Gør Det Selv Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg var overbevist om, at jeg havde opsagt mit abonnement for længe siden, men bladet blev alligevel ved med at dukke op. Jeg har tjekket mine betalinger og har ikke betalt for det, så jeg ant... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Elsker at modtage magasinet eller gå online og kigge...Selv når jeg ikke leder efter præcis vejledning elsker jeg at få inspiration til kommende projekter. En masse nyttig viden og let forståelige... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Fjerde henvendelse ang. manglende levering af blad (skulle være leveret i postkasse i starten af august). Hver gang modtages svar om nyt blad sendes og forventet modtagelse om 10-14 dage. (og det... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Arghh..... Har måtte sande at når man afmelder sig et abb så kommer der 117 undskyldninger for hvorfor de alligevel har trukket for de næste blade der udkommer. Hos GørDetSelv tager det nemlig flere... Zobacz więcej

1. Sklep narzędziowy

Napisane przez firmę

GØR DET SELV - Danmarks eneste professionelle gør det selv-magasin. Alle projekter er udført af fagfolk og har tydelige trin for trin-anvisninger, tegninger og materialelister, så du er sikker på at opnå et godt resultat.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

267 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Godt tilfreds

Som led i en gave købte jeg: to magasiner og en velkomstgave til 148 kr. Alt er ankommet, og jeg er godt tilfreds. Jeg kan slet ikke genkende kritikken fra de andre kommentarer her på Trustpilot.

16 kwietnia 2023
Opinia niezależna

Hej Mille
Mange tak for de rosende ord og de 5 stjerner!

Fin pris

Fin pris, håber nu på hurtig levering👍

27 kwietnia 2023

Hej Tom og Conny
Mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner!

Oceniono na 4 z 5

Et godt blad for gør det selv manden…

Et godt blad for gør det selv manden men man kunne godt bruge nogle gode rabatter F.eks.
Hjemmesiden er nogenlunde hvis man ellers kan få adgang til den🤔

Hej Rene

Tak for de pæne ord og de 4 stjerner!
Jeg håber du er kommet på hjemmesiden, som oplyst i telefonen.

Oceniono na 5 z 5

Altid mange ideer og alternativer til…

Altid mange ideer og alternativer til gør det selv projekter. Gode instruktioner og gode reviews af værktøj og lignende.

Hej Jan
Mange tusinde tak for de pæne ord og de 5 stjerner!

Oceniono na 3 z 5

Jeg her ikke modtaget nåede i nu så det…

Jeg her ikke modtaget nåede i nu så det ved jeg ikke rigtig

Hej Bjarne
Tak for din feedback!
Næste udgave af magasinet udkommer omkring den 08.05.23
Du kan læse tidligere magasiner på Wype. Derudover har du adgang til hjemmesiden www.goerdetselv.dk

Man kan søge alt.

Hej Marius
Mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner!

Jeg elsker det blad

Jeg elsker det blad. Altid masser af gode forslag og test af lækre maskiner. 😍

Hej Margit
Mange tak for den flotte anmeldelse, og de 5 stjerner!

Oceniono na 5 z 5

God service, god kvalitet, til fornuftige priser.

Hej Egon
Mange tak for den flotte anmeldelse, og de 5 stjerner!

Oceniono na 1 z 5

Jeg meldte mig for at se test af…

Jeg meldte mig for at se test af diverse robot plæneklippere,men jeg kan ikke få lov at se dem!

Hej Holger
Tak for din anmeldelse. Vi værdsætter din feedback, og den er hermed videresendt til redaktionen.

Oceniono na 3 z 5

Har lige tilmeldt mig i sidste uge

Har lige tilmeldt mig i sidste uge, så ikke meget erfaring endnu.
Har ikke set noget til velkomst-gaven endnu

Hej Erik
Vi takker for din feedback!
Du modtager dit først magasin omkring den 22.05.2023, hvor det nyeste Gør Det Selv udkommer.
Du har samtidigt adgang til www.goerdetselv.dk samt www.wype.dk.
Du er meget velkommen til, at kontakte kundeservice på telefon: 39 10 30 00 vedr. din velkomstpakke.

Oceniono na 3 z 5

Er en smule skuffet over indholdet

Er en smule skuffet over indholdet. Det er fint at man som abonnent kan se test og lignende, men så stopper det også lidt der.
Jeg synes der er alt for lidt indhold i forhold til prisen og forventer ikke at fortsætte mit abonnement.

Hej Simon

Oceniono na 2 z 5

skal betale for gl artikler selv om man er abonnement

selv om man har købt sig et abonnement, skal man stadig betale for at se ældre artikler - bondefangeri

Hej Steffen.
Vi vil rigtig gerne undersøge din sag. Vi har derfor anmodet om flere oplysninger via Trustpilot. Så snart du har godkendt anmodningen, vil vi undersøge sagen og herefter kontakte dig via telefonen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Good and fast delivery

Fast, cheap and it survived the trip! Tak for det!

15 kwietnia 2023
Opinia niezależna

Hej Steve
Mange tak for den flotte anmeldelse, samt de 5 stjerner!

Oceniono na 5 z 5

Det er bare et rigtig fint og godt blad…

Det er bare et rigtig fint og godt blad med en masse nyttig information og fif til os "gør det selv" folk.
Mvh Jens

2 kwietnia 2023

Hej Jens
1000 tak for en meget flot anmeldelse!
Anne Katrine, Bonnier Kundeservice

Oceniono na 1 z 5

Alt alt for meget reklamme og for lidt…

Alt alt for meget reklamme og for lidt faglig .... nogle gange kan man næsten ikke gennemskue om det er reklame eller fif . Og for mange mails men for lidt indhold

27 marca 2023

Hej Ole
Med venlig hilsen Anne Katrine, Bonnier Kundeservice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej