Zobacz, co mówią recenzenci
Onbereikbaar. Mail wordt niet beantwoord en telefoon wordt niet opgenomen. Niks te bekennen van mijn bestelling.
(AOC) HDMI 2.1 besteld. Na 1 dag track&trace onvangen en binnen 2 dagen geleverd. Top.
Odpowiada na 8% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Onbereikbaar.
Onbereikbaar.
Mail wordt niet beantwoord en telefoon wordt niet opgenomen.
Niks te bekennen van mijn bestelling.
Goeie prijs en supersnel geleverd…
Goeie prijs en supersnel geleverd bedankt
Very good and fast service and quality…
Very good and fast service and quality products
Oplichters producten niet ontvangen na…
Oplichters producten niet ontvangen na 2 maanden

Odpowiedź od Goedekabels
Bestelling & levering hdmi 2.1 kabel
Leveren gelijk de dag erna
Leveren gelijk de dag erna. 2x besteld, en niks gemerkt van dat het niet zou komen ofzo, zoals je hier leest op deze site. Das niet mijn ervaring en lees je ook niet op de reviewsite WebwinkelKeur. Maar hier dus wel... daarom zet ik het op deze site waar blijkbaar de klagers komen. Nou nogmaals al 2x een goede ervaring, geen gezeur gewoon aangekomen, ging om 6 meter telefoonkabel R11, zwart, en later witte uitvoering.
betaald en nix geleverd
Via website besteld, en via ideal betaald, maar tot nu toe nix geleverd, heb 2 maal via mail contact met de klantenservice gezocht, maar krijg geen enkele response.
Kortom: oplichters , bedenkt u voor u hier bestelt.
Super slecht
Super slecht, geen levering en klantenservice om te janken
1 ster voor de site
1 ster voor de site, 5 sterren voor de mate van oplichting. 0 sterren was voldoende geweest. Bestelling 2,5 maand later nog niet ontvangen. Eerste mailtje op vraag waar het mis is gegaan krijg je een reply van support@ daarna geen reactie meer. Tweede mailtje krijg je niet eens meer een reply, dan sta je blijkbaar al op de zwarte lijst en hoor je niets meer. Ben benieuwd of er een reactie komt na deze review. Dan zal ik mijn mening nuanceren.
Oplichters
Oplichters! Besteld en niks gekregen Wel betaald. Niks bestellen hier.
Wat een oplichters zijn dit
Wat een oplichters zijn dit. Product besteld, wachten en wachten. Geen levering en contact onmogelijk. Reageren nergens op. NOOIT BESTELLEN mensen!!
Oplichters
Oplichters, helaas te laat met reviews lezen. Gelukkig maar een paar euro verloren
Oplichting
Oplichting! Bestel daar iets en je krijgt niets!
Geen antwoord op je mail geen geld terug!
Vorige maand hier twee ‘hier waak…
Vorige maand hier twee ‘hier waak ik’ borden besteld. Veel te opzichtig, dezelfde dag aangemeld en geretourneerd, pakket is aangekomen volgens track and tracé. Nu drie weken geleden. Nog steeds geen bericht of geld retour. Telefoonnummer buiten dienst en op mail wordt niet gereageerd. Bestel hier niets, oplichters!
Artikelen worden niet geleverd
bestelling gedaan & betaald. Artikelen zogezegd 'op voorraad'. Na 10d nog steeds niets verzonden en geen antwoord op telefoon of email. spookbedrijf?
8 maart iets besteld en 17 maart nog steeds niets ontvangen
8 maart iets besteld wat zogezegd 13 maart geleverd ging worden . 18 maart nog altijd niks ontvangen!!!!!!! Nooit bestel ik daar nog iets. Wat een rotservice
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.