After taking over a month to arrive, the flowers were horrible, half the buds fell off the stems, the were crushed into tiny little clear bags and no whwre near the amount of flower they advertised.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hun breisels zijn van authentieke kwaliteit. Ik heb goedkopere truien gehad die na één keer wassen vervormd waren en hun vorm volledig verloren hadden, maar deze zijn heel goed blijven zitten. Het gew... Zobacz więcej
Materiaal clogs is geen leder. Clogs komen uit China en niet uit Nederland via zelfde vervoerder als Temu. (Vandaar ook de zeer lange levertermijn en dus onbruikbaar als kerstcadeau). De prijs is ook... Zobacz więcej
Gleamefy.com. While playing on 'Gaming Hub', a whole lot of advertisements started coming up: grass growing techniques, ocean scenes on ceilings, gorgeous plastic plants. I placed an order for 2 gorge... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Het doel van Gleame. is simpel: iedereen, van jong tot oud, laten stralen met zelfvertrouwen. We bieden geavanceerde huidverzorging die effectief is, zonder concessies te doen aan kwaliteit of prijs. Onze producten zijn doordrenkt met innovatieve technologieën zoals rood- en blauwlichttherapie en bevatten natuurlijke ingrediënten voor een gezonde huid. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en streven naar een gezonde planeet. Sluit je aan bij Gleame. en ontdek jouw reis naar een stralende huid, ongeacht je leeftijd.
Dane kontaktowe
Stany Zjednoczone
- info@gleame.nl
- gleame.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 74% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
duurt lang voordat de bestelling…
duurt lang voordat de bestelling geleverd wordt
bestelling ligt voor de deur
geen bericht waar

Odpowiedź od Gleame.
La livraison du colis est un peu longue…
La livraison du colis est un peu longue sinon rien à signaler.

Odpowiedź od Gleame.
kwaliteit bestelde product ok maar verkeerde kleur…
bestelde product heeft verkeerde kleur (khaki), terwijl dit bruin had moeten zijn conform de bestelling.

Geen reactie op mail
Ik wil mijn jurk terug sturen, vorige week al gemaild. Paar keer. Geen reactie.
Ik moet van hun een retour formulier hebben.
Jurk komt niet overeen met foto. Jammer!

Bestelling nog niet ontvangen
Wel een nette mail ontvangen over wat te doen als je de bestelling nog niet hebt ontvangen.
maar ik heb mijn bestelling nu nog niet ontvangen.( Op 27 mei besteld)

Oplichters zijn dit
Oplichters zijn dit. Hier niks bestellen. De werkelijkheid kwam totaal niet overeen met de foto op de website. Retourneren moet je betalen

Odpowiedź od Gleame.
De aangegeven datum voor aflevering en…
De aangegeven datum voor aflevering en goed en netjes verpakt ook de communicatie was prima

Geen aanrader!
De schoenen die ik bestelde zouden van ‘hoogwaardig leer’ zijn, zo stond het in de beschrijving. De schoenen die binnenkwamen waren NIET van leer maar juist heel goedkoop materiaal. Daarbij kwamen de schoenen beschadigd aan.
Snelle reactie van de klantenservice per mail met een vergoeding van 20%, hier ben ik niet mee akkoord gegaan. Ik stelde voor om de schoenen retour te sturen en de retourkosten voor hun rekening zou zijn. In eerste instantie zijn ze hier mee akkoord gegaan maar na een aantal mails toch weer niet.
Ik heb sterk het vermoeden dat je de producten op deze site net zo goed op Temu/aliexpress kunt bestellen omdat zij dit ook doen.
Absoluut geen aanrader.
-> vervolg n.a.v. reactie Gleame:
Ik heb nu een aantal keer gemaild dat ik het geen passende oplossing vind maar jullie blijven bij het punt dat de retourkosten (zoals dat staat op jullie site) niet voor jullie rekening kunnen worden genomen. Deze reactie maakt het voor mij alleen maar nog duidelijker hoe onbetrouwbaar jullie zijn. Wanneer jullie met een nieuw voorstel willen komen dan kunnen jullie mij mailen.

Odpowiedź od Gleame.
Ik heb nog steeds geen pakket…
Ik heb nog steeds geen pakket ontvangen. Alsook geen reactie op mijn bericht waar mijn pakket blijft.

Odpowiedź od Gleame.
Ik heb mijn bestelling nog niet…
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen en ben voor 7 weken weg van huis

1 keer nooit meer!
De levertijd duurde 14 dagen. Ik kreeg wel altijd direct antwoord. Het kleedje kwam toe, ik paste het maar de stof was niet wat ik verwachte en het was te klein. Ik vraagde retour aan. Ik kreeg het antwoord dat ik een voucher kreeg en dat ik 5,95€ verzending moest betalen bij een nieuwe bestelling! Ik stuurde daarop een mail dat hun retour beleid anders staat beschreven op hun site! GEEN ANTWOORD MEER!!!

Veel te lange levertijd
Veel te lange levertijd. Ik wacht nog steeds op een bestelling die ik deed op 8/5. , we zijn nu 14 dagen verder en nog steeds niets ontvangen

troep
als je zijden pyama besteld verwacht je geen slecht genaaide polyester pyama. daarnaaat was het jasje in maat l van maat goed en de broek, terwijl ik heel smal ben, in maat l veel te klein. eens maar nooit meer. gaat de vuilnisbak in

Odpowiedź od Gleame.
Een beetje geduld, maar ok
Het was lang wachten en ik dacht dat het verloren was of helemaal niet zou aankomen. Maar uiteindelijk was het wel allemaal in orde

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.