Efter samtale med Gladhud.nu, er der aftalt at jeg får tilsendt de ønskede produkter igen, samtalen gav mig en forståelse hvorfor jeg ikke havde modtaget min pakke fra GLS. Gladhud.nu skal derfor nu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Af hjertet tak for den fine service. Var sent ude med en gave til fruen, og takket være Michael skal jeg ikke sove på sofaen. Tusind tusind tak for en god oplevelse og verdensklasse kundeservice! Du h... Zobacz więcej
Jeg prøvede Gladhud.nu's hudanalyse og har købt et par produkter. Først lige gået i gang men det virker allerede fantastisk. Synes det er godt med beskrivelserne af produkterne. Og så kom produkterne... Zobacz więcej
Kender intet bedre sted hvor alt fra professionel farlighed til vejledning og service giver den ubetingede tillid og tryghed som I gør det. Fantastiske produkter og fornuftige priser. Stor anbefaling... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
algade 55 1 sal, 4000, Roskilde, Dania

Odpowiedź od Gladhud.nu
Alt fungerer som det skal, man kan trygt handle hos jer

Skønt med dette sted.
Her er man sikker på, at få det bedste til sin hud, elsker de dejlige produkter, især dem fra Faaborg.
Flot og hurtig levering, fuldt fortjent med fuldt hus af stjerner.
Tusind tak ❤️

Odpowiedź od Gladhud.nu
EDIT: den er ikke købt over helligdagene
Jeg købte en creme fra Beatique Pacifique hos gladhud.nu
Er overordnet tilfreds. Synes dog det er lidt træls at man tegner "abonnement" når man køber et produkt, man kan dog opsige det igen med det samme. Ville ønske jeg kunne købe et produkt uden at skulle igennem dette.
Pakningen og levering af min vare kan man ikke kalde hurtig. Bestille en onsdag d. 18/5 sen eftermiddag og først lørdag d. 21/5 var der besked om at min vare var pakket og ventede på at blive sendt af sted. Tirsdag d. 24/5 kunne jeg så hente den i pakkeshoppen.

Odpowiedź od Gladhud.nu
Et fantastisk produkt jeg ikke vil undvære. Kan anbefales på det varmeste. En effektiv og hurtig levering.

Odpowiedź od Gladhud.nu
De havde "min" creme, som er udsolgt mange steder, og prisen var lav! Pakken kom i løbet af 0,5.
Jeg er MEGET tilfreds!

Odpowiedź od Gladhud.nu
Havde produktet - var udsolgt mange steder og stadig til en fornuftig pris sammenholdt med andre steder.
Hertil kommer let bestilling og hurtig levering.

Odpowiedź od Gladhud.nu
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.