Stort sett fornøyd, eneste som var litt kjedelig er at lokket til sandbadet til min datters hamster var sprukket. Så holder kanskje ikke så lenge. Mrn dette er posten sin feil. Så at esken mine produk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Accessible webpage, you get what you order and they're quick to send it out. Used them twice before and will use them again.
Reakcja na opinię
Veldig fornøyd, bra priser, fikk levert varene før jul selvom de ikke hadde 2 ting på lager når jeg bestilte, ble sendt nordover 20 desember og vi fikk hentemelding 22 desember! Handler igjen her! :)
Reakcja na opinię
Ordren sendt samme dag som varen ble bestilt, samt informasjon om forsendelsen videre. Mottok varen etter få dager og ingen negative overraskelser. Anbefaler denne nettbutikken.
Haakon VII`s gate 12,, 7041, Trondheim, Norwegia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Gir ingen mulighet til å trykke annet enn OK som alternativ til informasjonskapsler. Andre alternativer sender deg i ring. Det vil si at du er tvunget til å gi dem din informasjon for å bruke nettsiden. Så vidt jeg vet er dette ulovlig jamfør EU reglement. Jeg ville ikke turt å bruke denne nettbutikken.

Odpowiedź od Gnagerbutikken
Veldig fornøyd med denne online butikken. Enkel bestilling, rasl levering. Det blir flere kjøp😊

Odpowiedź od Gnagerbutikken
One of the items were broken when I received it. I contacted customer service the day after I got the package and they said I should have reported the issue to the postal service within 4 hours after receiving the package. The package itself was not damaged, just the item inside the box. It was also poorly packaged. No protection inside the box.
I told customer service that I didn’t contact the postal service and asked them how I could have known that I had to make my complaint to another company. I never heard back from them again.
I would not recommend this shop

Odpowiedź od Gnagerbutikken
Hadde ikke varen jeg bedtilte på lager, å ha lagerbeholding å ha et antall varer på lager er ganske lett og normal i nettbutikk verden. Her lar de deg bestille uansett om varer ikke er på lager. Dette er ekstremt irriterende, men for de så tjener de jo på d…

Odpowiedź od Gnagerbutikken
Rask og god levering. En av de få butikkene jeg føler jeg kan få kjøpt mye av det jeg ønsker til kaninene våre, og som er bra for dem! Veldig glad for å ha funnet denne butikken!

Odpowiedź od Gnagerbutikken
Fikk varene raskt i posten. Maten jeg bestilte hadde lang gjenværende holdbarhet.

Odpowiedź od Gnagerbutikken
Great experience. Fantastic customer service. Fast delivery. No negative comments from me.

Odpowiedź od Gnagerbutikken
bra men fikk en annen farge på noe jeg hadde bestilt

Odpowiedź od Gnagerbutikken
Bestilte en dag å fikk det i posten dagen etter. MEGET kjapp levering.

Odpowiedź od Gnagerbutikken
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.