Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ben vooral fan van het face serum, deze smeert lekker uit en herstelt de huid gelijk. Rode plekjes vervagen en mijn gezicht krijgt een mooie glow. De face care gebruik ik 's avonds aangezien ik een... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De crème is heerlijk in gebruik en zorgt voor een zachte huid.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z kosmetykami

Napisane przez firmę

Golden Glow | Ontdek de kracht van slakkenslijm! 100% Natuurlijk & Cruelty Free Het unieke regenererende en verzachtende vermogen en de verstevigende eigenschappen, zorgen voor een uitstekende onderhuidse hydratatie. Door de unieke samenstelling, dringen de producten door in alle huidlagen en zijn deze geschikt voor alle huidtypes. Een gehydrateerde en stralende huid zou geen geheim moeten zijn. Golden Glow dompelt je onder in een bad van zachtheid en laat je van jezelf houden. Golden Glow is een jong huidverzorgingsmerk met 100% natuurlijke producten welke zijn verrijkt met Italiaans slakkenslijm extract, wat op unieke wijze wordt verkregen zonder de slak schade toe te brengen. Het is speciaal gecreëerd om alle huidtypes te herstellen en te voeden.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fijne volledige set

Fijne volledige set! Ik gebruik de producten nu enkele weken en ze bevallen mij heel erg goed, met name het serum en de crème. De producten hydrateren mijn huid goed, trekken snel in en mijn huid ziet er sinds ik de producten gebruik erg mooi en vooral stralend uit!

31 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Fijne producten voor een gevoelige huid

Met mijn gevoelige huid is het altijd lastig geweest om een product te vinden waarbij geen irritatie ontstaat. Toen ik voor het eerst Golden Glow gebruikte, was ik erg verrast. Geen bultjes of roodheid meer na het smeren, zo blij! Daarnaast was ik aangenaam verrast over hoe zijdezacht mijn huid wordt na het gebruiken van het serum en de gezichtscrème. Van beide heb je maar heel weinig nodig, dus je kunt er lang mee. Verder smeert het makkelijk uit en ruikt het natuurlijk (geen kunstmatige parfumgeur). Kortom: een cadeautje voor je huid!

26 stycznia 2022

Heerlijk product

Heerlijk product! Had verwacht dat het een gek luchtje zou hebben, maar het ruikt juist super lekker. Voelt fijn en trekt snel in, ideaal!

19 stycznia 2022

Echt een aanrader! 🤩

Hele fijne producten. Ik heb de complete set besteld en ben heel tevreden. Het is heel zuinig in gebruik en gaat hierdoor erg lang mee.
Ik heb zelf altijd een lastige huid die wel wil reageren op nieuwe producten. Maar hier helemaal geen reactie op 😁

De geur is erg lekker en alles trekt snel in en maakt niet plakkerig of vet. Heel fijn!
Wanneer het op is zal ik zeker opnieuw bestellen.

17 stycznia 2022

Aanrader!

Ik was erg onder de indruk van deze crèmes, zelfs vanaf de eerste keer dat ik ze gebruikte. Ik heb zelden zo'n goed gevoel op mijn huid gehad van een product. Ik zal ze zeker blijven gebruiken!

15 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Eindelijk!! Iets dat echt werkt.

Ik ben super tevreden. Opgelucht zelfs. Ik woon sinds 10 jaar in Nederland en mijn Aziatische huid heeft zeker in de winters moeten lijden. Het werd onwijs droog. Daar is nu eindelijk een middel voor. Had nooit gedacht dat slakkenslijm de oplossing zou zijn.

15 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Ik ben verrast door de producten van…

Ik ben verrast door de producten van Golden Glow. Al vanaf een paar dagen merkte ik duidelijk verschil aan mijn huid; minder onzuiverheden en een gezonde gloed. Daarnaast voelt het fris aan en is het een goede basis voor mijn make-up. Een aanrader!

14 stycznia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej