Oceniono na 1 z 5

Det site, jeg arbejder på er uhyggeligt langsomt også adm-delen, hvilken tyder på det er serveren og ikke sitet. Alligevel optimerer jeg alle databaser, pHP og alt hvad den kan trække, sletter plugi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft flere hjemmesider i gennem årene på Gigahost. Det har altid fungeret uden problemer. Har netop overført Maribo Roklub fra anden udbyder. Hjemmesiden kører på Joomla. Selve flytningen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Gigahosts support er det sløveste og mindst konstruktive jeg nogensinde har oplevet! Gennem tre døgn (med en haste sag) har jeg fået lidt drypvis feedback fra supporten... MINDRE end halvdele... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Åh så mange ting gik galt, pludselig var mailserver +4 timer om at levere mails, deres SSL hosting var jævnligt nede og mine websites ligeså. Supportens svar kunne mest sammenlignes med en forretni... Zobacz więcej

1. Hosting internetowy
  2. Dostawca DNS
  3. Dostawca skrzynek email
  4. Dostawca internetowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Gigahost Webhotel - Alle dine hjemmesider på et webhotel

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

2,5

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Meget tilfreds

Har benyttet Gigahost i en del år nu, og det har været en verden til forskel fra vores tidligere udbyder.
Vi er meget tilfredse.

22 marca 2018

Mange fejl, langsom alt…

Jeg har nu bruget Gigahost lidt mere end 2 år, hastigheden er op og ned, desværre er der også en del nedetid, og ved henvendelser til supporten er oftes ingen svar eller svaret er at de ikke ser nogen problemer.
Lige nu har min side været nede fra 22:30 til 09:15, der står intet i drifts info, ej helle de forrige nedbrud nævnes i drift info.
Jeg ville så gerne skrive noget andet i denne anmedelse, men det kræver at Gigahost tager sig sammen

22 marca 2018

Kundeservice i topklasse

Jeg genkender INTET af det der skrives i de negative anmeldelser af Gigahost her på Trustpilot.
Jeg har altid fået hurtig support, og de problemer der har været, er blevet løst hurtigt også. I modsætning til andre web-udbydere jeg har erfaring med, har Gigahost altid være parat til at indrømme når fejlen var på deres side, og så beklaget for det. Ingen er fejlfri, men hvor er det møgirriterende når ingen vil tage ansvar, og sådan har det været hos andre udbydere jeg tidliger har haft. Så i forhold til tidligere web-udbydere, har Gigahost været meget nemmere at arbejde sammen med.

Jeg har også oplevet stor hjælp som jeg ikke engang har betalt for. For nylig besluttede de f.eks. at sponsorere et af mine projekter, ved at yde assistance ud over det sædvanlige - uden at tage betaling for det.

Bestemt den bedste web-udbyder jeg har oplevet indtil videre.

19 marca 2018

Gigahost nede igen igen.

Gigahost nede igen igen.
Så er alt Dødt deres Webside Webmail og de sider de host'er, og har snart været ned i en uge nu. ikke nogen form for info fra dem, til deres bruger.

14 marca 2018
Oceniono na 4 z 5

Gigahost.dk er en super website …

Gigahost.dk er en super website udbydere.
har bestemt ikke oplevet problemer med hverken min hjemmeside eller mail konto. og det køre bare derudaf og jeg har heller ikke oplevet at deres server har været nede en eneste gang som nogle mener at de har oplevet.

Dog for i kun 4 af 5 fordi at i ikke har telefonisk support.
Det synes jeg godt at gigahost kunne have indført
Men i er okey hurtige til at svare på mail synes jeg men der mangler lige den lille extra service. for folk der ikke rigtigt kan skrive mail til jer.
og har svært ve og uddybe deres problem i ord men bedre i tele

16 stycznia 2018

Driftstatussiden er til grin

Mine mail er mange timer forsinket..Det er ikke optimalt!

Der står ALDRIG noget på driftstatus siden.
Nedlæg siden eller begynd at bruge den.
Indtil da 1 stjerne her fra.

Lige nu virker ingen af mine mail adresser

28 listopada 2017
Oceniono na 5 z 5

Gigahost fortjener mere end de …

Gigahost fortjener mere end de forgangne måneders kritik - langt mere! Gigahost leverer et topprodukt i høj klasse, en imponerende oppetid og en god og meget professionel service.
Jeg har gennem mange år været kunde hos Gigahost og har kun ros til overs.

/Lars Lyngsøe Højberg

9 października 2017

Jeg har givet op

Jeg har givet op, deres service er på 0 punkt
De svare ikke føre efter 1-2 dage og svaret er så dårligt at selv den bedste webudvikler siger ØHHHH
De har et system som nok er godt hvis du ikke skal andet end lege..
Skal du have en website til at funger, så er det ikke her du skal ligge dine sider.
Det virker bare ikke host dem og jeg tro ikke på de er på udvikling ,, nok mere afvikling
Så det er nok kun spørgsmål om tid før det lukker helt.

13 lipca 2017
Oceniono na 1 z 5

De lægger min side ned ved fejl og svarer dernæst ikke!

Jeg anmodede om at min hjemmeside skulle krypteres på deres side og fik (uden at blive advaret om, at det ville ske) en mail om, siden kunne være nede op til en time. Der er nu gået 10 timer og de svarer ikke min mail, så jeg risikerer, at min side er lagt ned pga. dem i 2-3 døgn mere weekenden over. - Og det er op til et vigtigt arrangement tirsdag, hvor folk er henvist til hjemmesiden for at læse mere. Dybt useriøst at jeg betaler dem mange tusind kroner for den "service"!

23 czerwca 2017
Oceniono na 4 z 5

For 29 kroner om måneden

For 29 kroner om måneden? Absolut fint, men ikke perfekt.
Hvad er det I andre forventer til den pris? En lønnet supporter der står skoleret for jer døgnet rundt? I må være gået forkert i byen. Man får aldrig det hele til det halve. Det kan ikke lade sig gøre.

23 maja 2017

Stabil og god

Stabil, gedigen service. Jeg har nydt godt af deres service i snart 10 år og har samlet forskellige domæner. Jeg lader dem hoste mine forskellige web sider og mail's og det virker bare.

23 maja 2017
Oceniono na 2 z 5

Langsom side, nedetid og langsom support

Har haft Gigahost i nogle år og kan som sådan godt lide deres services. Det er billigt og med gode features osv.

Det hele falder dog til jorden med alt det nedetid der er. Har på et halvt år oplevet at Gigahost har været nede 3-4 gange og nogen gange i flere timer (hvor INGEN af mine sider er oppe, alt er dødt). Man kan sige at "Man får hvad man betaler for", men så synes jeg de skal fjerne deres sellingpoint med stabile serveren og "næsten ingen nede tid" pga. forbundede servere...

Jeg er heller ikke sikker på at deres servere rent faktisk står i KBH, som de skriver den gør.

Deres support er også langsom, så når man f.eks. spørger om hvad der sker når det hele er nede kan der gå dage inden svar.

Vil kun anbefale Gigahost hvis det ikke er en vigtig side man ønsker kørende.

10 maja 2016

Fantastisk service!

Gigahost giver en fantastisk og hurtig service pr. mail. Hver gang jeg har henvendt mig til dem har jeg fået en hurtig og tilfredsstillende løsning på det aktuelle problem - og det sætter jeg virkelig pris på.

1 marca 2016

Konstant (alvorlige!) problemer med vores mailserver hos Gigahost

Vi har store problemer med vores mailserver hos Gigahost. I perioder kan vi ikke modtage indgående mails, og lige nu kan vi ikke sende udgående mails. Vi har testet på alle tænkelige måder, og problemet er meget tydeligt hos Gigahost. De er svære at komme i kontakt med, de fixer ikke problemet og de påstår hver gang at det er midlertidigt og mails ikke forsvinder (men det gør de desværre - de er ikke blot forsinket).

14 lutego 2016

Totalt iorden webhosting

Gigahost leverer varen! De er et billigt webhotel med mail og databaser. Hvis du er et firma med kritiske informationer og skrappe krav til oppetider så er dette ikke noget for dig.

Dem der skriver herinde med problemer med nedetider eller fejl på deres virksomheders yderst vigtige hjemmesider og (synes jeg) urimelige krav til support svartider har helt sikkert pisset ved siden af potten med deres valg af hosting udbyder. Hvis I skal bruge tæt på 100% oppetider og lynsupport så find en anden og betal det det koster. For det koster...

Gigahost er et godt og semipro alternativ til de andre billige udbydere derude - og det er en god løsning til os private, små virksomheder eller upstarters. Der er ubegrænset alt muligt og hvis du skal bruge backup af websites og databaser eller mere plads har Gigahost billige tilkøbsmuligheder. Der er desuden et hav af konfigurationer hvis du er til det.

Mht. hastighed på hjemmesider så er der også mulighed for Varnish cache til dem der ved hvad det er.

Mht. hastighed på supporten så ... jae, den kunne være hurtigere men jeg får hvad jeg betaler for. Når de svarer er det til gengæld kompetent hjælp.

Mht. spamfiltrering så kunne de være bedre, men for kr. 99,-/år kan du leje et super godt spamfilter hos GratisDNS.

Jeg har brugt Gigahost i mange år og fortsætter lige så lang tid de vil have mig.

Dobbelt fem fra mig...

10 stycznia 2016

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej