Nie polecam z korzystania
Nie polecam z korzystania, firma ma nawet problem z wypłatą środków- kto by się spodziewał, natomiast żeby przyjąć pieniądze nie mają żadnych problemów. Dno dna. Nigdy więcej
Okradają ludzi na całym świecie i próbują wyłudzić pieniądze na niby inwestycję...
Pierwsza wpłata 100£...
Druga wpłata 3000£...
I jeszcze dzisiaj próbował wyciągnąć odemnie 1000£ niby na wypłatę tamtych środków bo preautoryzację trzeba zrobić...
Proszę bardzo UWAŻAĆ NA NICH i nie wpłacać żadnych pieniędzy...
Uważajcie na Wiktor Danysz...
Filip Majewski
Uważajcie!! Próbowali wyczyścić mi konto w banku poprzez rzekomy zwrot pieniędzy które wyplacilam dwa miesiące temu i jeszcze nie doszły.
Też zostałem oszukany uważajcie ludzie to sfołocz ze wschodu jest krew się gotuje nie daj Boże jak bym go spotkał używają jeszcze imion takich jak Jacek Kwiatkowski i Wojciech Majewski dzwonią z numerów telefonu zwykłych ludzi gdzie ci ludzie o tym nie wiedzą podpinają się pod numer później oddzwaniacie na ten numer i odzywa się osoba o kompletnie o niczym nie wie do tego ciągle są głuche telefony z różnych numerów że tego bydła nikt nie może usadzić i wysłać to bydło tam skąd przypełzło
Uwaga oszustwo nie dajcie sie nabrac oszukali mnie duża sume
To som same kurwy i oszuści z wsodu jak chciałem wypłacić kase to jusz doszło do problemu nagle przyszło niby ECB a potem przyszło mi z AML jak zgłosiłem to na Policie pokazałem te dokumenty to się okazało że one som swałszowane co się okazało to nie jaki Jacek Wiśniewski się podszywał jako pracownik z AML i zaczoł mie straszyć acent mał z wschodu i nie jaki Dariusz Gaj to som oszuści niema co ich się bać tylko tszeba z głosić na Policie lup tam Polish
Jeżeli padłeś ofiarą oszustwa, skontaktuj się z "Action Fraud”
Jeżeli padałeś lub padłaś ofiarą oszustwa, możesz takie oszustwo zgłosić do "Action Fraud” – działającego w Wielkiej Brytanii specjalnego centrum zbierającego informacje o oszustwach. Przypadki oszustw można zgłaszać do „Action Fraud” jeżeli przebywasz w Wielkiej Brytanii, jeżeli oszustwo miało miejsce na terenie Wielkiej Brytanii, lub też jeżeli w oszustwo zamieszany jest podmiot działający na terenie Wielkiej Brytanii, a do oszustwa doszło za pośrednictwem Internetu. NIEMA CO SIE BAC TSZEBA TO ZGŁASZAĆ NIE ONI SIĘ BOJOM TE ZŁODZIEJE I OSZUŚCI Z WSODU to som namiary Linie telefoniczne są czynne w następujących godzinach:
Poniedziałki - Piątki: 08:00 – 20:00
Telefon: +44 300 123 2040.
Wiadomości tekstowe: +44 300 123 2050.
oszustwo! wplacilem 1135usd ,wyczyscili konto i bez odzewu! Uwaga Oliwier Nasinski "doradca gieldowy" wyczyscil mi konto!!!!!! Goldman Group nigdy wiecej!!!! Nie dajcie sie oszukac tak jak ja!!!!
Dzień dobry mam pytanie mianowicie tylko i wyłącznie założyłem konto . Przy rozmowie z konsultantem zapaliła mi się lampka . Zdecydowałem nie przedłużać z nim rozmowy nic nie skanowałem żadnych dokumentów tożsamości itp. Nie wpłaciłem im nic . Tylko chciałem usunąć konto u nich, próbowałem mailować z nimi ale jak grochem o ścianę . Mam do was pytanie czy coś mi grozi , czy po prostu olać temat? W koncie jest tylko podany mój numer tel którego nie mogę usunąć i mail…. Proszę o pomoc
Nie polecam som bardzo mili i pomocni żeby wszystko otworzyć, ale jak im się odmówi wpłacenia więcej pieniędzy żeby wejść na wyższy level to robią się bardzo chamscy, a jeśli chodzi o wypłacenie pieniędzy i o pomoc to maja klienta głęboko w d…. Omijajcie ich szerokim łukiem