Fiber har inte fungerat på snart fyra månader. För några veckor sedan grävde de upp gräsmattan och åtgärdade det som var fel där, men åtgärd behövdes även på gatan där det krävdes grävning. Hålet fick... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Sämsta någonsin, en tekniker behöver minst 3 veckor på sig för att åtgärda ett fel. Jag som kund ska räkna med att vara utan uppkoppling i minst 3 veckor. Ingen vet något om någonting, ingen jour som... Zobacz więcej
Hotfulla lögnaktiga säljare, pratar med två olika. Försökte pressa oss att skriva på ett avtal där villkoren inte stämde överens med vad säljaren sa på telefon om när i tiden installationen skulle ske... Zobacz więcej
Beställde fiber installation från GlobalConnect under våren. Blev utlovad färdig installation under sommaren (lite vagt tyckte jag). Tog kontakt med deras kundtjänst i augusti, efter jag inte hört nå... Zobacz więcej
De bryr sig inte alls om kunden.
De bryr sig inte alls om kunden.. Många löfte och lovande och sedan blir allt pankaka.. Inte att rekommendera alls
Vill varna alla för detta högst…
Vill varna alla för detta högst oseriösa företag! GC grävde installerade fiber på min fastighet men rapporterade inte in dragningen till Ledningskollen och skickade heller ingen ritning till mig, trots upprepade påstötningar från min sida. När fibern, som en konsekvens av detta, senare blir avgrävd skickar de en faktura till firman som grävde. Jag ber dem då skicka fakturan till mig istället så att jag kan bestrida den men de vägrar de att göra, med hänvisning till att jag sagt att jag inte kommer betala den. Nu har firman betalat GC och kräver i sin tur mig på pengarna. GC svarar naturligtvis inte på några mail och jag sitter i en jäkla rävsax.
Mycket bra
Mycket smidig och bra leverans, de tog hänsyn till mina önskemål gällande grävningen och placeringen utav dosan. Vet ej vad alla dessa dåliga omdömen kommer ifrån. Allt gick fläckfritt för min del.
Sveriges sämsta leverantör alla kategorier
Likt många andra kommentarer här så förtjänar detta totalhaveri till företag inte ens en 1:a i betyg. Sämsta kundtjänsten jag varit i kontakt med alla kategorier (om de ens svarar eller ringer tillbaka). Tror iof inte att kundtjänsten ges förutsättningar att göra ett bra jobb. Säljarna gör däremot ett kanonbra jobb med att lova vitt och brett men när det kommer till att leverera det man beställt går det inte lika bra.
Informerade Global Connect för ca 6 månader sedan när vårt hus skulle stå klart, men jag får agera projektledare åt dem och ringa runt till olika entrepenörer för att få en tidplan. Plötsligt står det en grävmaskin i trädgården utan minsta förvarning. Den s.k. "Byggavdelningen" kan man inte få prata med direkt utan man ska gå via kundtjänst som förmodligen vet mindre än mig. Har fortfarande inte fått någon anslutning och noll info om vad som blir nästa steg eller när man kan tänkas få tjänsten inkopplad som jag beställde 2023!
Skiter totalt i kunderna
Bryr sig uppenbarligen inte om sina kunder, speciellt oss på landet. Skyller ifrån sig hela tiden. Har ej kommit och fixat problemet trots omfattande problem under flera veckors tid. Grannarna har kontaktat media! Hoppas de skärper sig!!!!! Köp inte här ifrån.
Global Connect pratar inte med…
Global Connect pratar inte med leverantörer
Inte haft internet på ca6 veckor.
De skickar ut en tekniker som säger att allt fungerar men jag visar honom att det inte fungerar och sedan åker han iväg och det skickar en faktura på 900 spänn utan att lösa problemet!
Jag önskar att det fanns 0 stjärnor
Jag önskar att det fanns 0 stjärnor. TOTALT haveri till företag, tyvärr kunde vi inte välja något annat när vi skulle koppla in fiber till vårt nya hus.
Allt har tagit sån tid, Globalconnects kundservice kan inte svara på några frågor, inte ens lämna ut numret till entreprenören som gör jobbet.
Vi får ingen prognos på när någon kan komma, en dag dyker det upp någon helt oannonserad. Sen radiotystnad till nästa steg. OSV.
Alltså jag kan inte beskriva med ord hur SÄMST detta företag har varit. Kan någon snälla starta ett konkurrerande företag för ribben ligger LÅGT.
Bortfall av fiber i hela Veinge vid…
Bortfall av fiber i hela Veinge vid Laholm, ingen info, ingen service, troligtvis ingen ersättning!
Värdelösa!
Har byggt nytt hus
Har byggt nytt hus, allt finns förberett för fiberanslutning och det är Global connect man kan välja. Resten av området är påkopplade. Vi får dock svaret att man endast kopplar på när man ser att det byggs mer. Det kommer inte att byggas mer, vi har den sista tomten. Man säger till slut att man tar sig an ärendet och att man ska skicka ett prisförslag. Vi får jaga efter återkoppling. Andra gången jag ringer och stämmer av så får jag besked om att det ligger en notis om att vi ej kan ansluta till fibernätet. Vad är problemet? Vi blir ju helt inputtade i ett hörn. Usel kundservice! Hoppas verkligen att de steppar upp i ärendet.
Höjde priset med 42% eftersom de har monopolställning
Fick ett meddelande från min bredbandsleverantör om att kostnaden för bredbandet via fiber i lägenheten skulle öka med 42%, vilket de förklarade med att Globalconnect som har stadsnätet har höjt sina priser. I tidningen klagar en hyresgäst på prishöjningen. Tre kommunala bostadsbolag svarar på det och skriver att de gör allt de kan för att påverka Globalconnect att sänka priset igen. De säger också att de 2026 inte kommer att förlänga avtalet med Globalconnect eftersom tanken med stadsnät har med allmännytta att göra och inte att utnyttja sin monopolställning för att tjäna så mycket pengar som möjligt.
När jag mailat direkt med Globalconnect och frågat hur de försvarar prisökningen så babblas det mest om att säkerställa ett bra utbud, bla bla bla och att ”efterfrågan på högre hastigheter har ökat”, men hur det försvarar en 42%-ig ökning (som andra nätägare inte behöver för att klara sitt uppdrag) förklarar de inte. Och när jag säger att om de inte kan ge en bättre förklaring så byter jag till mobilt bredband, vilket jag nu gjort, så slutar de helt enkelt att svara.
GLOBALCONNECT LURAR FOLK PÅ PENGAR…
GLOBALCONNECT LURAR FOLK PÅ PENGAR VARNING VARNING VARNING
Finns det inte minus
Finns det inte minus? Allt låter så smidigt i början, men sedan när du skrivit på börjar det... Det är upp till dig att se till att alla tillstånd finns, de svarar inte på telefonen, mail eller sms när du signerat avtalet, den "personliga kontakt" du fick innan signering försvann väldigt snabbt. Skriv INTE på något från detta företag!
Högre kostnad för bredband oavsett…
Högre kostnad för bredband oavsett operatör. Girighet är ert namn.
Avtalskaos och noll svar
Min fastighetsägare har ett avtal med Globalconnect så jag tecknade ett bredbandsabonnemang hos Ownit via dom.
Erhöll rabatten som var utlovad men däremot inte rätt grundpris. Efter kontakt med Ownit så menade dom att det var Globalconnect som haft fel pris på sin webbsida. I deras kontaktformulär skrev jag till Globalconnect och förklarade. Men efter över en månad har jag fortfarande inte fått något svar och förstår att dom totalt struntar i mitt ärende.
I mitt fall rör det sig inte om så stora summor men känns som man ska hålla avtal och känns oförskämt att inte svara på mitt mail.
Hade hoppas att jag slipper befatta mig med detta dåliga och oansvariga bolag men tyvärr är det svårt när min fastighetsbolag anlitar dom.
Blev dyrare efter uppköp
Plötsligt har Global Connect tagit över stadsnätet och det första de gör är att markant höja priset. Har själv betalt dyrt för anslutningen till villan just för att kunna ha snabb fiberanslutning och flera bolag att välja mellan. Monopolföretag.
OSERIÖSA MED TOMMA LÖFTEN..
OSERIÖSA MED TOMMA LÖFTEN..
Blev lovad en avbetalningsplan som sedan "försvann". Man debiterade mig istället ca. 70.000kr för 4 hus som man tyckte att jag skulle betala in inom 14 dagar! Jag har bestridit detta men hela ärendet är en rörig soppa, och man får inga klara besked någonstans om någonting. En säger en sak, en annan säger någonting annat. Dessutom lade man kabeln så grunt i marken att traktorn körde sönder den. Det vill man inte fixa förrän skulden är betald. Detta företag är en katastrof, och mot bakgrund av de övriga omdömena här så är detta inte bara mitt påstående, utan ett de facto.
Djupt besviken
Mycket bristfällig kundservice och kommunikation
Jag är djupt besviken på hur GlobalConnect har hanterat min beställning hittills. Jag har inte fått någon information om när tjänsten aktiveras, hur jag får min router eller vad som faktiskt gäller – det enda jag har mottagit är en faktura och en uppmaning att betala. Detta trots att jag fortfarande inte har fått någon fungerande tjänst levererad.
Jag har försökt att få kontakt med er flera gånger. När jag ringde er kundtjänst var det mycket lång kötid, utan någon information om vilken plats i kön jag hade. Jag valde därför att bli uppringd – vilket skedde flera timmar senare, vid en tidpunkt då jag inte längre kunde ta samtalet. Jag informerade om att jag även skickat mejl – först för över en vecka sedan, och därefter igen när jag fick en betalningspåminnelse (ironiskt nog från en "noreply"-adress, som inte går att svara på). Jag har fortfarande inte fått något svar.
Detta är oacceptabelt. Som kund förväntar jag mig tydlig kommunikation, rimlig support och framför allt – att den tjänst jag beställt faktiskt levereras innan jag debiteras för den. Att ni tidigare utlovade en smidig och snabb process, “mycket bättre än IP-Only”, framstår just nu som ett tomt löfte.
Jag vill bli kontaktad omgående och få tydliga besked om status för min tjänst. Det här är inte den nivå av professionalism jag förväntar mig från en leverantör.
Kriminella lögnare
Helt hopplösa att ha att göra med, ljuger hejvilt, tjatar, ger sig inte fast man säger nej. Jag kommer ALDRIG att ansluta mitt hus till detta sk*tföretag ! Är hellre utan fiber. Fattar inte att de får hålla på, borde tvingas bort från marknaden helt och hållet!
Ockerföretag är det möjligt att detta företag…
Hur är det möjligt att detta företag får höja sina priser så mycket- ett monopol och ockerföretag som vi som boende i kommun med stadsnät är hänvisade till. Sååååå dåligt skulle få 0 stjärnor om det var möjligt!!!!!!!!
Det är lätt att höja priset!
Det är lätt att höja priset när det i praktiken är monopol.
Globalconnect tog över fibernätet i våran kommun för några år sedan och höjde då priset rejält.
Därefter har priset höjts ytterligare ca 80% under sista 1.5 åren!
Varför gör inte Post och Telestyrelsen eller konkurrensverket något?
Ja, jag skulle kunna be annat bolag att gräva in annan fiber, men blir orimligt dyrt för enskild.
Kan byta till någon mobil lösning, men VARFÖR har vi nu då grävt in fiber hos var och en?
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.