Polecam zarówno firmę jak i produkty. Super kontakt z klientem oraz bezproblemowa i szybka dostawa. Zamówiłam melatoninę. Co prawda nie mam większych problemów ze snem, ale przy małym dziecku i dwóch... Zobacz więcej

Jestem zadowolona z zakupu, propolis stosuję u siebie jako środek na odporność od lat, a teraz zxdecydowałam się na zakup propolisu bez alkoholu ze względu na dzieci. Przesyłka dotarła szybko, bardz... Zobacz więcej

Bardzo polecam, produkty są naturalne i skuteczne. Propolis pomagał nam przez całą zimę w walce z przeziebieniami 👌 Dostawa ekspresowa a kontakt bardzo miły.

1. Sklep z witaminami i suplementami

O Global Natureon

Poznaj wizję Global Natureon 🌍️

Global Natureon 💚 chce Ci pomóc żyć w równowadze i czuć się dobrze, zarówno na ciele, jak i w duszy, abyś mógł przejąć ster nad swoim zdrowiem. Rozwój nauki dostarcza rozwiązania, które pozwalają wykorzystać naturalne dobro witamin, minerałów i składników organicznych, w najlepszy dla ludzkiego organizmu sposób. W naszej ofercie posiadamy produkty stworzone z myślą o konkretnych potrzebach i problemach zdrowotnych. Dzięki temu możemy skuteczniej odpowiadać na oczekiwania klientów, związane z troską o zdrowie, samopoczucie i prowadzących aktywny styl życia.

Tempo życia, stres, choroby cywilizacyjne, ale także coraz większa świadomość ekologiczna i prozdrowotna powodują wzrost zainteresowania sportem oraz zdrową, zbilansowaną dietą, której tak ważnym elementem są witaminy i minerały. Organizm ludzki nie potrafi ich sam wytwarzać, dlatego niezwykle ważna jest mądra i odpowiedzialna suplementacja.

Global Natureon 💚 będzie siłą napędową w procesie zmian, która pomoże ludziom zrozumieć, co oznacza zrównoważony rozwój i dostarczy narzędzi do tego rozwoju. W ten sposób ludzie będą mogli dać z siebie więcej na rzecz środowiska i społeczeństwa.

Global Natureon 💚jest odpowiedzią na potrzeby współczesnego świata w kwestii zdrowia i poprawy jakości życia, naszą misją jest życie w harmonii z naturą i niezatruwanie środowiska ani ludzkiego organizmu.

4,7

Doskonała

Dobiero rozpoczelam stosowanie…

Dobiero rozpoczelam stosowanie propolisu,ale znam jego dobroczynne dzialanie na wszystkie jednostki chorobowe.Na opakowaniu pisze 1500mg.JAk to zrozumiec?Czy to jest 1500mg. w 50mil.? Pozdrawiam.

10 stycznia 2022

Odpowiedź od Global Natureon

Dziękujemy za zapytanie oraz ocenę naszego Propolisu,
Pani Krystyno 15000mg propolisu znajduje się w 50ml, czyli 1ml zawiera 300mg propolisu.
Pozdrawiamy serdecznie :)

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie, produkt pierwsza klasa!

5 stycznia 2022

Odpowiedź od Global Natureon

Dziękujemy Pani Izo za opinię naszej obsługi oraz produktu.
Pozdrawiamy :)

Polecam propolis

Warto kupić! Propolis dobry na odporność.

3 stycznia 2022

Dziękujemy Pani Ewo za ocenę
Zapraszamy ponownie :)

Dostawa na czas

Dostawa na czas, życzliwa obsługa. Tu szanuje się klienta. Zdarzyło się, że zaginęła przesyłka, wówczas firma przesłała produkty ponownie bez żadnych problemów.

22 grudnia 2021

Odpowiedź od Global Natureon

Pani Dorotko staramy się robić co w naszej mocy aby każdy z naszych klientów był zadowolony z naszej obsługi oraz jakości produktów, problemy rozwiązujemy natychmiastowo.

Wkładamy w to bardzo dużo serca :)
Pozdrawiamy i Zapraszamy ponownie

Polecam🙂

Polecam🙂 wszystko jak najbardziej na plus a w przypadku pytań lub wątpliwości dot.wysyłki bezproblemowy kontakt i obsługa. Przesyłki zawsze dobrze zapakowane, wysłane szybko i nawet kiedy paczka utknęła u przewoźnika to po poinformowaniu o zaistniałej sytuacji druga przesyłka od razu została wysłana do mnie i następnego dnia miałam propolis u siebie. Pan z którym rozmawiałam bardzo miły i uprzejmy.

29 listopada 2021

Odpowiedź od Global Natureon

Pani Marzeno bardzo dziękujemy za tak miłą ocenę :)
cieszymy się że udało nam się rozwiązać dla Pani problem ekspresowo :)
Cechuje nas wysoka jakość produktów ale również wspaniała obsługa, nasz TEAM który jest bardzo pomocny dla naszych klientów.

Dziękujemy i Zapraszamy ponownie :)

Szybka dostawa

Szybka dostawa. Polecam

26 października 2021

Dziękujemy Pani Beato

Pozdrawiamy :)

Dobra jakość

13 września 2021

Odpowiedź od Global Natureon

Dziękujemy za ocenę naszego produktu ,cieszymy się że spełnił Państwa oczekiwania ,Zapraszamy ponownie na zakupy :)

Super obsługa

Super obsługa, bardzo miły kontakt i szybka realizacja. Polecam sprzedawcę!

6 września 2021

Dziękujemy Pani Dorotko za miłe słowa ,
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do naszego sklepu :)

Same plusy zero minusów

Od kiedy zaczęłam używać produktów tej firmy nie miewam problemów ze snem, mniej się stresuje. Polecam każdemu!

27 lipca 2021

Odpowiedź od Global Natureon

Pani Agato ,bardzo dziękujemy i cieszymy się że nasz olejek CBD pomógł Pani w zasypianiu i zredukował stres.

Zachęcamy do śledzenia naszych ofert promocyjnych :)

Świetne produkty i doświadczona obsługa. Polecam w szczególności propolis na zapalenia jamy ustnej.

23 lipca 2021

Dziękujemy!

jakość oraz profesjonalne podejście do naszych klientów jest dla nas na pierwszym miejscu :),cieszymy się że Pana dolegliwość ustąpiła dzięki naszemu Propolisowi.

Pozdrawiamy ...

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona, polecam każdemu kto ma problemy z zasypianiem 🥰

8 lipca 2021

Odpowiedź od Global Natureon

Dziękujemy za opinię i życzymy dalszego spokojnego snu :D

Propolis świetnie się sprawdza

Propolis świetnie się sprawdza, jestem bardzo zadowolona. Szybka przesyłka i pięknie ekologicznie zapakowane i nawet cukierka dostałam co było miłym zaskoczeniem ;) Polecam!

13 czerwca 2021

Odpowiedź od Global Natureon

Dziękujemy za miłe słowa ,Pozdrawiamy :)

Zamówienie przyszło następnego dnia…

Zamówienie przyszło następnego dnia od zamówienia. Przesyłka super zapakowana, a sam olejek naprawdę robi robotę 🙂

12 czerwca 2021

Odpowiedź od Global Natureon

Witaj Gracjan ,dziękujemy za Twoją opinię Pozdrawiamy ;)

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam! Pomaga mi na sen, wycisza (mniejszy natłok myśli). Bardzo dobra jakość! Pieniądze nie wyrzucone w błoto 👌

11 czerwca 2021

Odpowiedź od Global Natureon

Dziękujemy za poświęcenie swojego czasu na podzielenie się Pani doświadczeniem ,Pozdrawiamy serdecznie :)