Oceniono na 5 z 5

En skøn og afslappende atmosfære hos GlowStudio, hvor man straks føler sig i trygge hænder. Karina er yderst kompetent og professionel, og behandlingen var både behagelig og effektiv. Jeg kan kun give... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Aalborgs bedste kosmetolog. Hos Carina bliver du forkælet på en helt unik måde. Hun er så omsorgsfuld og dygtig. Hun laver fantastiske ansigtsbehandlinger tilpasset din hud og så bliver du ekstra fork... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Glow Studio fået som altid mine varmeste anbefalinger. Det bedste sted til alle slags skønhedsbehandlinger. Om du leder efter det rigtige sted til ansigtsbehandlinger, lash lift, brow lift, voks eller... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Verdens bedste sted! Så dybt proffesionelle og ligegyldigt om du skal vokses eller have ansigtsbehandling går du derfra med følelsen af total forkælelse! Udover det har Carina og co et alt for lækk... Zobacz więcej

1. Salon piękności
  2. Delikatesy mięsne
  3. Sklep z produktami do włosów
  4. Salon kosmetyczny

Napisane przez firmę

Glow Studio er din skønhedssalon - også online. Vi tror på at skønhed er for alle, og hos os finder du altid gode råd, gode priser og store smil! Vi fylder jævnligt vores webshop med lækre nyheder, vilde tilbud og ikke mindst med produkter som du kan stole på. Hos os er alting testet på egen hud og krop, så skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på de sociale medier, med et smil, et godt råd, tips og tricks. Vores brands er primært skandinaviske, men den seneste tid har vi udvidet sortimentet efter efterspørgslen og trends, som i tiden peger mod k-beauty. Hjemmesiden huser både produkter til hår, krop, gane, ansigt og sjæl, så der er også rig mulighed for at finde en lille værtindegave eller fødselsdagsgaven til en som aldrig ønsker sig noget. Hvad end du mangler hårpleje, makeup, hudpleje, lækkerier eller forkælelse, så er vi sikker på at glowstudio.dk gemmer på et godt bud til lige præcis dit behov. Og er du, ligesom os, VILD med sheetmasker, så finder du altid et bredt udvalg af disse på webshoppen. Velkommen indenfor - vi ser frem til at sende skønhed afsted til dig.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

En super go handel 😊 lækre ting

En super go handel 😊 lækre ting, hurtig levering 😊
Ikke en finger at sætte på noget 😊😊😊

16 stycznia 2023

Af hjertet tak for de fem stjerner, Louise <3

Oceniono na 5 z 5

Personlig hilsen og hurtig levering

Glowstudio får min klare anbefaling. Der er personlig hilsen med i pakken, fin indpakning og hurtig levering.
Hjemmesiden er nem at overskue og finde rundt i.

15 stycznia 2023

Af hjertet tak for din søde anbefaling Tanya <3

En god oplevelse

En god oplevelse
Hej Camilla og Carina
Jeg fik hurtigt de produkter jeg havde bestilt, en sampak HEAT + RELAX, lækre produkter.
Og der var en lille hilsen med, bare at I har givet jer tid til det, kæmpe overskud.
Tak, jeg vender tilbage.
Knus Birgitte

22 stycznia 2023

Tak fordi du tog dig tiden til at skrive så fin en anmeldelse, Birgitte <3

Særlig og hyggelig service

Hurtig ekspedition.
Søde og sjove hilsner undervejs og med varerne. Chokolade lagt ved pakken.
Virkelig særlig service, selvfølgelig 5 ✨️

12 stycznia 2023

Tak fordi du delte din søde anmeldelse Annette :-D

Kæmpe anbefaling 🤍

Har lige fået den lækreste behandling, rygmassage og ansigts behandling. Sødeste personale og jeg kunne ikke være mere afslappet og glad ! Tak for en dejlig oplevelse. 🤍

10 stycznia 2023

Odpowiedź od Glowstudio

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse Majken <3 Det betyder mere end du aner!

Oceniono na 5 z 5

Får altid en fantastisk behandling i…

Får altid en fantastisk behandling i butikken og gode produkter når jeg køber på deres hjemmeside. Carina og Camilla er altid smilende og i godt humør.
Kan helt klart anbefale!

26 grudnia 2022

Odpowiedź od Glowstudio

1000 tak for din fine anmeldelse Andreas - altid en fornøjelse at have dig i klinikken :-D

Oceniono na 5 z 5

Det er altid super skønt at komme hos…

Det er altid super skønt at komme hos Glow. Jeg har fået lavet flere behandlinger, og jeg har altid været yderst tilfreds 😊

19 grudnia 2022

Odpowiedź od Glowstudio

Tak for de rosende ord Tanja - altid dejligt med glade og tilfredse kunder :-)

Thumbs up

Som altid hurtig levering, fin indpakning og en personlig hilsen. Fem stjerner herfra.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

30 listopada 2022

Odpowiedź od Glowstudio

1000 tak for de 5 stjerner Lene!

Super oplevelse

Så fin indpakning og med lidt ekstra fine ting i og personlig hilsen. Jeg er fan :-)

6 grudnia 2022

Odpowiedź od Glowstudio

Ih hvor dejligt at du blev glad for pakken Charlotte - tak fordi du valgte os :-)

5❤️ 5⭐️

Det må jeg bare sige, super hurtig forsendelse, virkelig god pris og hvem er ikke en sucker for en personlig hilsen i pakken. Ikke sidste gang jeg handler der.

26 listopada 2022

Odpowiedź od Glowstudio

Ih hvor dejligt at du blev glad for pakken, Pernille! Vi glæder os til at sende dig en pakke igen <3

KÆMPE ANBEFALING HERFRA

Total skønt at komme i glow studio - man føler sig altid velkommen og får de bedste behandlingen efter eget ønske og med gode råd og vejledning fra pigerne 👍 kan kun anbefale at besøge dem 😉

1 grudnia 2022

Odpowiedź od Glowstudio

Af hjertet tak for din store anbefaling Mette - tak fordi du vælger os igen og igen <3

Altid top service

De er bare de sødeste 2 kvinder. Man får altid et lille håndskrevet kort med, lidt sødt, og varerne kommer bare så hurtigt. Elsker at handle med dem

24 listopada 2022

Odpowiedź od Glowstudio

Tusind tak fordi du vælger os Trine, og tak for de 5 stjerner - det betyder mere end du aner!

Oceniono na 5 z 5

Service ud over det normale

Hurtig levering til døren. Lille personlig hilsen og så havde de sendt nogle gaver med i pakken. Det er da service ud over det sædvandlige 👌🏼

30 listopada 2022

Odpowiedź od Glowstudio

Tusind tak for din fine anmeldelse Anna - vi håber at du blev glad for dit køb <3

Oceniono na 5 z 5

Carina giver en killer massage :-) Lige…

Carina giver en killer massage :-) Lige meget hvilken behandling jeg har fået i GLOWSTUDIO er jeg aldrig blevet skuffet.

29 listopada 2022

Odpowiedź od Glowstudio

1000 tak for din anmeldelse Lykke <3 Vi kan ikke få nok af glade og tilfredse kunder!

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej