Had een bestelling tijdig geplaatst op vrijdag en de artikelen werden uiteindelijk dinsdag bezorgd. Het was een brievenbus bestelling. De track en trace was eenzins vaag. Dit lijkt mij een postnl... Zobacz więcej
Even leek m’n bestelling zoek geraakt te zijn bij PostNL. Direct werd aangeboden om een vervangende zending te sturen. Uiteindelijk kwam de oorspronkelijke zending toch aan dus was het niet nodig, m... Zobacz więcej
Hoi, een 5 sterren beoordeling, omdat alles precies zo gegaan is als gepland. Bestellen gemakkelijk, snel verstuurd en ontvangen, verpakking oké. Wat wil je nog meer voor een klein onderdeel, prima... Zobacz więcej
Ik heb een omvormer van 12V naar 5V aangeschaft. De bestelling werd vlot afgeleverd. Ik heb de omvormer eenmaal getest en toen voldeed deze prima. Ik kan nog niets over de levensduur zeggen.
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Go2Tech is een klein bedrijf aan huis met jarenlange ervaring. Geen enkel computer probleem is ons te gek. Altijd met eerlijk en persoonlijk advies. Kunnen wij uw computer probleem niet oplossen? Dan betaald u bij ons helemaal niets! No Cure, No Pay! Daarnaast hebben wij een webshop vol met leuke Arduino / Internet of Things artikelen.
Handelsweg 22, 1693az, Wervershoof, Holandia
- 0621338340
- Info@go2tech.nl
- go2tech.nl
Snelle verzending prima service
snel geleverd
12V -> 5V Omvormer
Ik heb een omvormer van 12V naar 5V aangeschaft.
De bestelling werd vlot afgeleverd.
Snelle levering
Alles verliep zoals gepland.
Nette snelle service
is netjes bezorgd binnen twee werkdagen
Snelle levering,top
Vriendelijke en goede communicatie
Supersnelle levering en, ondanks foutje post.nl, prima communicatie.
Levering goed en snel!!!
Snelle levering 👍
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service. Zou zeker vaker bestellen mocht ik onderdelen nodig hebben
perfect snelle levering
Go2Tech heeft voor ons bedrijf (M-Force…
Go2Tech heeft voor ons bedrijf (M-Force Horti Solutions vof) een logo en website ontworpen wat helemaal naar tevredenheid was. Een super bedrijf met een goede, snelle service en begrijpen de taal van de ondernemer. Martijn en Kristie bedankt voor alles en hopen op een lange samenwerking! Top bedrijf!