Beställde en migränmössa på Onsdag, kom redan på Torsdag dagen efter. Blixtsnabb leverans. Mössam är helt fantastisk. Väldigt behaglig att ha på huvudet och migränen försvinner när mössan är kyld.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag är mycket nöjd. Storleksangivningen var korrekt. Jag mätte och fann att jag med mina stora kvinnohänder har stl M. Vantarna sitter perfekt. Oerhört välgjorda, och fina.
Reakcja na opinię
Värken i mina händers leder har, i vissa fingrar, försvunnet helt och i andra minskat radikalt! Och då har jag bara använt dem under nätterna. Rekommenderas varm!
Reakcja na opinię
Blixtsnabb leverans 1-2 vardagar | Gladkropp.se är en svensk butik med ortopediska och ergonomiska produkter. Hos oss hittar du knäskydd, ryggstöd, nackstöd, skoinlägg, tåseparerare samt produkter mot hälsporre, hallux valgus och mycket mer. Välkommen in, Gladkropp.se 💙
Trollhättan, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Skickade efter fel stl dom löste snabbt å enkelt svarade direkt

Odpowiedź od Gladkropp
Blixtsnabb leverans. Beställde på eftermiddagen och fick varorna nästa dag. Varorna var som förväntade.

Odpowiedź od Gladkropp
Bra produkter proffsig kundvård.Snabb handläggning vid eventuell reklamation.Mina bästa rekommendationer till företaget Gladkropp och deras representant Saga!

Odpowiedź od Gladkropp
Enkelt att ta kontakt med dem och jag fick ett proffsigt bemötande. En sömn hade gått upp på min produkt och jag fick svar inom 1 h om att de självklart skulle ersätta varan. Bifogade bild och ordernr

Odpowiedź od Gladkropp
Jag beställde 2 st knäbandage torsdag sen eftermiddag, fick leveransen redan nästa dag, fredag, till min postlåda. Tyvärr var de för små, önskade byta till större storlek. Skickade email söndagkväll, fick svar direkt att det skulle gå bra. Behövde inte skicka tillbaka eftersom varan hade gått ur sortimentet - mycket generöst!
Jag kan rekommendera "Gladkropp" och Sara i kundtjänsten på det varmaste. Monika S

Odpowiedź od Gladkropp
Ville bara skriva och tacka för snabb leverens. Paketet kom igår. Så snabbt. Och väldigt smidigt vid uthämtning av paket.
Så tacksam för denna service.
Mvh Malin Elf

Odpowiedź od Gladkropp
Snabb återkoppling då det vart fel adress, supernöjd att få paketet på nytt

Odpowiedź od Gladkropp
Fick inte min produkt levererad först pga av alternativ postadress. Men Saga på glad kropp kundservice svara fort på mitt mail och det var 10/10 service och snabbt svar. Det löste sig till slut.

Odpowiedź od Gladkropp
Otrolig service av Saga och snabb återkoppling. Jag hade skrivit fel adress vid beställning så paketet kom inte fram till mottagaren. Jag hade inte räknat med att få ett nytt paket skickat! Otroligt imponerad av denna serviceminded tjej, tack!

Odpowiedź od Gladkropp
Måste nog vara den absolut snabbaste leveransen jag har skådat.
Från beställning till leverans till dörren tog det mindre än 24h och vi pratar om produkter av hög kvalite.
Beställde en knäskydd och jag hade inte så stora förväntningar på kvaliten men vad fel man kan ha ibland.
Hög kvalite och snabb leverans
Ni är grymma

Odpowiedź od Gladkropp
Mycket bra bemötande och snabbt svar.
Rekommenderar starkt!

Odpowiedź od Gladkropp
Vilken service dom har på Gladkropp, svarar snabbt på mejl, trevliga och försöker hitta lösningar när det inte blir som det var tänkt.

Odpowiedź od Gladkropp
Stoltserar med Blixtsnabb leverans 1-2 dagar på Google...fortsatt ingen leverans efter 9 dagar, lovar mycket håller lite!

Odpowiedź od Gladkropp
En söm gick upp, efter 2 användningar. Då skickade de genast ett nytt par.

Odpowiedź od Gladkropp
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.