Ik ben ontzettend tevreden over mijn spiegel van Glasmaatje. In eerste instantie was ik van plan hem zelf op te halen, maar door omstandigheden moest hij toch bezorgd worden. Dat was geen enkel pr... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Niets mis met dit bedrijf. Tip, ga het glas pas ophalen de dag na de datum van levering zoals aangekondigd door het bedrijf. Bij mij ging dat helaas laatst mis in Rotterdam want er ging net iets lan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dopjes van de glasplaat bleven niet zitten. 1 telefoontje en er werd gelijk een nieuw setje toegestuurd. Nu blijven ze wel zitten. TOP service!
Zeer tevreden klant. Tijdens de oriëntatie telefonisch prima te woord gestaan, duidelijk verhaal. Een grote spiegel besteld bij Glasmaatje. Duidelijk bestelproces, alles is precies zo gegaan als a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Sklep ze szkłem
- Dostawca aluminium
- Sklep z drzwiami prysznicowymi
- Sklep ze szkłem i lustrami
- Skład materiałów budowlanych
Napisane przez firmę
Glasmaatje BV voor Online Glas en aluminium profielen. Maatwerk isolatie HR++ dubbelglas, Spoed isolatieglas (4 uur*), Kruisroeden isolatieglas, spiegel, douchecabine met douchedeur en/of douchewand op maat, inloopdouche wand op maat. Aluminium dakprofielen, glasprofielsets van Pext en zonwerende dak beglazing op maat. Screenline van NSG Pilkington - jaloezie tussen het glas. Veranda douglas met glazen dak, Lichtstraat of daklicht met enkel gelaagd veiligheidsglas zonwerend voor open veranda en overkapping of geïsoleerde lichtstraat met HR++ isolatie zonwerend of triple glas. HR+++ glas. Tevens zonwering onder glas, harmonicadoek, zonnedoek voor serre, veranda, lichtstraat. Platte overkapping. Pext topkwaliteit. Gehard veiligheidsglas, gelaagd veiligheidsglas, gelakt glas in elke RAL kleur op standaard glas en mat glas. Keuken achterwand. Glazen schuifwand op maat met profielset voor binnen en buiten, glazen binnendeur in matglas, brons glas, grijs glas, rookglas, ook gehard/gelaagd glas voor de glazen balustrade met aluminium Onlevel of Qrailing balustradeprofiel of vloerklemmen voor binnen en buiten. Spiegels brons, grijs, groen, vitrine glas, schuifruiten en keuken glas op maat voor glazen keukenachterwand. Steellook glazen scheidingswand, kantoor wand met glazendeur op maat met of zonder vakverdeling. Zwart - Steellook glazen deuren. Vele soorten glasbeslag zoals voor de glazen deur scharnieren, profielen, deurgrepen in RVS, glans chroom, aluminium, zwart, goud, koper, rosé, aluminium. Van elk type glas scharnier tot glasklem en profiel voor vloer, wand en plafond. Bezorgd in NL en BE of Gratis ophalen in Zevenhuizen ZH - Rotterdam - Amsterdam - Heerenveen - Enschede - Spoed isolatieglas Rijswijk.
Kwaliteit voor een Eerlijke prijs!
Napisane przez firmę
- We denken met je mee.
- Bij elke order denken we met je mee. Bij enige twijfel wordt er overlegt. We leveren mooie A-kwaliteits producten. Maatwerk is onze kracht.
Dane kontaktowe
Koning Willem Alexanderlaan 11, 2761HK, Zevenhuizen, Holandia
- +31 (0)180 631696
- info@glasmaatje.nl
- glasmaatje.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Bestellen bij glasmaatje gaat eenvoudig…
Bestellen bij glasmaatje gaat eenvoudig en snel. Levering ging goed. Alleen was er ietsje weinig geleverd, dit via mail gemeld, en er werd direct ontbrekende artikel toegestuurd
Snelle reactie goede service en…
Snelle reactie goede service en begrijpen goed wat je wensen zijn.
Wij hadden een glasplaat besteld 240 x…
Wij hadden een glasplaat besteld 240 x 40 cm. Kreeg keurig een order bevestiging van Glasmaatje en follow up over de aflevering. De chauffeur was zeer attent heeft geholpen om de glasplaat te plaatsen. Super gedaan
Supervriendelijk geholpen!
Duidelijke website
Duidelijke website, snel antwoord bij een vraag. Tijdens proces op de hoogte gehouden middels email.
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel…
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel .
Een aanrader én merkelijk goedkoper dan vele andere.
Fijne kerel bij de levering waar niets teveel aan gevraagd kon worden !
Goed bedrijf, service met aandacht voor klant
Na 1e aankoop van succesvolle glas ruit met wienersprossen ditmaal 4 van deze ruiten gekocht..
Elke dag een genot om hier naar te kijken, wederom perfecte service.
Het is best lastig als je 1 deur nodig…
Het is best lastig als je 1 deur nodig hebt voor je vitrinekast. Door alle hulp die ik gehad heb, heb ik alles goed kunnen doorgeven. Dikke pluim dus.

Odpowiedź od Glasmaatje BV
Service en snelle reactie tijd
Prijs kwaliteit verhouding is wel oke.
Prijs kwaliteit verhouding is wel oke.
Wel lange levertijd, wordt pas na betaling over gecommuniceerd.
Zakje met toebehoren (band en glasblokjes) niet mee geleverd of bij chauffeur in de auto blijven liggen.
Na duidelijke communicatie achteraf en professionele reactie (met snelle oplossing vwb niet geleverde materialen d.m.v. creditnota) mag er wat mij betreft toch weer een ster bij!
Met dank!

Glas en glasprofielen Lichtstraat
Totaalpakket wat ze verkopen met daarbij een duidelijke site om te bestellen.
Zowel telefonisch als per mail snelle en duidelijke reactie/ uitleg.

Ramen voor windschermen.
Twee ramen van gehard veiligheidsglas met elk zes boorgaten besteld. Alles klopte tot op de millimeter.
Topservice!

3x duidelijk...
Duidelijk met bestellen.
Duidelijk over de acceptabele kosten.
Duidelijk en accuraat over de vlotte levering.

Snel geleverd, mooi product
Snel geleverd, zonder onnodig verpakkingsmateriaal. Perfect op maat geslepen spiegel.

Twee douchewanden bij Glasmaatje
Bij Glasmaatje twee douchewanden besteld. Offerte kwam snel en na goedkeuring kwam binnen enkele dagen de inmeetservice langs. Ook de produktie verliep snel en konden de wanden geplaatst worden. Alles verliep soepel en de installatie was vakwerk.
Keurig geholpen na foto s gestuurd van…
Keurig geholpen na foto s gestuurd van oud slotje en van jullie een slotje besteld dat waarschijnlijk goed is zodat ik mijn kastje weer kan maken
Keurig nette service

Topbedrijf
Topbedrijf! We worden altijd snel en goed geholpen. Bestellingen worden vlot geleverd en er wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd.
Een fijne en betrouwbare samenwerking!

Doświadczenie Trustpilot