Reakcja na opinię
Virkelig sjov oplevelse - alle burde tage en tur i pitten og køre motorcross i Give hos de to brødre.
Reakcja na opinię
Vi holdte polterabend for en kammerat. Super god hjælp ved “bestilling” God afvikling af dagen - fede aktiviteter Og i et særligt tilfælde fik vi lov at være efter “lukke-tid” for at spise og d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan varmt anbefales. Vi havde en sjov og kanon polterabend, hvor vi startede hos Give action og event, lørdag d.17. aug. 2024. Godt sammensat arrangement og nogle fantastiske værter, som ikke gør ting... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Teambuilding, Polterabend og fællesskab Prøv Pitbike (motocross) , Bow Combat, tømmerflådebygning, stokkekamp og meget mere. Vores aktiviteter sikre en fantastisk dag fyldt med action, sjov og fællesskab.
Hedegårdvej 27 7323 Give, 7323, Sabine Jensen, Dania

Odpowiedź od Give action & event
Mega god instruktør og vildt sjov

Odpowiedź od Give action & event
Vi holdte polterabend for en kammerat. Super god hjælp ved “bestilling”
God afvikling af dagen - fede aktiviteter
Og i et særligt tilfælde fik vi lov at være efter “lukke-tid” for at spise og drikke øl.
Tak for en super dag!

Odpowiedź od Give action & event
Fantastisk oplevelse med RC Fodbold, sjovt andreledes, og alle kan være med. der var masser af grin og kæmpe glade over en 1-0 sejer efter forlænget spille tid, og en kampe indsats af indehaver der vendte biler konstant💪 som i hvert fald fik dagens motion. Super værtskab

Odpowiedź od Give action & event
Pitbikes kan klart anbefales!! Mega sjov bane, rigeligt med tid og god service, Hva mer kan man bede om?

Super fed oplevelse!🤩
Vi var en gruppe på 8 personer ude og køre pitbike, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut! Alle hyggede sig meget, og stemningen var helt i top😁
Servicen var helt i særklasse - vi blev taget godt imod, og alt blev grundigt forklaret, inden vi gik i gang. Det gjorde at vi alle følte os trygge, uanset erfaring. Undervejs fik vi også hjælp og gode tips, så vi kunne få mest muligt ud af oplevelsen.
En særlig tak til ham der havde det, som var super flink og gjorde oplevelsen endnu bedre. Kan varmt anbefales, både til dem der aldrig har prøvet det før, og dem som har.
Vi kommer helt sikkert igen!

Odpowiedź od Give action & event
I en alder af 65, var jeg til mit første polterabend sammen med 9 andre, og væsentligt yngre mænd (stort set alle i 30'erne) som ganske ung teenager kørte jeg moto cross, og den oplevelse vi havde på Honda pitbikes i Give, var et fantastisk flash back til dengang far var dreng, og her godt en uge senere griner jeg stadig. Med på holdet var to der aldrig havde kørt på noget med gashåndtag, men alle kunne være med. Jeg håber inderligt at får lejlighed til at gentage oplevelsen på de velholdte, velfungerende hobbit motorcykler 😄😂

Odpowiedź od Give action & event
Vi havde en virkelig god oplevelse med både softball og bueskydning – det hele foregik i skønne omgivelser, som virkelig satte prikken over i’et. Aktiviteterne var godt tilrettelagt, og der var en god balance mellem sjov og udfordring. Personalet var imødekommende og sørgede for, at alle følte sig trygge og godt guidet. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker en aktiv og hyggelig dag sammen!

Odpowiedź od Give action & event
Var der til en polterabend. Aktiviteterne var pitbike og blasterwar. Det var en mega fed dag!! Masser af action. Der er også et hyggeligt område hvor man kan grille. De var søde og hjælpsomme og bar over med os selvom vi var noget forsinkede..

Odpowiedź od Give action & event
Fed dag, hvor vi var der i ca. 4.5 timer, der var super aktiviteter som kan kombineres med, at selskabet som godt vil have en øl til. Super personale med højt humør og smilende. Kan klar anbefales.

Odpowiedź od Give action & event
Vi var på 13 deltagere på team arrangement hos Martin og sikke en fest vi havde. Først pitbikes og dernæst blaster war. Det er bestemt ikke sidste gang vi gør det og en kæmpe anbefaling herfra😀

Rigtig rigtig fedt sted
De forskellige aktiviteter er noget der skal prøves før man kan vurdere det! Dertil vigtigst af alt, så er der en verdensklasse instruktør

Odpowiedź od Give action & event
Sjove aktiviteter og fantastisk service 🙌🏻

Odpowiedź od Give action & event
Kan varmt anbefale en tur til Give Action & Event. Utrolig fedt sted og mega sjove aktiviteter. Kæmpe oplevelse. Og rigtig søde og kompetente instruktører.

Odpowiedź od Give action & event
Mega fed mand der har stedet. Super gode baner

Odpowiedź od Give action & event
Kan klart anbefales. Vi havde en rigtigt sjov og kanon polterabend, hvor vi startede hos Give action.
Tak for en fed dag

Odpowiedź od Give action & event
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.