb op til tysk eksamen for min søn Mads i 2g. Thor har været fantastisk og Mads har virkelig fået noget ud af timerne. Det blev til et 12 tal.
Kan på det varmeste anbefale GoTutor. De er rigtig gode til at følge op gennem forløbet og vi vender tilbage når det næste år er tid for studentereksamen hvis der bliver brug for det.

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
GoTutor fandt hurtigt en dygtig lektiehjælper i tysk til min datter. Det har været nemt at få fat i deres kundeservice når vi har haft brug for det, og kommunikationen har generelt været over forventning. Vi havde ikke brugt alle timerne i den pakke vi havde betalt for, og der var ingen problemer med at få det overskydende beløb retur.

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Vi kontaktede GoTutor ca. 5 måneder før vi vidste at der var en afgangseksamen i engelsk i 9. klasse. Min datter var bekymret over hendes sproglige niveau og ønskede at lære at snakke mere "frit". Vi blev matchet med Helene, hvilket viste sig at være super godt set af GoTutor. Min datter og Helene arbejede systematisk og målrettet mod eksamen, og vi kunne fra uge til uge se en pige, som blev mere fortrolig med sproget og fortrøstningsfuld med eksamen. Vi krydsede fingre for at hun ville komme igennem eksamen med 7, da vi synes hun havde arbejdet godt med det og det ville være lidt højere end hendes årskarakter på 4. At hun kom ud med et 12 tal var simpelthen så vild en oplevelse. Jeg ved at det ikke havde kunne lade sig gøre uden Helene, og mindre havde virkelig også været flot - vigtigst for os har været at se det arbejde, der har været lagt i samarbejdet og Helens formåen at se hvordan vores datter skulle motiveres. Vi er så taknemlige og glade for en vigtig lektie for et ungt menneske : at det kan betale sig at bruge tid og kræfter på sin skole og at man ofte kan mere end man selv tror.

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Jeg var synderknust da jeg træk Fysik i eksamen i 1.g, for jeg vidste godt at jeg selv ikke ville kunne få mere end 02. Min mor og jeg kontaktede GoTutor som var lynhurtige til at finde en tutor til mig. Med hjælp fra Lars Ulrik og 10 timers eksamenshjælp fik jeg er flot 10 og ros til til min mundtlige eksamen i fysik☺️

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Min datter havde en virkelig god oplevelse med Mette fra GoTutor - og første gang vi bruger en eksamenshjælp. Mette var god til at sætte ind præcis hvor der var brug for det og gennemgik en masse relevant stof, som gjorde min datter var meget godt klædt på til hendes eksamen.

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
KÆMPE anbefaling af GoTutor.
Matematik i 2.G trak tænder ud for min datter, men bare et halvt år med dygtige Caroline som tutor vendte rundt på både selvtillid i faget og afsluttende karakter.
Ville gøre det igen!

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Tutor forløbet med Clara har været helt fantastisk. Bedre end forventet og jeg har virkelig høje forventninger. Det var den bedste støtte til min søn både i sidste dele af 9. Klasse, samt i eksamens perioden. Han klarede sig helt sikkert bedre, pga. den støtte og hjælp han fik fra Clara.

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Forløbet og særligt tutoren Jeanette har været fuldstændig fantastisk for vores søn.
Jeanette har hjulpet vores søn i 2.G med matematik på B niveau.
Det har været en fornøjelse at se, hvordan forståelsen for matematik allerede i den indledende samtale bare er blevet bedre og bedre.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger og en kæmpe tak til Jeanette 🙏

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Det har været en kæmpe fornøjelse at have Clara på besøg, som underviser for vores tvillinger i matematik. Hun er super stabil og møder altid op med et smil. Clara er meget fleksibel, hvilket har gjort det nemt at få undervisningen til at passe ind i vores hverdag. Hun har en rolig og imødekommende måde at være på – og ikke mindst et glimt i øjet, som gør undervisningen både hyggelig og lærerig. Hun er rigtig god til at forklare tingene på forskellige måder, så børnene virkelig forstår det. Vi giver hende vores varmeste anbefaling

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
GoTutor var meget hurtige til at vende tilbage på min forespørgsel, og fandt lyn-hurtigt hjælp til min datter selvom vi var meget sent ude.
Stor ros til Julie Eistrup-Esplat for hjælpen, hendes engagement og fleksibilitet.
Varm anbefaling herfra.

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med GoTutor i forbindelse med vores datters undervisningsforløb. Fra første kontakt blev vi mødt med stor professionalisme og forståelse for vores behov. Hele processen med at finde den rette underviser blev håndteret hurtigt og gnidningsfrit, og vi følte os trygge og godt vejledt hele vejen igennem.
En særlig tak skal lyde til Victor Christensen, som virkelig har gjort en forskel. Hans evne til at skabe en tryg og motiverende læringsituation har været uvurderlig. Vores datter har både fået styrket sin faglige selvtillid i matematik og forbedret sine karakterer markant. Victor formår at gøre selv de sværeste emner tilgængelige og interessante, og han møder eleven i øjenhøjde med stor respekt, og en stor portion tålmodighed.
Vi kan varmt anbefale GoTutor til alle, der søger kvalificeret og dedikeret lektiehjælp. Det har været alle pengene værd, og vi er taknemmelige for den forskel, det har gjort i vores datters HF uddannelse.

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Tusind tak for den gode service!
Jeg fik virkelig god hjælp til matematik, og det gjorde en stor forskel for mig. Jeg føler mig meget bedre rustet nu og ser frem til at fortsætte efter sommerferien.

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Vi har fået lektiehjælp af Go Tutor til vores datter som skulle have et løft i matematik. Hele processen har været meget professionelt håndteret af Go Tutor og der har været god kemi mellem vores datter og tutor. Vi fortsætter lidt endnu, da det har vist sig at være en stor hjælp og et vigtigt selvtillids-boost.

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
De var nemt til at finde en tutor, og hvis det bliver problem, Gotutor var hurtig til at finde en løsning!

Odpowiedź od GoTutor | Lektiehjælp
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.