Golf Shop Korsør Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Den mindste butik men mest veludstyret golfshop med små finurlige ting blandt alt golfudstyret. Men bedst af alt. En sjælden go service iform af indehaveren. Min oplevelse var da jeg havde et par e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dejlig butik og HUSK, ALLE kan bruge tøjet, og ikke kun golfere. Tina giver super god service og kan indpakke som ingen anden 🎁.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kundeservice!! Jeg bestille julegaver hos jer og alt lige fra bestilling til ombytning fungerede 100%! Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer!

Oceniono na 5 z 5

Super flot butik med fremragende service - Altid dejligt med et godt smil og en god snak med ejeren Tina.

1. Sklep golfowy

Napisane przez firmę

Velkommen til Golf Shop Korsør. Vi har et stort udvalg af golfudstyr, tøj, sko, handsker, bolde og vogne til både golfspillere med højt handicap og elite spillere. Udforsk kvalitetsudstyr fra mærker som Ping, Abacus, Srixon og Wilson. Du finder alle vores varer på vores online shop og i vores butik i Korsør, hvor du er velkommen for fitting, personlig opmåling af udstyr m.m. Vi glæder os til at hjælpe dig hos Golf Shop Korsør.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

40 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Super fint service

Super fint service. Modtaget mine golfsko i dag, 2 dage efter bestilling. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 lutego 2026

Odpowiedź od Golf Shop Korsør

Tusind tak fru Rosenmeyer - jeg er sikker på du bliver glad for dine nye golfsko 😀
Ønsker dig en dejlig dag.

Kære Michael 😊
Tak for de mange stjerner. Sikker på du bliver rigtig glad for din nye elvogn.
Vi bestræber os altid på at give god vejledning og service i vores lille webshop, ligesom i vores fysiske butik.
Rigtig god dag 😀

Oceniono na 5 z 5

Den mindste butik men mest veludstyret…

Men bedst af alt. En sjælden go service iform af indehaveren. Min oplevelse var da jeg havde et par ecco golfsko som var gået i stykker og jeg i ecco’s egen butikker fik af vide at det var alm slitage på trods af jeg ikke havde spillet 5 runder med skoene. Jeg havde ikke engang købt skoene i butikken i korsør. Men hun tog opgaven og kontaktede ecco og fik et par nye sko til mig. Tusind tak for go service og den altid hyggelige snak når man besøger shoppen.

7 czerwca 2025

Hej Thomas
Tusind tak for den fine anmeldelsen - det er altid dejligt at kunne hjælpe og blive påskønnet 🙏😀

Venlig betjening - fint udvalg

Altid en fornøjelse at handle i shoppen. God golfshop, godt udvalg og rigtig god stemning.

13 lipca 2025

Odpowiedź od Golf Shop Korsør

Tusind tak Ole - dejligt at du er tilfreds med vores service, udvalg og gode stemning 😀
Hilsen Tina

God og hurtig service 😃

God og hurtig service.

7 kwietnia 2025

Odpowiedź od Golf Shop Korsør

Tusind tak, Morten! 🙌 Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds med både service og oplevelse 💬⚡️
Tak for de 5 stjerner – det varmer! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hurtig levering

hurtig levering, med en lille personlig hilsen - det sætter jeg pris på 😃

30 marca 2025

Hej Camilla :-)

Tak for dine stjerner. Vi bestræber os på at give god vejledning og service i vores lille webshop, ligesom i vores fysiske butik.
Rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

God dialog om et jernsæt og hurtig…

God dialog om et jernsæt og hurtig levering.

4 kwietnia 2025

Kære Erik

Tak for handlen - står altid til rådighed med hjælp og vejledning.
Ha' en rigtig dejlig dag :-)

God rådgivning

Hurtig tilbagemelding på forespørgsel og super god rådgivning.
Hurtig ekspedition- fik ny golfjern leveret dagen efter jeg havde afgivet min ordre.

27 lutego 2025

Kære Kirsten
Tak for de fine ord - betyder meget for os. Sikker på du bliver rigtig glad for dine nye jern og køller.
Ønsker dig en dejlig dag 🙂
Hilsen Tina

Alt i orden og hurtig levering

Alt i orden og hurtig levering

30 sierpnia 2024

Hej Hanne 😊
Mange tak for de fine ord og stjerner.
Ha' en rigtig dejlig dag.
God sen-sommer til dig 🌞

Fin pris og service.

13 sierpnia 2024

Hej Peter😊
Mange tak for de fine ord og stjerner.
Ha' en rigtig dejlig dag.
God sen-sommer til dig 🌞

Rigtig god service

Rigtig god service. Hyggelig shop. Fik rigtig god hjælp .

3 sierpnia 2024

Hej Bettina 😊
Tusind tak for stjerner og fine ord 🙏
I er altid velkomne.
Håber også at golfrunde og cafébesøg levede op til forventningerne.
Hilsner fra Tina 😊

Lækkert tøj/golfudstyr

Lækkert tøj/golfudstyr, god vejledning. Fornuftige priser👍

10 lipca 2024

Hej Sofie
Tusind tak for stjerner 🙏
Betyder meget for en lille butik som min at kunder er glade og tilfredse med udvalg, betjening og priser.
God sommer til dig 🌞
Golf Shop Korsør

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej