Groot bedrijf waar veel misgaat en veel volgens strakke regels gaat . Moeilijk bereikbaar. Lang wachten op mail. Onduidelijkheid over afleverdatum wijziging Veel Prijzen stijgen na aanpassen o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Opmeten ging snel met afspraak , vriendelijk personeel , juiste adviezen op onze vragen , aflevering netjes . Ondanks de gladheid en sneeuw op de weg . Van te voren hadden we staaltjes opgevr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Door Glazz is een prachtige glazen deur geleverd. Een zeer bekwame monteur heeft hem keurig gemonteerd tot op de kleinste millimeter nauwkeurig. Heel goed nagedacht over de wijze van bevestigen. Was i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Glazz.nl maakt waar wat ze beloven. Prachtige inloopdouche gerealiseerd. Goed ingemeten, heldere offerte, heel netjes werkende monteurs. Telkens werd er van te voren een afspraak gepland waar ze zic... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Bij GLAZZ vind je de mooiste glazen producten, helemaal op maat gemaakt voor jouw project. Of je nu een strakke glazen deur, douchedeur, schuifdeur, glazen wand of complete douchecabine op maat zoekt – we hebben altijd iets dat perfect bij jouw stijl past. Alles wordt op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek.
→ Bestel eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle levering, direct bij jou thuis!
glazz.nlMarconistraat 6, 8801 PM, Franeker, Holandia
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Fijne, heldere en snelle reactie op gestelde vragen. En een heel mooi eindproduct!

Odpowiedź od Glazz
Wij hebben via Glazz een douchewand besteld en laten monteren. Gebruik gemaakt van de inmeetservice.
Er werd redelijk snel contact met ons opgenomen na het aanvragen van de service. Binnen 2 weken zijn zij langs geweest om de wand in te meten. Allemaal prima verlopen. Netjes nog de offerte ontvangen en definitief gemaakt. Plaatsing binnen 3 weken.
Nette monteurs, goed werk verricht, netjes afgewerkt. Daarnaast hadden ze ons ook advies gegeven over het monteren van de wand en gaven wat tips uit ervaring.
Al met al erg tevreden. De glaswand was niet goedkoop, maar wij hebben zeker waar voor ons geld gekregen!

Odpowiedź od Glazz
Voor de zoveelste keer weer heel tevreden over het product. Ook afstemming over leverdatum geen probleem.

Odpowiedź od Glazz
De levering was volgens planning en het materiaal ziet er kwalitatief uit. Heb wel een duurdere deur moeten betalen, dan dat ik bestelde. Verder wordt er geenszins iets geleverd om de bevestiging makkelijk te maken. Geen handleiding, geen boormal, niets. Voor het komen ophangen rekent men ruim 400 euro. Als laatste vallen de meegeleverde strips erg tegen. Ik ga zelf nieuwe zoeken.

Odpowiedź od Glazz
Duidelijke heldere afspraken die zijn nagekomen.
Goede monteur

Odpowiedź od Glazz
Het glas is super mooi en ben heel blij met het product. Is ook redelijk snel geleverd. Echter was de kit niet goed aangebracht. Melding bij de installateur echter bleef onbeantwoord. Gelukkig kon mijn eigen aannemer er bij helpen.

Odpowiedź od Glazz
Snelle levering, goed product en een behulpzame klantenservice toen bleek dat er een onderdeel ontbrak.

Odpowiedź od Glazz
Alle afspraken nagekomen.inmeten met altijd pas garantie is een fantastische service aardige en beleefde monteurs!

Odpowiedź od Glazz
Inmeten was feilloos, levering van het (grote!) stuk glas liep prima. Monteren was in 25 minuten klaar en paste perfect.

Odpowiedź od Glazz
Glasplaat was stevig verpakt, duidelijk aandacht besteed om beschadiging te voorkomen. Getuige van goede zorg.

Odpowiedź od Glazz
Mooie kwaliteit van mijn glazen plaat!
Bezorging door een vriendelijke man en bijzonder veilige verpakkingsmateriaal.
Rosalie

Odpowiedź od Glazz
Opgenomen maten van glas platen was niet goed.
Dit gemeld en 2 dagen later kwamen 3 heren die het heel netjes hebben opgelost.
Complimenten voor de snelle en goede service

Odpowiedź od Glazz
Ik werd goed op de hoogte gehouden ,, en op tijd geleverd ..netjes gebeld dat ze voor m n deur stonden 👍🏻

Odpowiedź od Glazz
Voortreffelijk product. Geadverteerde levertijd en ‘jouw prijs’ waren wel aanzienlijk langer of hoger; ongeveer het dubbele. Maar dan heb je wel iets moois, ingemeten en keurig geplaatst.

Odpowiedź od Glazz
Goede service. Wel hadden ze bevest materiaal vergeten te sturen. Maar na kort telefoontje werd dat netjes nagestuurd

Odpowiedź od Glazz
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.