Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Oceniono na 5 z 5

Reisbescheiden waren prima in orde alleen klopte het adres van de camping niet. Na paar rondjes rijden hebben we het gevonden. Camping staat ook niet met bordjes aangegeven. Verder leuke camping erg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

super leuke camping ook voor de jeugd max heeft genoten zoveel leuke nieuwe vrienden gemaakt s avonds naar het kampvuur .mooi zwembad heerlijk restaurant met een super bediening ,volgend jaar komen wi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prettig We hadden een vakantie geboekt en hadden daar nog enkele vragen over. Hier werd binnen 1 werkdag netjes op gereageerd. Vanwege een andere datum toch uiteindelijk de vakantie geannuleerd en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator turystyki
  2. Biuro podróży
  3. Wynajem wakacyjny

Napisane przez firmę

Sinds 20 oktober 2022 is Go4Holiday opgegaan in Allcamps, samen al jarenlang onderdeel van Camping Vision. Hetzelfde team, dezelfde service. Bij Allcamps boekt u uw ideale campingvakantie op één van onze 1000 Top-Campings binnen Europa. Bekijk onze website www.allcamps.nl voor ons uitgebreide aanbod.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Schandalig

2 mobile homes geboekt waarbij me bij de bevestiging pas duidelijk werd dat dit een voorboeking betreft. Een aantal dagen later een email ontvangen met een definitieve prijs en deze blijkt per mobile home 500 euro hoger te liggen dan de prijs wat we geboekt hebben. Schandalig zoiets, om mensen op deze manier te lokken.

17 października 2022

Odpowiedź od Go4Holiday

Beste familie Landgraaf, Hartelijk dank voor uw review en feedback! Wij werken samen met partners en campings en beschikken niet over eigen accommodaties. Definitieve prijzen en beschikbaarheid zijn soms pas later bekend. Met vriendelijke groeten, Karin Team Go4holiday

Oceniono na 2 z 5

Bijkomende kosten

Kosten die er later nog bij komen en je bij aankomst moet betalen zijn niet duidelijk genoeg beschreven. Communicatie tussen go4holiday en het vakantiepark lijkt niet goed: bij het vakantiepark konden ze bv niet zien of we al betaald hadden.

16 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Reisbescheiden waren prima in orde…

Verder leuke camping erg druk in hoog seizoen verwachten wij.

13 września 2022

Odpowiedź od Go4Holiday

Beste mevrouw de Vries, bedankt voor uw review. Wat goed dat u dit meldt, we gaan het meteen nakijken en aanpassen. Fijn dat u de camping leuk vond! Met vriendelijke groeten, Team Go4Holiday Colinda

Oceniono na 5 z 5

Roan gastvrouw en gastheer waren top!

Roan tenten super netjes. Goed begeleid door medewerkers Roan.
Nadeel was dat de tenten erg ver van het toilet gebouw stonden. Bovendien was het daar vaak erg vies maar dat ligt meer aan de camping klein Vink zelf al zou ik dit als derde partij zeker willen weten.

23 sierpnia 2022

Odpowiedź od Go4Holiday

Beste Rianne en Erik, bedankt voor jullie review. Fijn om te lezen dat de tent en begeleiding goed is bevallen. We nemen uw melding zeker mee, fijn dat u het aangeeft. Met vriendelijke groeten, Team Go4Holiday Colinda

Oceniono na 5 z 5

Beter kan niet ivm covid 2x de vakantie…

Beter kan niet ivm covid 2x de vakantie kunnen annuleren in de afgelopen jaren
Nu voor de 3de keer geboekt en uitstekend geholpen echt top!!

1 lipca 2022

Odpowiedź od Go4Holiday

Bedankt voor uw review en positieve feedback! Met vriendelijke groeten, Team Go4Holiday Colinda

Hele goede service

Hele goede service, zelf verkeerde datum geboekt en alle medewerkers hebben hun uiterste best gedaan om dit nog te kunnen omboeken, wat uiteindelijk ook gelukt is.
Nogmaals bedankt.

17 czerwca 2022

Odpowiedź od Go4Holiday

Beste Stephan, bedankt voor je review. Fijn dat het nog gelukt is om jullie vakantie om te boeken! Vast veel plezier met de voorpret. Met vriendelijke groeten, Team Allcamps Colinda

Boeken gaat heel makkelijk

Boeken gaat heel makkelijk en bevestiging snel ontvangen. Wat ik wel jammer vindt dat er geen plattegrond van de camping aanwezig is waarop de locatie van de stacaravan te zien is

8 czerwca 2022

Odpowiedź od Go4Holiday

Beste familie Looman, bedankt voor uw review en feedback. U ontvangt de plattegrond binnen enkele ogenblikken van ons. Deze staan inderdaad niet op onze website, maar we sturen deze altijd graag door. Geen enkel probleem! Veel plezier vast met de voorpret. Met vriendelijke groeten, Team Go4Holiday Colinda

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej