Gins.dk  Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Engine Oil gin + garniture fint og sikkert pakket ind. Blev afsendt 1-2 dage efter bestilling. Alt godt.

Oceniono na 5 z 5

Bestilte mandag sen aften, onsdag afsendt og torsdag modtaget 🙌 Jeg elsker når virksomheder ved hvordan man pakker sine ting! Så professionelt, ingen skrammer og er lækkert og pakke op. Ville ø... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Leveringstiden var lige det længste, men pakken nåede frem inden den skulle bruges til gave. Bestilte torsdag og var fremme tirsdag. Det kunne være en fin service at informere om tidspunkt på dagen if... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og hurtig levering. Det bedste online sted at handle spændende gin samt tilbehør - også deres alkoholfrie gin kan anbefales, til dig der skal køre hjem. Har gins.dk ikke din yndling... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 39

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Spændende udvalg og super service

Spændende udvalg. Har fundet nogle specielle og rigtig gode gins.
Super service og hurtig levering.
Når man er VIP, savner jeg måske lidt flere særlige tilbud, som ex. når man signer up til nyhedsbrev.
Kan varmt anbefale at holde øje med deres udvalg og tilbud!
Køber helt sikkert igen.

7 kwietnia 2024

Kære Martin

Tusind tak for din fine anmeldelse og feedback. Den tager vi med videre i vores planlægning af nyhedsbreve.

Super betjening

Venlig og imødekommende betjening og levering fra dag til dag absolut kun stor ros

6 kwietnia 2024

Kære Aksel,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Den er vi utrolig glade for.

Oceniono na 5 z 5

Lækker pakket og lækre produkter!

Bestilte mandag sen aften, onsdag afsendt og torsdag modtaget 🙌

Ville ønske jeg kunne vedhæfte et billede hvordan jeg har brugt jeres produkter i en gavekurv
⭐⭐⭐⭐⭐

5 kwietnia 2024
Opinia niezależna

Kære Tina,

Sikke en flot anmeldelse. Den er vi meget glade for. Vi har sendt rosen videre til vores søde pakke-pige.

Fin pris på gin og super hurtig levering

Fin pris på gin og super hurtig levering

13 marca 2024

Kære Jimmi,

Dejligt vi kunne hjælpe og levere hurtigt. Vi bliver aldrig træt af tilfredse kunder. Det betyder alt.

Hurtig og korrekt levering

Hurtig og korrekt levering - perfekt :)

11 marca 2024

Kære Karin

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Oceniono na 5 z 5

pakket godt ind så der ikke er noget…

pakket godt ind så der ikke er noget der går i stykker

10 marca 2024

Kære Birgit

Tusind tak for dine 5 stjerner, det betyder rigtig meget for os.
Skønt varerne kom sikkert frem.

Super god service!

Super god service!
Stort udvalg af lækre gins. Bestilte sent torsdag aften og fik min pakke lørdag formiddag - jeg er imponeret.
Der var endda en lækker lille ting med til den søde tand i den flotte pakke!

9 marca 2024
Opinia niezależna

Kære Karoline

Fantastisk at vi kunne give dig en god oplevelse med at handle hos os. Tak for den meget flotte anmeldelse.

Forsendelse kom planmæssigt

Forsendelse kom planmæssigt, flot pakket ind med et lille serveringsforslag og et par chokolader til den søde tand

2 marca 2024

Hej Casper

Stor tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Den er vi utrolig glade for.

Oceniono na 5 z 5

Bestilte torsdag og fik pakken levret…

Bestilte torsdag og fik pakken levret fredag 👍

29 lutego 2024

Kære Minna

Stor tak for dine 5 stjerner, og vi ved hvor svært det kan være at vente, så vi gør alt for at få varerne hurtigt frem.

Hurtigt svar på henvendelse

Hurtigt svar på henvendelse. Modtaget pakken få dage efter bestilling. Rigtig godt og sikkert pakket.

Odpowiedź od Gins.dk

Tusind tak for de 5 stjerne og dine pæne ord. Det betyder meget.

Hurtig effektiv levering

Dejligt med dansk firma
Tog telefonen

Kære Joan

Stor tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Kære Annette,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder rigtig meget.

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og hurtig levering

Har gins.dk ikke din yndlingsgin på lager, skaffer de den gerne hjem - det er da klasse service.

18 lutego 2024

Kære Annette,

Sikke en flot anmeldelse, som du har givet os. Den er vi virkelig glade og stolte over. Tusind tak for den.

stort udvalg

dejlig nemt, hurtig levering.
stort udvalg.

13 lutego 2024

Kære Conni

Tusind tak for dine fem stjerner. Dem er vi rigtig glade for.

Oceniono na 4 z 5

Det hele spillede og hurtig levering

Det hele spillede og hurtig levering, eneste minus er at de ikke er konkurrencedygtige på deres priser på tonic

24 stycznia 2024

Kære Rasmus

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget. Vi ved godt, at vi ikke kan være med på tonic desværre. Vi har ikke mulighed for at købe stort nok hjem til at kunne sænke priserne. Vi håber det sker en dag😊

Kan varmt anbefales

Hurtig levering og meget skånsomt pakket ind, endda med en lille gave vedlagt.

14 stycznia 2024

Kære Mark,

Stor tak for dine fem stjerner og fine anmeldelse, den betyder virkelig meget.
Tak!

Gins.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej