Golden Pax
Miałem okazję skorzystać z usług Golden Pax i jestem zadowolony z mojego doświadczenia. Firma oferuje szeroki zakres produktów i usług, które odpowiadały moim potrzebom. Zespół był profesjonalny i got... Zobacz więcej
Nie dajcie sie nabrac
Zainwestowałem w Golden Pax bo na początku wszystko wyglądało profesjonalnie. Miałem kontakt z doradcą który zapewniał mnie że inwestycje są bezpieczne. Na począktu saldo rosło a firma regularnie wysyłała raporty. Jednak gdy chciałem wypłacić pieniądze zaczęły się problemy. Pojawiły się dodatkowe opłaty blokady i nagle kontakt z firmą zniknął. Wtedy zrozumiałem że zostałem oszukny. Na szczęście skontaktowałem się z panem Oskarem z kancelarii Nexus Group nr 575//002///927. Pomógł mi zebrać wszystkie dokumenty zgłosić sprawę i odzyskać pieniądze. Pan Oskar ma doświadczenie bo jego kancelaria prowadziła artykuł dla RMF FM na temat oszustw inwestycyjnych. Jeśli ktoś z Was padł ofiarą Golden Pax polecam skontaktować się z panem Oskarem . Dzięki niemu udało mi się odzyskać moje pieniądze!
Zdecydowałem się na współpracę z firmą…
Zdecydowałem się na współpracę z firmą Golden Pax i jestem bardzo zadowolony z jakości świadczonych usług. Firma oferuje kompleksowe doradztwo finansowe, pomagając w pozyskiwaniu dotacji oraz oferując usługi proinnowacyjne. Dzięki ich wsparciu udało mi się zrealizować projekty, które wcześniej wydawały się trudne do osiągnięcia.
Wszystko tak jak powinno być :)…
Wszystko tak jak powinno być :) Serdecznie polecam, nie zawiodłem sie i inni też nie powinni
Opinia
wszystko przebiegło profesjonalnie i bez żadnych przeszkód, polecam
Bardzo polecam Golden Pax
Bardzo polecam Golden Pax! ⭐️ Cały proces zakupu przebiegł sprawnie, a obsługa klienta była na najwyższym poziomie. Produkty są zgodne z opisem, wysokiej jakości i dokładnie zapakowane. Dodatkowo, przesyłka dotarła szybciej, niż się spodziewałem/am. Widać, że firma dba o swoich klientów i oferuje profesjonalne podejście. Z pewnością skorzystam ponownie! 😊
Golden Pax to firma godna polecenia
Golden Pax to firma godna polecenia
Golden Pax to firma godna polecenia! Profesjonalna obsługa, szeroka oferta usług i szybka realizacja zamówień. Moje doświadczenia były bardzo pozytywne, a ich zaangażowanie i wsparcie klienta wyróżniają się na tle konkurencji. Zdecydowanie polecam!
Oszustwo
A mnie wyczyścili konto na ok 1000 zł i jeszcze mnie komornikiem straszą
Uwaga oszuści.
Uwaga oszuści.. nie polecam..wszystko było dobrze dopóki nie zarzadałem wypłaty kasy wtedy zaczęli być nie mili i musiałem przejść weryfikację której nie przeszedłem bo miałem za mały obrót na koncie i kazali wpłacić mi 3 tys zł.. nie mogę wypłacić swoich ponad 2 tys $$.. na szczęście mam screen wszystkiego i idę zgłosić sprawę na policję..
Zdecydowanie mogę polecić Golden Pax
Zdecydowanie mogę polecić Golden Pax. W tej firmie urzekła mnie szeroka ilość ofert oraz przejrzystość strony. Dodatkowo szybka realizacja zamówień robi na mnie niesamowite wrażenie.
SUPER!!!
Nie spodziewałem się, aż takiej szerokiej ilości ofert. Wszystko dostosowane w pełni pod moją osobę. Wiele narzędzi wspomagających, które wprowadzają w ten świat. Polecam każdemu!!
Zespół Golden Pax wykazał się niezwykłą…
Zespół Golden Pax wykazał się niezwykłą elastycznością, dostosowując się do moich indywidualnych potrzeb
Jest w porządku
Jest w porządku. Wszystko czysto i profesjonalnie. Wyróżniają się pozytywnie na tle konkurencji.
Polecam bardzo serdecznie.
Polecam bardzo serdecznie.
Bardzo dużo udogodnień, budynek nowoczesny, super strefa relaxu oraz obsługa bardzo miła i pomocna.
Biznes
Super , zaufania. Dobry kontakt z osobą i dobrze że radzimy jak zarabiamy cały czas , oraz znajmosci z biznesem . Polecam
Polecam 100% 👍👍👍👍👌
To miejsce, gdzie można bezpiecznie zainwestować i szybko pomnożyć kapitał. Miła obsługa i kontakt bezproblemowy. Polecam bardzo profesjonalny i zachęcający zespól.
Gorąco Polecam
Korzystam z usług firmy od kilku dni, i jestem pozytywnie zaskoczony działaniem i podejściem do klienta, support ktory dziala 24/7 rozjaśnił mi co i jak działa i jak to wszystko funkconuje, na tą chwile moge zdecydowanie polecić
Mam jak najbardziej pozytywne…
Mam jak najbardziej pozytywne doświadczenie po skorzystaniu z Waszych usług. Na uwagę szczególnie zasługuje profesjonalne podejście do klienta, sprawna realizacja i konkurencyjne ceny.