Super god service. Sendte bukser retur og fik hurtigt besked om tilbagebetaling. Desværre var bukserne for små. Derfor denne returnering. Men jeg vil helt sikkert købe hos dem igen.
Give Tøjcenter kom tilfældigt op, da jeg googlede efter capri bukser. Hold da op, for en sjov butik: alt muligt tøj i udmærket kvalitet (mit indtryk) til gode priser og tilmed også i store størrel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig god service, da jeg ringede for at få et par ekstra bukser med forsendelsen, samt hurtig ekspedition. 28.05.26. Mine varmeste anbefalinger.
Den allerbedste service. Bestiller varer om formiddagen og næste eftermiddag kan jeg hente varen. Jeg bestiller her, bedste kvalitet til en fin pris. Vil anbefale Give Tøjcenter til hver en tid.
Reakcja na opinię
- Sklep odzieżowy
- Sklep z odzieżą męską
- Sklep z odzieżą dla puszystych
- Sklep z butami
- Sklep z bielizną
- Sklep z odzieżą damską
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Fysisk butik i Give, Hurtig levering, 60 dages ombytning
Hjortsvangen 88, 7323, Give, Dania
- givetojcenter.dk
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering.
Talte med firmaet den ene dag vedr. str.,næste dag modtog jeg pakken, det er da hurtig ekspedition.
Fine mærkevarer til meget rimelige priser.
Super sød og venlig betjening

Afhentede varen i butikken
Afhentede varen i butikken. Betaling, service og svar fra butikken fungerede rigtig fint.

Hjemmeside nem at bruge
Hjemmeside nem at bruge, gode priser, hurtig levering, tøjet passede, kort sagt alt fungerede som forventet 🙂

Odpowiedź od Give Tøjcenter
Tøjet passede og matchede det jeg…
Tøjet passede og matchede det jeg bestilte.

Hurtig handel
Hurtig handel, fin vare, fin oplevelse. Jeg er meget tilfreds.

Odpowiedź od Give Tøjcenter
Gode priser og virkelig hurtig…
Gode priser og virkelig hurtig levering. Bestilte om Fredagen og modtog det næste dag. Vil helt klart handle hos dem igen.

Hurtig behandling af ordre
Hurtig behandling af ordre, modtaget indenfor 24 timer.👍👍👍

Odpowiedź od Give Tøjcenter
God oplevelse 😊Hurtig levering og meget…
God oplevelse 😊Hurtig levering og meget tilfredsstillende varer.

Odpowiedź od Give Tøjcenter
Hurtig levering, og særdeles gode priser, her handler jeg gerne en anden gang

Odpowiedź od Give Tøjcenter
Hurtig levering og fin pris
Hurtig levering og fin pris, handler der igen.

Rigtig god service.
Rigtig god service.
Hurtig ekspedition og levering.
Varerne svarer helt til mine forventninger.

Rigtig god oplevelse.
Nem hjemmeside, hurtig levering, fede cargobukser i ordentlig kvalitet, til en rigtig god pris. Tak🙂

Nemt og ligetil.
Det er første gang jeg har handlet her. Min oplevelse er at det fungerede fint med at bestille på nettet. Det var nemt at navigere rundt i og processen var godt beskrevet. Nu er min vare kommet og min vare er bedre end håbet og forventet. Jeg har ikke brug for at returnere min vare men umiddelbart virker det også til at være ret ligetil at gøre hvis der var brug for at sende retur.

Odpowiedź od Give Tøjcenter
Produkter, der lever op til forventningerne og meget hurtig ekspedition.

Odpowiedź od Give Tøjcenter
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.