I have been very satisfied with the prompt, helpful, and friendly support I received. They have supported me with everything from business structures to legal matters, providing solutions tailored to... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg opprettet et foretak sammen med en venn, Morten. Men det var uenigheter mellom oss, og jeg skulle ikke ha opprettet foretaket i utgangspunktet. Foretaket har aldri vært i drift. Jeg har utfordrin... Zobacz więcej
Ett väldigt bra bemötande och informativt. Snabba svar och tydlighet.väldigt kunnig personal som vet vad de talar om. Hjälpsamma på alla sätt och vis ställer man frågor så får man svar direkt inget f... Zobacz więcej
På vegne av Diamond Leaders Coaching NUF og Investment har jeg gjennom flere år hatt gleden av å samarbeide med Global Corporate Services. De hjelper meg med alt jeg trenger for å drifte mine selskape... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Bra bemötande
Bra bemötande, mycket trevliga och hjälpsamma.
Rekommenderar starkt 5/5! ⭐
Incorrect advice on holding construct
Incorrect advice on holding construct. Incorrect registration of the holding structure.
Only want to earn money, no service.
Riktigt bra service fick svar på alla…
Riktigt bra service fick svar på alla mina frågor. Kan rekommendera!!
Proff veiledning
Jeg hadde hyggelige samtaler og fikk god veiledning fra dette firmaet. Anbefaler disse👍
Väldigt bra service och trevligt…
Väldigt bra service och trevligt bemötande
Det som gjorde att hade en bra upplevelse från mina erfarenheter och intresse för besvarade önskemål och behov
Det som gjorde att hade en bra upplevelse var respons vilket blir på det viset att man har fått rätt på ganska påtagligt resultat på frågorna man har gärna viljat och få besvarade för saken vart så mycket mindre komplicerat än vad eller det jag/vi först då hade och förväntade på tiden när jag/vi fick intresse på och skriva in mina önskemål på resultatet från mitt varumärke och tjänsterna som jag/vi ville möjlighet och göra...
Väldigt trevlig och duktig personal
Väldigt trevlig och duktig personal, otroligt kunniga! Starkt rekommenderat
Hjälpte mig med namn och patent
Hjälpte mig med namn och patent. Blev ett missförstånd men var absolut inga problem att lösa.
Trevligt bemötande och bra information
Mycket trevligt bemötande och fick bra information. Kostnaden som är ett fullbelopp kan jag inte betala på en gång. Så denna månad kan jag inte betala. Men jag kan börja betala från april. Tyvärr inte hela beloppet i ett svep. Jag vet att jag kan börja betala from april med 2000 kr. Men hur går vi vidare sedan? Det är en klumpsumma på högre belopp som min ekonomi inte klarar att betala in direkt. Finns möjlighet att betala i omgångar så ni håller min logotyp tills den är fullbetald? Enligt min beräkning av ekonomi kan jag betala av denna summa i 5 omgångar from april. Hur ställer ni er till detta? Vill ju så gärna äga mitt logotyp namn. Om ni inte går med på avbetalning kommer jag åka på nån avgift hos er då?
Mvh
Camilla Wilhelmsson
Jag skulle varumärksskydda mitt…
Jag skulle varumärksskydda mitt företagsnamn. Global sa att mitt namn var godkänt att skydda efter endast 2 minuter, de ville ha mina kortuppgifter på en gång och debitera mitt kort med 12,000 kr. (När jag sedan gick den rätta vägen fick jag veta att en ansökan kostade 2400 kr, men att det ej var säkert att namnet skulle gå igenom och processen skulle ta några veckor innan jag fick ett svar.)
Ligg unna
Ligg unna, de har ikke noe med Brønnøysund å gjøre. De er bare ute etter å ta betalt for tjenester du enkelt kunne gjort selv. Legg på om de ringer deg.
Fikk plutselig økonomiske problemer
Fikk plutselig økonomiske problemer, Global Corpateservices, hjalp meg med en gunstig nedbetalings ordning.
Det är ett utmärkt bemötande och vänlig…
Det är ett utmärkt bemötande och vänlig personal
Excellent help & advice
I got a very warm welcome by both the assistant and the manager, they treated me very respectfully and had deep knowledge regarding all the questions i was asking and gave me excellent help and advice.
They do not deliver what you paid for
They do not deliver what you paid for! They do not accept reklamations.
They call you from different Numbers . Are professional at first but later you find out that they are not what it seems.
Svindel
Panlegis som nå har byttet navn til Global Corporate Service er et rent svindel selskap de ha blitt anmeldt til polititet flere ganger av kunder som har blitt svindlet av dem. Det ble også en bekjent - og det er ikke småsummer
Jätte nöjd
Jag är jätte nöjd med hjälpen jag har fått. Trevlig personal och bra bemötande.
I got a great support extending…
I got a great support extending services to LINK CONSULTING SWEDEN Ltd today and have been a satiesfied client over five years.
Magnus C
We worked together for over 10 years…
We worked together for over 10 years with Global and trust their knowledge!
Mikael Lund CEO
NiCAAG Ltd
Superbra bemötande.
Superbra bemötande.
Bra service och hjälp till att nå drömmar till uppfyllelse rekommenderar starkt ni är grymma 😊😊😊😊
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.