Godesko.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Mega god oplevelse ❤️ jeg bestilte en str. 21, men blev kontaktet dagen efter med info om at skoen anbefales i en str. mindre pga målene på min søns fødder. Ændrede min bestilling til str. 20 og de pa... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Rigtig fin hjemmeside og utroligt hurtige til at sende. Dog et mindre udvalg og til priser som man godt kan forstå, men som samtidig er mange penge. Min mindste er hypermobil og derfor fik vi anbefa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har nu for tredje gang handlet hos de gode sko, da min lille datter går på tæer. Hvergang har jeg inden bestilling, ringet og fået den bedste vejledning af deres kompetente medarbejdere. Super ser... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig godt udvalg af sko til de særlige behov vi havde til vores hypermobile barn. Beskrivelserne af skoene var gode og passede. Vi havde behov for at få vurderet om de passede korrekt undervejs, o... Zobacz więcej

1. Sklep z butami

O Godesko.dk

Napisane przez firmę

Godesko.dk er en specialiseret online butik, der siden 2004 har arbejdet med at levere sko til børn med behov for ekstra støtte til deres fødder.

Vi forstår vigtigheden af, at børns fødder er sunde og i god stand for at støtte deres generelle udvikling og livskvalitet. Vores mål er at sikre, at børn med særlige støttebehov ikke udelukkes fra at kunne deltage i leg og fysiske aktiviteter, fordi de har brug for sko, der er specielt designet til deres behov.

Vores specialsko er designet til at imødekomme en bred vifte af udfordringer, herunder platfod, hypermobilitet og mange andre tilstande. Vores sortiment omfatter sko, der er fremstillet i materialer af høj kvalitet som giver optimal støtte til børns fødder og kan hjælpe med at forbedre deres gangart og balance.

Vi samarbejder med sygehuse, ortopæder, fysio- og ergoterapeuter samt andre fagpersoner på området for at holde os opdateret med den nyeste viden og teknologi i udviklingen af vores specialsko - og for at vidensdele omkring, hvad vi kan hjælpe med, og hvilke sko der fungerer til bestemte behov. Vi mener, at det er vigtigt at samarbejde på tværs for at sikre, at vi altid kan levere den bedst mulige rådgivning og service til vores kunder.

Hos Godesko.dk tilbyder vi gratis personlig rådgivning for at sikre, at vores kunder finder de rette sko til deres børns behov. Vi tror på, at vores sko skal være både praktiske og æstetisk tiltalende for børnene, og derfor er vores sko designet til at ligne de sko, som alle de andre børn også bruger.

Vi er stolte af vores evne til at levere sko, der har en positiv indvirkning på børnenes liv ved at give dem mulighed for at udforske verden med større selvtillid og frihed. Hos Godesko.dk er vi dedikerede til at gøre en forskel i børnenes liv og sikre, at de har sunde og glade fødder, så de kan deltage fuldt ud i deres daglige aktiviteter.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 27

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og venlig kundeservice

Rigtig god og venlig kundeservice! Jeg kunne tydeligt mærke, den ekspertise de havde omkring børn med særlige behov!

10 sierpnia 2022

Kære Michelle
Det varmer vores hjerter - så ved vi nemlig at vi gør vores arbejde helt perfekt. Tusinde tak! 😍

Oceniono na 5 z 5

Super god og faglig vejledning

Super god og faglig vejledning. Jeg er glad for, at jeg tog min søn med derind. Vi fik nogle gode sandaler, der passer til hans fødder.

26 lipca 2022

Kære Maria
Det var hyggeligt at have jer på besøg og dejligt at vi kan hjælpe ham med de helt rette sko. Vi håber at se jer igen :-) Tak for din anmeldelse!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og positiv handel

Lækre sko med ekstra støtte, hurtig levering og en positiv oplevelse.

7 lipca 2022

Odpowiedź od Godesko.dk

Skønt du har haft en dejlig oplevelse, det er vi meget glade for. Tusinde tak for din tid til at skrive til os :-)

Oceniono na 4 z 5

Hurtig og professionel betjening.

Hurtig og professionel betjening.
Skoene passede og drengen går nu:)
Vil sikkert bruge dem igen!

7 lipca 2022

Odpowiedź od Godesko.dk

Tusinde tak for din feedback - det lyder som om skoene har gjort det helt rette for din dreng!
Vi glæder os til at se jer igen - og håber vi fortjener den sidste stjerne til den tid 🤩

Super

Super service, og flot produkt

27 czerwca 2022

Kære Sasha
Dejligt du er tilfreds med service og handel! Vi håber at se dig igen på shoppen :-)

Kundeservice i særklasse

Her får du man en kundeservice ud over det sædvanlige. Kan kun anbefale Godesko.dk

9 czerwca 2022

Kære Susan
Tak for dine meget søde ord og anbefalingen, det er vi bare rigtig glade for!!

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Go vejledning i størrelse og ringede endda da de var i tvivl om min bestilling.

6 czerwca 2022

Kære Bine
Vi er glade for at blive rost for vores service, så ved vi at vi gør vores arbejde godt! Tusinde tak :-) Vi håber at se dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Altid god og hurtig betjening

Altid god og hurtig betjening.
God vejledning, man får.

23 maja 2022

Kære Trine
Vi er glade for at vi kan hjælpe med den helt rette vejledning :-) Tak!

Rigtig god service

Rigtig god service, gode sko og hurtig levering

22 maja 2022

Kære Maj-Brit
Tusinde tak! Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

God rådgivning

God rådgivning, hurtig forsendelse og gode vare.

21 maja 2022

Kære Katarina
Tak for dine stjerner! Vi er glade for du er tilfreds med service og køb :-)

Super god service.

14 maja 2022

Kære Rikke
Tak for din tid til at skrive tilbage til os! Det betyder meget.

Oceniono na 5 z 5

God skriftlig vejledning på…

God skriftlig vejledning på hjemmesiden. Hurtig levering.

12 maja 2022

Kære Lea
Dejligt at hjemmesiden er nem og forståelig at bevæge sig i, det er vi rigtig glade for! Og endnu bedre at købet bare kommer hurtigt 😊 Tak!

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og de er så…

Altid god service og de er så hjælpsomme og søde og kommer med gode råd om hvilken sko man skal vælge

9 maja 2022

Kære Karina
Det er altid dejligt at vide man gør sit arbejde godt! Tusinde tak for de søde ord og vi er altid til rådighed med hjælp og vejledning :-)
Mange hilsner Camilla // Godesko

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej