Eerst keer toen we bestelden was het super dat ik mail kreeg dat er toch product op voorraad hadden en ze hadden het direct voor me geregeld dat alles in eens binnen kwam. 2e keer bestel was weer een... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan alleen maar vol lof praten over goldenpoms.nl Snelle verzending, breed (kwalitatief) assortiment en goed advies waarbij er volop wordt meegedacht! Echt heel leuk om het pakket(je) te ontvangen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik kan echt iedereen Golden Poms aanraden! Fijn advies mocht je twijfelen over een product of maat. Snelle en super vriendelijke communicatie! En niet te vergeten super mooie producten. Onze hondjes... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ze hebben een superleuk en gevarieerd assortiment met speelgoed, snacks en andere essentials die perfect passen bij kleine hondjes zoals pomeranians Wat deze webshop extra bijzonder maakt, is h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Golden Poms – Luxe boetiek & gespecialiseerde spa voor Pomeranians Bij Golden Poms draait alles om luxe, kwaliteit en liefde voor Pomeranians en andere kleine hondenrassen. In onze online boetiek vind je met zorg geselecteerde producten die perfect passen bij de stijlvolle en verwende viervoeter: van exclusieve accessoires en premium verzorgingsproducten tot natuurlijke snacks, supplementen en spa-gerichte vachtverzorging. Daarnaast beschikt Golden Poms over een gespecialiseerde trimsalon voor Pomeranians in Tilburg. De salon is ingericht met hoogwaardige apparatuur, waaronder een luxe Milky Ozon Spa, en biedt een rustige, veilige omgeving waar jouw hond volledig kan ontspannen. Door jarenlange ervaring met Pomeranians hebben wij uitgebreide kennis opgebouwd over vachtverzorging, huidproblemen, BSD/Alopecia X en het onderhouden van een gezonde dubbele vacht. Golden Poms staat voor persoonlijke service, eerlijk advies, hoogwaardige producten en een vleugje glamour — want jouw hond verdient alleen het allerbeste. Ontdek de wereld van luxe voor Pomeranians op www.goldenpoms.nl
Tilburg, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Fijne website, snelle levering. Goede producten en netjes verpakt. Ik bestel hier heel graag!

Odpowiedź od Golden Poms
De witte trui met Prada strikjes erop past perfect bij mijn Pomeriaan en heb de bestelling rap ontvangen 😊

Odpowiedź od Golden Poms
Aanrader! Mooi assortiment, keurige snelle verzending! Ik had een vraag over het gebruik van een product en ik kreeg meteen een uiterst vriendelijke reactie.
Bedankt en graag tot de volgende keer!

Odpowiedź od Golden Poms
Super goede ervaring en een echte aanrader. Reageert snel en lost het nodige op. Vriendelijk, goede producten en zeer goede service! Ik kan dan dit bedrijf ook helemaal aanraden! Doe zo verder!

Odpowiedź od Golden Poms
Snelle leveringen zeer goede service en klantvriendelijk
Hele leuke spullen voor je hond!
Snelle en nette levering.
Mijn pom is heel blij met haar nieuwe mand😍

Goldenpoms,
Mooie producten en goede persoonlijke service!
Heel erg bedankt

Odpowiedź od Golden Poms
Snel bezorgd, super leuk verpakt en het product is precies zoals op de site. Heel erg blij mee.

Odpowiedź od Golden Poms
Echt super leuk en schattig snel bezorgt hele aardige mensen erg leuk ingepakt me pomeriaan Dixie is er echt heel erg blij mee ik ben ook heel erg blij dat er eindelijk honden producten zijn met stijl ik ga zeker vaker bestellen

Odpowiedź od Golden Poms
Super fijn bedrijf! Reageert heel snel op vragen en super snelle levering! Ook complimenten voor het inpakken 😊

Odpowiedź od Golden Poms
Correcte en snelle levering van gezonde voeding....❤️

Odpowiedź od Golden Poms
Alles super und jederzeit gerne wieder wider

Odpowiedź od Golden Poms
Alles goed en netjes ingepakt en het allerbelangrijkste onze pom was er heel blij mee.

Odpowiedź od Golden Poms
Superblij met mijn grote bestelling! Volgende week krijgen we een pup Pomeriaan en had veel items nodig. Goede service en volgende dag alles al in huis!

Odpowiedź od Golden Poms
Heel blij met de bestellingen altijd bij de goldenpoms. Wordt altijd leuk ingepakt. Nugget & Mila zijn altijd gek op de verschillende soorten koekjes en botjes. Snel in huis ook! Raad dit zeker aan

Zoals altijd top-service!
Leuke spulletjes, mooi verpakt en snelle verzending.
Dankjewel weer!

Odpowiedź od Golden Poms
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.