Gemakkelijk in aankoop en in het land van bestemming in gebruik kunne nemen zonder problemen. Via de website heb je ook een goed overzicht van het datagebruik. Ik zak GoSim zeker nog gebruiken.
Zobacz, co mówią recenzenci
Eerste keer een eSIM gekocht en als digibeet bleek installeren toch een uitdaging. Via WhatsApp razendsnel en supergoed geholpen. Alles werkt perfect! Uitstekende service: ze doen wat ze beloven. Echt... Zobacz więcej
supermakkelijk om esim aan te vragen. Al twee keer gedaan voor zakelijke reis naar Amerika
Via SimkaartAmerika (onderdeel van GoSim) een eSIM met "Unlimited pro" voor 30 dagen genomen voor in Amerika. Helaas blijkt unlimited dus niet unlimited op een Samsung S26 Ultra. Bij 30 GB werd ik s... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.
Dane kontaktowe
Tol 2, 4267ES, Drongelen, Holandia
- 085 401 6547
- support@gosim.nl
- gosim.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 58% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Geweldig!
Geweldig!! Geen gehannes met simkaartjes en meteen als je geland bent heb je al internet.
Ik vond het perfect!
Bedankt ♥️
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring…
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met GoSIM. De service werkt betrouwbaar en is ideaal voor reizen, zonder gedoe met fysieke simkaarten. Wat er voor mij echt uitspringt, is de klantenservice: die is uitzonderlijk snel en behulpzaam. Bij vragen of kleine problemen kreeg ik vrijwel direct een duidelijke en vriendelijke reactie, waardoor alles snel werd opgelost.
Het geeft een gerust gevoel dat je kunt rekenen op zo’n efficiënte support, zeker als je in het buitenland bent en afhankelijk bent van een goede verbinding. Al met al een aanrader voor iedereen die zorgeloos online wil blijven tijdens het reizen.
Altijd een goede verbinding gehad.
In het binnenland van Curacao goede…
In het binnenland van Curacao goede ontvangst maar aan de kust slecht. Meestal G3 aan de kust maar daar kon je niets mee. In het binnenland van Curacao G4 en dat was prima maar aan gezien je grote delen van de dag aan de kust bent schiet dat niet op.

Odpowiedź od GoSIM
Mijn esim werkte prima, bij partner niet
Mijn esim werkte prima, die van mijn man niet. Ook na contact met klantenservice is het niet gelukt helaas.

Prima helpdesk
Prima helpdesk
Alles verliep prima en werkte vlekkeloos
Goed en Veel Europasim met 350 Gb per maand
Ik maak sinds eind februari 2026 gebruik van Gosim. Ik ervaar snelle reactie op de bestelling en zelfs de "chatboy" geeft goede adviezen en/of verwijzing naar de medewerkers via Whatsapp of telefoon!
Ook op vragen onderweg over verlenging of een optredende storing wordt snel en bevredigend gereageerd.
Esim werkte perfect en was makkelijk te…
Esim werkte perfect en was makkelijk te instaleren
Super easy installation and hassle-free internet in Vietnam
I was able to use GoSim in Vietnam without any issues. The installation was incredibly easy; it was basically done before I even realized it.
The connection worked well and was stable, so I didn’t have to worry about it during my trip.
One small note: it seems like the usage period starts counting from the moment of purchase, even before activation. I contacted customer support about this, and they told me to ignore the portal, as the timer only actually starts from the moment of installation.
All in all, a convenient and reliable solution for internet abroad.
goede hulp
Het verliep niet vlekkeloos, omdat ik een esim niet gewend ben en een nieuwe telefoon heb. Maar met behulp van de chatbot en via de app ben ik er uiteindelijk uitgekomen.
Online service kan beter
In nederland kaart geactiveerd en werkte. In Spanje wel verbonden geen internet. Service kaart zou het moeten doen. Klopt in mijn telefoon werkte het. Gegeven conclusie, het ligt niet aan de kaart maar aan je Mifi.
Daar werd het mee afgedaan.
Ik ben 2 weken aan het klooien geweest, met hulp van chat-GPT lukte om de instellingen zo aan te passen dat ik nu wel internet heb.
Dit had met een beetje meer hulp van service ook gekund. Nu kreeg ik vage argumenten 4G wordt slecht ondersteunt,netwerkbanden veranderen. Koop een nieuw apparaat. Ik weet ook niet waarom het in Nederland wel werkt en nu niet.
Op de site staat dat de datakaart voor alke apparaten, inclusief Mifi geschikt is en dat de kaart zelf de bijpassende netwerk zoekt.
Ik had graag gezien dat de tijd waarin ik geen internet had en ook niet geholpen ben, dit gecompenseerd zou worden door de activatiedatum aan te passen. Ook helaas, antwoord kort en bondig dit kan niet.
Nu ik eenmaal internet heb ben ik heel tevreden. Maar dit had ook met iets meer inspanning, veel eerder gekund.

Odpowiedź od GoSIM
Prima eSIM werkte overal goed op het…
Prima eSIM werkte overal goed op het eiland
Esim met zeer goed bereik
Voordelig, makkelijke installatie en een zeer goed bereik. Aanrader!
Altijd goede verbinding
Snel, gemakkelijk en super verbinding!
Super verbinding gehad in Ecuador, zowel op het vasteland als op de Galapagos!! Vooral in vergelijking met een vriendin die een twee keer zo duur abbonnement had aangeschaft bij een andere provider en soms minuten lang moest wachten op het laden van een webpagina. Daarnaast ook supersnel en gemakkelijk te installeren, raad het zeker aan!!
Doświadczenie Trustpilot