Godmail har været en god udbyder generelt og ingen problemer hvad angår selve programmet men desværre vil de lige pludselig have penge hvis man skal bevare sin mailadresse og det trist synes jeg.... Zobacz więcej
Igen igen igen er jeres side nede, jeg har været her siden ofir. Jeg er nu ved at lede efter en ny udbyder da jeg har fået nok af jeres dårlig service. Man kan heller ikke gemme sit login mere. Vil ik... Zobacz więcej
Kr. 39,95 for en mailadresse/mailbox som mange andre og mere driftsikre udbydere tilbyder gratis!!!! Og herudover med en langt bedre brugeroplevelse end godmail.
Jeg har været bruger af God Start Webmail i snart 29 år – helt tilbage fra dengang det hed Ofir Mail. Desværre har jeg aldrig haft en så dårlig oplevelse som nu, efter at I har ændret designet på... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
GodMail er en gratis webmail, der er nem at gå til og enkel at bruge. Det nye GodMail er vores bedste mailløsning siden vi startede i 1999, og gør det nemt for dig at tilgå din mail, uanset om du bruger PC, Mac, tablets, smartphones og via alle typer browsere. Vi har naturligvis dansk support, og sidder altid klar til at hjælpe dig og besvare de spørgsmål, du skulle have. Både via mail og telefonen.
Gydevang 39-41, 3450, Allerød, Dania
- support@godmail.dk
- godmail.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Godmail.dk be’r mig om at verificere…
Godmail.dk be’r mig om at verificere min egen mailadresse efter jeg har sendt en mail til en person med godmail.dk - hvad er det for en politik? - glem det, og Godmail.dk skal ikke sende rykker til mig 😡😡😡😡
SPAM!
Jeg har aldrig været kunde hos GodMail og efter jeg har sendt en e-mail af sted til en privatperson, som henvendte sig til på Bilbasen, sender GodMail en e-mail til mig, hvor de beder mig om at verificere min e-mail adresse.
Det kan de godt glemme!
Vi har aldrig oplevet problemer med…
Vi har aldrig oplevet problemer med Godmail og har ellers haft den i mange år.
Jeg har aldrig haft problemer med…
Jeg har aldrig haft problemer med godmail.dk .. og jeg har haft mail hos dem siden start.
Godmail.dk - Suspekt
Man skal da aldrig bruge et sted, som kræver at dem som sender mails, skal vercificere sig inden de kan modtage den mail man har sendt.
Så er man jo i deres system med ens mail. Lugter virkelig ikke særlig godt.
u er total umulige at få fat i kan…
u er total umulige at få fat i kan komme på min mail har forsøgt siden lørdag at kontakte ringe mvh jan holm
Ofte problemer med at logge ind
Jeg betaler for en godmail konto.. Ofte er systemet nede og jeg kan ikke åbne mails.. De skriver ikke på deres side, hvis systemet er nede.. Når man skriver til support får man ikke svar.. Og ringer man til kundeservice er den ofte lukket grundet sygdom.. Meget ringe service qua det beløb jeg betaler årligt
Cookies tvang på GodStart/GodMail
GodStart/GodMail forsøger at tvinge brugerne til at acceptere deres cookies. Det gælder også abonnenter, der betaler for mailboxen.
Brugere, der afviser at acceptere cookies bliver tvunget til at afvise dem, hver gang brugeren logger på og logger af.
Samtidig er der ingen information om hvem der står bag på GodStart/GodMails web sider. Den eneste mulighed for kontakt er til en ZenDesk.
Spam, spam, spam.
Jeg fik desværre skrevet til en person med en godmail konto og går nu dagligt 2 mails om at jeg skal verificere mig. 😩
Pas på med godmail.dk
Pas på med godmail.dk, jeg tror det er fup og fiduser. Jeg sendte en mail til en som havde godmail så kom der en mail om at jeg skulle verificere mig via et link. Men pas på man skal aldrig trykke på et link i en modtaget e-mail den kan spærre din computer så den ikke kan åbnes igen. Jeg svarede således på deres mail for at fortælle at jeg ikke ville trykke på et link. jeg fik min mail retur med besked om at den ikke eksisterede. Det var godt at jeg trykkede på linket da det er fup og fiduser.
Jeg kan ikke logge på min mail
Jeg kan ikke logge på min mail, den står bare og køre der kommer ingen boks frem hvor jeg skal logge på har vigtige mails at læse.og sådan har det været i over en uge.🤬
Går i tomgang
Hver gang jeg ptøver at komme på godmail, kører hjemmesiden i tomgang og går så ud med en besked om at forbindelsens tidsfrist er udløbet. Det virker dog fint på mobilen, men der er ikke meget jeg kan høre på den angående at slette scammer mails of andet.
Har fået gentagne mails om at jeg skal…
Har fået gentagne mails om at jeg skal verificere min E-mail for at kunne modtage mails et eller andet sted fra...
Har sidenhen fundet ud af, at det er fra DBA (Det står der intet om i de henvendelser om verificering)...
"-og af den grund" er jeg ude af DBA - Adios.
Havde problemer med at logge ind og 2…
Havde problemer med at logge ind og 2 timer senere havde support løst problemet. Rigtig god service. Tak😊
Der er igen problemer med at logge på
Der er igen problemer med at logge på fra mobil og pc’er, så irriterende, jeg betaler faktisk penge for at have min mail
De skriver ikke noget supporten og jeg hører ikke noget fra mine klager
Nej tak til verificering
Vil have at man skal verificere sin mailadresse for at sende en mail til en af deres brugere... fordi man bruger Gmail 😂😂
Urimeligt krav…
Jeg er som mange andre mødt med et krav om at verificere min e-mail når jeg skriver til en godmail-konto. Det er et suspekt og urimeligt krav, som blot siger noget om en falsk sikkerhed for godmail-brugere som ikke får deres post.
Elendig "service"
Svarede på en mail fra en @godmail.dk bruger og fik så en mail om jeg skulle verificere min mail ved svar. Da jeg fik kommunikeret på anden vis har jeg ikke længere behov for mit svar kommer frem. Her 2 døgn efter får jeg stadig rykkermails om jeg skal verificere. "Servicen" er tilsyneladende lavet for at reducere uønskede mails men genererer selv endnu flere. Håbløst!
jeg skrev til en godmail.dk adresse
jeg skrev til en godmail.dk adresse, hvorefter jeg fik mail om at verificere min mail, ved at trykke på et link,
det minder alt for meget om phishing, og jeg bryder mig slet ikke om den næste, nærmest truende mail, jeg fik, fordi jeg ikke havde verificeret endnu.
Hvis virksomheder anvender godmail.dk så finder jeg fremover en anden.
Mails ligger ikke i Danmark
Mails ligger ikke i Danmark! Og der bruges underlig udelukkelse!
Jeg skulle skrive til min familie der bruger godmail.dk men jeg blev afvist og sat i en kø. Dette fordi jeg har en gmail.com adresse. Jeg har skrevet til min familie før på deres adresse hos godmail.dk. Så jeg blev lidt pikeret over afvisningen. Jeg fik en dag senere mail om skulle klikke på knap for godkendelse af min mailadresse. (Rigtig dårlig metode - dette kunne være phising). Og det får mig til at undersøge nærmere. Jeg finder at der ikke bruges danske servere som folk sikkert tror med en .dk adresse! Der anvendes pns21.cloudns.net - altså en server man ikke aner hvor er placeret. Så tror jeg faktisk mere på Google.