Zaoferowano dużo wyszą cenę niż w…
Zaoferowano dużo wyszą cenę niż w Rogoźnie bardzo polecam
Gold Adam: Wycena i skup złota w Twojej okolicy Nasi eksperci od wyceny złota podróżują po Polsce w specjalnie wyposażonym pojeździe Gold Adam. Robią krótkie postoje w wielu lokalizacjach, dzięki czemu łatwiej wycenić złoto. Po zarezerwowaniu spotkania z wyprzedzeniem otrzymasz osobistą obsługę na przystanku, który jest dla Ciebie najbardziej dogodny.
Finlandia
Zaoferowano dużo wyszą cenę niż w Rogoźnie bardzo polecam
Bardzo dobra i szybka obsługami. Jestem zadowolony.
Byłem zaskoczony całkiem dobrą ceną skupu złota, przelew doszedł w ciągu kilku dni , tak jak było to ustalone . Bardzo wygodna forma sprzedaży.
Sprzedaż złota nastąpiła w profesjonalnym vanie, miałem trochę wątpliwości ale przelew przyszedł tak jak było ustalone po paru dniach.
Pierwszy raz spotkałam sie z takim sposobem sprzedaży, pan byl profesjonalny i pieniądze przyszły na konto po kilku dniach ,poleciłam znajomym ,ze warto tak sprzedac cos co zalega w domu ,polecam
Świetna i profesjonalna obsługa jestem w szkoku ceny zaproponowanej
Jestem bardzo zadowolona. Pan Adam uprzejmy, konkretny. Cała obsługa super 🙂
Jestem z Trójmiasta, fachową wycena, pieniądze dotarły w 2 dni. Jest ok, dobra cena za kruszec w porównaniu do innych
Troche sie balem, ze nie dostane pieniedzy mowiac szczerze. Dotarly jednak na konto po 2 dniach od sprzedazy. Bardzo mili panowie, jeden mowil po polsku drugi nie. Wycenili, nie naciskali, jedno powiedzieli ze to nie zloto a myslalem ze nim jest. W samochodzie troche dziwnie tak sprzedawac, za to odejmuje gwiazdke bo jakos ciasno. No ale cene dostalem swietna, sprzedalem wszystko co mialem a od lat zalegalo i myslalem ze jest warte kilkaset zlotych a nie ponad siedem tysiecy 😅
Bardzo miła obsługa. Nie spodziewałam się,że za kilka blyskotek (nawet zepsutych) otrzymam ponad 7000 zł. Dziękuję i pozdrawiam.
Transfer środków został wykonany szybciej niż się spodziewałem. Mogę polecić firme z powodu dobrej wyceny i łatwości.
Przyznam że jestem bardzo miłe zaskoczona..wszytsko profesjonalnie, sprawnie ..
Szybko, sprawnie i fachowa obsługa.
Miałam wątpliwości co do uczciwości transakcji ale wszystko odbyło się pomyslnie
Szybko i sprawnie. Obawiałem się wyceny, ale wyszedłem zadowolony.
Zarezerwowałem termin i miałem obawy, że zostanę oszukany. Poszedłem do samochodu i wszystko było profesjonalne. Dobra obsługa i wszystko zostało zrobione w łatwy sposób.
Bardzo miły Pan, ocenił wartość mojego złota! Byłam naprawdę zaskoczona, że moja zepsuta, stara biżuteria jest tyle warta.
Fajnie, że pieniądze wpłyną na konto i nie muszę chodzić z gotówką.