Inmiddels al een paar jaar klant en bezig met mijn tweede lease auto bij godrive. Naast dat je je auto netjes thuis afgeleverd krijgt is de service en kwaliteit van hoog niveau. Makkelijk en snel ber... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Via godrive een mini electric kunnen leasen. Vanaf eerste contact tot aflevering ging alles perfect. Inmiddels na 5emails en 2 telefoontjes richting Jeffrey Peters over een subsidie aanvraag blijft he... Zobacz więcej
Dit was mijn eerste ervaring met lease en daardoor best spannend. Maar ook zat er bepaalde druk met verzekeringen achter. Maar de goede verstandhouding tussen het autobedrijf en jullie lease maatscha... Zobacz więcej
Lars fantastische kerel, had de auto snel nodig en nou dat kon geregeld worden, contract getekend en betaald op vrijdag en maandag stond de auto voor de deur op het vermelde tijdstip. Doordat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Leasing samochodów
- Pośrednik sprzedaży samochodów
- Salon samochodowy
- Wypożyczalnia samochodów
- Usługi leasingowe
Napisane przez firmę
Godrive is het alles-in-een, betaalbare alternatief voor het rijden van een auto. Dankzij het unieke auto abonnement heb je geen grote investering nodig om een auto te kopen. Je hebt gewoon een gemakkelijk abonnement voor een eerlijk, vast bedrag per maand. Net zoals je muziek, je favoriete series en boodschappen. Dus geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. Gewoon een jong gebruikte auto die werkt! Het enige wat jij doet is tanken of opladen, dat klinkt makkelijk toch?
Dane kontaktowe
Leeuwenveldseweg 5F, 1382 LV, WEESP, Holandia
- +31202142136
- hello@godrive.nu
- godrive.nu
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Auto abonnement is geen slecht idee
Vanaf het moment dat de auto gekozen is, tot het moment dat deze wordt afgeleverd, een prima contact met de medewerkers.
Pluspunten: duidelijke info, snelle reactie op vragen, persoonlijke benadering
Minpunt: auto wordt niet geleverd door godrive.nu, maar door een extern bedrijf. Beetje onpersoonlijk naar nieuwe klant
Goeie snelle service
Snel en direct geregeld!
Personeel weet wat ze doen
Het personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam, netjes, correct en weten waar ze over praten. Gaan mee kijken naar mogelijkheden en geven niet het gevoel iets te moeten verkopen. Staan voor je klaar en zien je als persoon!!
Ik ben zeer tevreden over de behulpzaamheid en de duidelijke voorwaarden en uitleg! Ook krijg ik snel reactie op eventuele vragen. Een goede en beschaafde service.
Hele fijne service
Hele fijne service. Denken echt met je mee en geven goed advies.
Na keuze snelle levering.
Ook na wat foutjes vanuit de garage meteen heel goed en vlot opgelost.
Superbedrijf!
Ik was op zoek naar een lease-auto voor…
Ik was op zoek naar een lease-auto voor een maand, in afwachting reparatie van onze eigen auto. Sjors van GoDrive, dacht meteen met ons mee en een uur later kon ik de nette nieuwe Peugeot 108 al bij ons om de hoek ophalen!
Goed bereikbaar
Goed bereikbaar! Denken graag met je mee en dat is fijn.
Gewoon top service
Ik heb mijn auto nu een week, erg blij met hoe het contact was met alles regelen en het meedenken.
De manier hoe de auto bij mij thuis werd gebracht.
Gewoon super!
Super Service
Harstikke goede en snelle service. Staan klaar voor al je vragen. Kan het iedereen aanraden. Ze reageren snel op vragen.
Snelle en transparante dienstverlening
Snelle en transparante dienstverlening. Goed concept en een prima service en klantvriendelijkheid. Erg tevreden!
Fijn bedrijf en erg behulpzaam
Fijn bedrijf en erg behulpzaam. Mijn auto ingeruild voor een goed bedrag!
Really great service!
Alles goed gegaan top
Uitstekende ervaring met Godrive.nl!
Uitstekende ervaring met Godrive.nl! Prima communicatie en alles vlot en snel geregeld. Ik kan Godrive absoluut aanraden!
Wij zijn super tevreden en erg blij met…
Wij zijn super tevreden en erg blij met onze T-ROC. Geen vraag is teveel voor Godrive. Ze reageren snel, alles is bespreekbaar. Voor iedereen die opzoek ik naar een auto abonnement zou ik zeker Godrive aanraden!
Mega klantvriendelijk
Mega klantvriendelijk. We zijn ontzettend goed en snel geholpen tijdens het kiezen van de auto en bij alle vragen die we daarna nog hadden. Heel fijn, zeker als je niet zoveel van auto's weet.
Daarnaast hebben we natuurlijk nu gewoon een hele fijne auto die we zonder gedoe kunnen rijden. TOP!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.