Reakcja na opinię
Netjes communiceren hoe ik mijn bestelling wil hebben en ben erg blij met het product!!
Reakcja na opinię
Pure Luxe met Lamswol. Voorkom schuurplekken en singeldwang. 100% lamswol. 30 dagen niet tevreden geld terug op singels. Stel zelf je dekje samen. Kies uit 33 kleuren bont, 38 kleuren katoen en 41 kleuren sierkoord. Bontsingels, bonthalsters, beenbeschermers met bont, dekjes met bont, onderleggers met bont, losse singelbontjes, dekjes met lamswol, lamswollen pantoffels. De beste singels voor je paard. Voorkom singeldwang en singelnijd. Gratis singel advies.
Fresiastraat 73, 8013 sn, Zwolle, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Gooische Paarden
Absoluut een aanrader voor iedereen die opzoek is naar super kwaliteit singels en dekjes.
Bedankt ook voor eerlijk & deskundig advies.

Odpowiedź od Gooische Paarden
Ik ben heel goed geholpen via de app met de juiste singel maat, al mijn vragen kon ik wel stellen, kreeg daar snel en naar mijn mening eerlijk antwoord op. Ook kreeg ik een uitgebreid wasadvies erbij,
Nu heel blij met de juiste singel voor mijn paard!

Odpowiedź od Gooische Paarden
Goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe singel! Fijn advies en goede service bij omruilen voor andere maat.

Odpowiedź od Gooische Paarden
Sowieso een hele fijne singel!
Goede communicatie. Mogelijkheden om de bestelling aan te passen aan je wensen, korting als het niet helemaal lukt zoals bedoeld.

Odpowiedź od Gooische Paarden
Super goed advies voor het aanmeten van de juiste singel bij je paard. Mijn gevoelige volbloedje met haar dito huidje zweert erbij. Voor al mijn zadels heb ik mattes singels. Ik zal het iedereen aanraden!

Odpowiedź od Gooische Paarden
Heel netjes, snel en goed geholpen. Ik ben nog steeds erg blij met mijn aankoop

Odpowiedź od Gooische Paarden
Voor onze b pony zochten we een singel met bont omdat ze last had van singelwondjes. Cornelie heeft ons daarbij erg goed geadviseerd. Na aanschaf van de Mattes ponysingel heeft onze pony geen singelwondjes meer gehad. Inmiddels hebben we voor al onze paarden en ponies Mattes singels!

Odpowiedź od Gooische Paarden
Verslaafd geraakt aan Gooische Paarden. Cornelie bied echt top service, altijd bereid om mee te denken en als het niet past is het geen probleem om het product om te ruilen. Ga hier zeker al mijn Mattes producten bestellen.

Odpowiedź od Gooische Paarden
Singel bleek toch niet ideaal voor onze merrie. Dit is ontzettend fijn opgepakt door Gooische Paarden. Complimenten!

Odpowiedź od Gooische Paarden
Terugkerende klant. Zeer tevreden over zowel de producten als de service.

Odpowiedź od Gooische Paarden
Heb bij Gooische Paarden een prachtig Mattes dekje en een geweldig mooie hondenmand van Mattes gekocht. Eerst thuis alle stalen ontvangen, want op de foto ziet het er toch echt anders uit, dus ik kwam er online niet uit. Op m'n gemakje combinaties maken tot ik iets moois had, overleg via Whatsapp over de mogelijkheden, en vervolgens besteld. Het is maatwerk dus duurt even, maar ben er echt superblij mee! En paard en hond ook ;-) Dikke aanrader!

Odpowiedź od Gooische Paarden
Altijd goed advies. Als ik iets van mattes nodig heb koop ik het altijd hier.

Odpowiedź od Gooische Paarden
Goed advies gehad over welke singel ik moest hebben. Ben er erg tevreden mee en mijn paard ook! Snelle en nette levering.