Please somebody do something i have lost about 1000$ nearly a huge amount in my country currency. I have believed that gissis is paying after hearing scam reports i'm shocked . They showed all the pr... Zobacz więcej

I expect gissis.com read my comment! I invested $15 and after 5 days of requesting ; my withdrawl is still pending !! Why they are not paying my withdrawl and don't answer my Email ??!! Be aware !... Zobacz więcej

Все нахваливают gissis а у меня с ними проблема изначально была. Подача заявок на вывод денег полностью игнорировалась, в итоге спустя полторы недели заблокировали. Звоню,пишу бесполезно. Деньги до си... Zobacz więcej

1. Fundusz inwestycyjny
  2. Alternatywne usługi finansowe
  3. Fundusze inwestycyjne
  4. Usługa inwestycyjna

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Our investors become our partners, so their interests automatically become our interests.

1,4

Bardzo słaba

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Todo esta bastante bien

Todo esta bastante bien. Sí, tal vez el nivel de ingresos no sea el que planeaba recibir. Pero todo es estable, tanto los pagos como el trabajo del recurso. Eso sí, para empezar a trabajar correctamente, la ayuda del soporte técnico fue muy útil, por lo que un agradecimiento especial a ellos. Así que mis expectativas del proyecto, aunque no del todo, estaban justificadas.

27 września 2020

Не буду много писать

Не буду много писать. Проект хорош, не смотря на то что еще молодой проект. Платит без задержек. Вложил 50$ вывел 220$ теперь хочу купить премиум профиль. Спасибо

23 września 2020

Лучший сайт для инвестирования ваших…

Лучший сайт для инвестирования ваших денег
Ребята, я начал работать с Гиссисом. Я работаю только первый месяц. но я уже могу сделать вывод, что компания очень надежная и всегда все оплачивает вовремя. Круто!

Замечательный проект для инвестиций

Замечательный проект для инвестиций. Вы можете заработать больше денег на этом проекте и удвоить свой доход, и это один из лучших способов увеличить вашу ежемесячную прибыль. Советую попробовать.

Gissis are scammers

Gissis are scammers. Tried to contact via there telegraph service. Finally got a response. When I queried my withdrawal in the forum I was blocked. Then I received a phone call threatening me. Stay away from these thieves. Check gissis.co.uk

21 września 2020

| think that | am not the first one who…

| think that | am not the first one who wanted easy money. And |, like
everyone else, was looking for where | can get them. And then one day |
came across this company. After several days of thinking and searching
for information about her, | poured some money into a deposit. For 14
days from my $ 40, | already had $ 50 on my account. My joy knew no
bounds! The project really pays!

18 września 2020

Gissis

Recibió hoy el primer pago, el proyecto estaba satisfecho. Los pagos son oportunos, sin engaño. Voy a poner más.

16 września 2020

Czy to Twoja firma?