Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag är otroligt nöjd med allt jag har beställt, varje gång . Jag älskar numera att handla second hand. (Kläderna är ju ändå som nya) Kundservice är både snabba på att svara och proffesionella. Jag f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag handlar ofta hos Glam up kids och är alltid nöjd med varan/varorna jag får därifrån. De är rena och hela. Kontakten med vederbörande personal är alltid snabb, enkel och trevlig. Ett positivt bemöt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har både sålt och handlat via Glam Up Kids och är mer än nöjd! Snabb återkoppling via kundtjänst, otroligt trevligt bemötande av personal, lätt att navigera på hemsidan, bra och korrekta beskrivningar... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Carla o gänget är bäst!✨🌏♻️💚 Sååå underbart koncept. Klickade hem kläderna under helgen och de levererades till måndagen. Snabb leverans och de svarar snabbt om man har frågor eller behöver ändra... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą dziecięcą
  2. Sklep z odzieżą dla niemowląt
  3. Sklep z artykułami dla niemowląt
  4. Sklep z używaną odzieżą
  5. Sklep z odzieżą używaną

Napisane przez firmę

Hos oss hittar ni fina och billiga begagnade barnkläder. Vi säljer alla våra kläder på kommission. Välkomna!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Supernöjd

Supernöjd, utvalda kläder i fint begagnat skick. Smidig leverans.

26 lipca 2023

Hej Sandra!

Tack för att du tar tid att recensera ditt köp hos oss!

Så roligt att höra att du är supernöjd med din upplevelse hos oss! Det betyder otroligt mycket för oss!

Tack för att du bidrar till en bättre värld genom att handla hållbart!

Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Carla H och Glam Up Gänget.

Smidigt och praktiskt

Bra utbud på hemsidan och kläderna var som på bild och beskrivning. Bra pris och snabb leverans!

28 lipca 2023

Hej Johanna!

Tack för att du tog tid att recensera din upplevelse hos oss! Det betyder mycket!

Kul att veta att du tycker om vårt utbud, vi arbetar så snabbt vi kan för att få ut så mycket plagg som möjligt på hemsidan 😍💚✨

Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Carla H och Glam Up Kids Gänget!

Hej Emelie!

Roligt att höra att kläderna var fina och till ett bra pris!

Hoppas vi ses igen snart!

Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Carla H och Glam Up Kids Gänget!

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Produkterna i bra skick och billigt

28 lipca 2023

Hej Hewar!

Tack för din recension!
Kul att höra att du fick dina varor snabbt och att allt var i bra skick och priset matchade dina förväntningar.
Tack för att du väljer oss!

Ha en fin dag idag!

Toppen

Billiga kläder, snabb leverans direkt till brevlådan. Kommer fortsätta beställa kläder härifrån 🩷

26 lipca 2023

Hej Camilla!
Tack för din recension!
Kul att höra att allt gick bra och att du kommer tillbaka som kund! Du är så välkommen så!
Ha en fin dag idag!

Oceniono na 5 z 5

Fina kläder som motsvarade…

Fina kläder som motsvarade beskrivningen på hemsidan! Fint att kunna tänka mer hållbart och köpa begagnat och inte bara nytt.

24 lipca 2023

Hi Helena!

Tack för din recension!

Roligt att höra att kläderna motsvarade beskrivningarna.
Visst är det fint att kunna bidra till en bättre miljö och handla klimatsmart?
Du är bäst!

Oceniono na 5 z 5

Super bra klädder och service!

Har köpt många gånger. Alltid bra kläder och service

26 czerwca 2023

Hej Nashira!

Tack för att du är trogen kund!
Du gör skillnad!

Super

Handlat flera gånger och alltid vart nöjd

30 czerwca 2023

Hej Theresia!

Tack för att du är trogen kund!
Du gör skillnad!

Hej Maria!
Tack för att du tog tid att dela med dig av din köpupplevelse hos oss. Roligt att höra att allt funkade bra och att leveransen var snabb! Det glädjer oss! Tack för att du handlar hållbart hos oss! Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Oceniono na 4 z 5

Jag är nöjd

Jag är nöjd, snabb kundservice

1 czerwca 2023

Hej Rebecca!
Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att du blev nöjd och att du fick snabbt svart från vår kundservice. Om det finns något annat vi kunde ha gjort för att din upplevelse hos oss ska bli 5 stjärnor nästa gång är du välkommen att kontakta oss. Vi vill alltid förbättra oss och era feedback är otroligt viktiga! Tack för att du handlar hos oss och bidrar till en bättre miljö! Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Oceniono na 5 z 5

Korrekt beskrivning av skick på kläder

Korrekt beskrivning av skick på kläder. Snabb leverans.

27 maja 2023

Hej Sandra!
Tack för din recension! Kul att veta att beskrivningen och skicket på kläderna var korrekt. Vi lägger stor vikt på våra barnkläders kvalitet. Tack för att du handlar hos oss och bidrar till en bättre värld!

Jättenöjd

Bra beskrivning på hemsidan, bra leverans och nöjd med uppdateringen kring ordern. Jättenöjd!

30 maja 2023

Hej Jenny!
Så roligt att höra att du blev jättenöjd! Detta gör oss väldigt glada! Tack för att du väljer det självklara; att handla cirkulärt! Du gör skillnad! Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Oceniono na 5 z 5

Bra beskrivning av varorna och alltid…

Bra beskrivning av varorna och alltid god trevliga vid mejl kontakt!
Har sålt kläder här också, vilket har varit toppen! 5/5

13 kwietnia 2023
Opinia niezależna

Hej Caroline!
Tack för en sådan fin recension! Roligt att höra att du är båda säljare och kund hos oss och att du dessutom är nöjd med våra tjänster. Detta glädjer oss otroligt mycket! Tack för att du bidrar till en bättre miljö! Du gör skillnad! Ha en fin dag idag och du är så klart alltid välkommen hos oss!

Lika nöjd varje gång!

Jag har beställt från GlamUpKids många gånger och jag blir lika nöjd varje gång! Fina kläder och snabb leverans

23 maja 2023

Hejsan!
Tack för att du tog tid att recensera ditt köp hos oss och tack för att du är trogen kund! Roligt att höra att du blir lika nöjd varje gång, att kläderna är fina och att leveransen var snabb. Vi lägger stor vikt på hela kundupplevelsen och det känns kul att det märks. Tack för att du handlar hållbart hos oss! Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Nöjd!

Mycket bra med möjlighet att hämta upp på lagret i Lund! Ordern var snabbt redo för upphämtning. Kläderna motsvarade förväntningarna och stämde överens med hur skicket beskrivits i respektive annons.

30 kwietnia 2023

Alltid nöjd..!

Alltid nöjd efter mina köp från GlamUpKids! Kvalitén motsvarar alltid beskrivningen som finns av plagget. Bra priser och bra mix av barnkläder. Och lite extra kul när man får nåt gratisplagg som överraskning i paketet 😊

26 kwietnia 2023

Hej Sara!
Tack för att du lämnar ett omdöme, det betyder mycket. Så kul att du är nöjd! Tack för att du väljer att handla cirkulärt hos oss! Du är alltid välkommen! Ha en fin dag idag!

Vi är nöjda kunder

Vi har varit Glam Up Kids kunder både som de som köper och säljer och har alltid varit jättenöjda. Fint bemötande och god service. Alla kläder vi har köpt de har varit i god skick, exakt som på bilder och beskrivningen som presenteras på webbsidan.

19 kwietnia 2023
Opinia niezależna

Hej Maria!
Tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss att veta att du är nöjd och att du båda handlar och säljer via oss! Tack för att du bidrar till en bättre värld åt våra barn och barnbarn! Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej