Zobacz, co mówią recenzenci
Ik ben echt super tevreden! Hij reageerde heel snel op mijn bericht en kon zelfs meteen langskomen. Het was fijn dat ik zo snel een afspraak kon maken, zonder lang te hoeven wachten. Vanaf het ee... Zobacz więcej
Waverails besteld langer dan 5 meter. Prachtige rails snel geleverd met eigen bezorgservice dus met zorg behandeld. Snelle verzending en goede communicatie. Ik had te weinig eindstukjes besteld en... Zobacz więcej
Ik heb mooie Jaloezieeen en een deurhor besteld bij het bedrijf Gordijnenxl, heb ik via fcbook benaderd waar ik tevreden en blij mee ben. De service is goed, Ayoub is bij mij thuis alles komen o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
GordijnenXL maakt jaloeziën, rolgordijnen, duogordijnen, horren, plisségordijnen op maat.
Dane kontaktowe
Bert Haanstrakade 2032, 1087HR, Amsterdam, Holandia
- 0611176962
- info@gordijnenxl.nl
- gordijnenxl.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Helemaal tevreden! Snelle service
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe jaloezieën en horren! Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing was alles perfect geregeld. Er werd netjes gewerkt, de monteurs waren vriendelijk en professioneel, en alles is keurig afgewerkt.
De jaloezieën zien er prachtig uit en de horren houden de muggen eindelijk buiten. De kwaliteit is uitstekend en het resultaat is precies zoals ik had gehoopt.
Een betrouwbaar bedrijf met uitstekende service. Ik kan ze van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en vakmanschap. Bedankt voor de fijne ervaring!
Ik ben echt super tevreden
Vanaf het eerste contact was hij vriendelijk en behulpzaam. Hij werkte heel netjes, dacht goed mee en gaf eerlijk advies. Je merkt dat hij weet wat hij doet en echt de tijd neemt om alles goed te regelen. Alles is snel en vakkundig geplaatst en hij liet alles ook netjes achter.
Daarnaast is het gewoon een hele aardige en klantvriendelijke man. Hij komt netjes en betrouwbaar over, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Ik ben heel blij met het eindresultaat en zou hem zonder twijfel aan iedereen aanbevelen. Bedankt voor de topservice!
Waverails besteld langer dan 5 meter.
Waverails besteld langer dan 5 meter.
Prachtige rails snel geleverd met eigen bezorgservice dus met zorg behandeld.
Snelle verzending en goede communicatie.
Ik had te weinig eindstukjes besteld en die werden gratis nagestuurd!
Top geregeld!
Een en al top
Gordijnen besteld en waren heel snel geleverd! Top service en kwaliteit is heel mooi. Zeker een aanrader!
Topservice
Topservice! De jaloezieën zijn netjes geplaatst en zien er heel mooi uit. Vriendelijk, betrouwbaar en goed werk geleverd. Ik ben erg tevreden.
Al meerdere keren gebruik gemaakt van…
Al meerdere keren gebruik gemaakt van GordijnenXL en iedere keer weer erg tevreden. Drie jaar geleden hebben we horren laten plaatsen voor twee ramen en deze zijn nog altijd in perfecte staat en functioneren nog net zo goed als op de eerste dag. Deze week is er ook een hordeur geplaatst en ook daar zijn we weer ontzettend blij mee. Alles is netjes en vakkundig gemonteerd, de communicatie verliep prettig en afspraken werden netjes nagekomen. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve horren en goede service!
Top service
Top service, de levering en plaatsing waren snel. En de kwaliteit van het stof is prachtig!
Zijn zeer vriendelijk lieve jongens, komen hun afspraken na. Ben heel blij met mijn hordeur. Ik ga dit zeker doorgeven aan mijn familie en kennissen.
Ziet er goed uit netjes geplaats tot nu…
Ziet er goed uit netjes geplaats tot nu toe goede kwaliteit
Uitstekende service
Uitstekende service. Geleverd zoals beloofd. Zeer vriendelijke bediening. Redelijke prijs. We zijn erg blij met ons hordeur.
Van advies tot montage perfect…
Van advies tot montage perfect geregeld. Er werd goed meegedacht over kleuren en stoffen, en het resultaat is prachtig geworden. Zeker een aanrader!
Super service
Super service! Onwijs snel geleverd en gemonteerd. Echt een aanrader! Super bedankt👏
Ik ben heel tevreden met mijn…
Ik ben heel tevreden met mijn gordijnen, Alles was optijd en super top!
Zeer tevreden over GordijnenXL
Zeer tevreden over GordijnenXL! De kwaliteit van de gordijnen is echt super hoog en ze werden bovendien snel geleverd. De montage is netjes en vakkundig uitgevoerd, alles hangt perfect. Ook de prijs was zeer goed in verhouding tot de kwaliteit. Daarnaast is de service uitstekend: vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar. Al met al een top ervaring. Absoluut een aanrader!
Super flexibel
Super flexibel, komt beloftes na (is speciaal deze tijden) en is ook nog eens een attente jongeman! Zeker aan te raden!
Bedankt voor de goede service
Bedankt voor de goede service. Alles was netjes en op tijd geleverd en gemonteerd. Ik ben hartstikke tevreden en zal het zeker aanbevelen aan familie en bekenden.
Hele goede service en goede prijs en …
Hele goede service en goede prijs en kwaliteit. Snelle verzending en goed te bereiken. Ik ben heel blij met de mooie gordijnrails.
Strak en netjes geplaatst.
Mijn broer had het als eerst laten doen bij hun en ik kwam kijken hoe het was geworden en ik vond het heel mooi. Het was strak en netjes gedaan. Ik had zelf een hordeur nodig voor de tuindeur en heb contact gezocht. Ze kwamen snel en netjes opmeten. Ik wilde het eigenlijk in het wit maar dan zou ik 3 weken langer moeten wachten. Ze hadden wel een zwarte hordeur die snel geleverd kon worden. Omdat wij zelf zwarte meubels hebben gingen wij uiteindelijk toch voor de kleur zwart. Vandaag is het geplaatst en ik moet zeggen, het staat echt mooi. Geweldig zelfs. Het is strak en heel netjes geplaatst. We zijn er heel erg blij mee. Echt een goeie keus geweest. De jongeman die het kwam plaatsen werkt heel netjes en snel. Heeft ook een vlotte babbel en is heel aardig. Ik raad het bedrijf zeker aan.
Beste prijs kwaliteit verhouding
Hartelijk dank voor de beste service en top kwaliteit! Jaloezie heel snel geleverd en gemonteerd, ben er super blij mee!
Doświadczenie Trustpilot