Hatte leider zweimal überwiesen und trotz mehrmaligen Anschreiben keine Reaktion. Nach der Einsternebewertung kam prompt eine Antwort. Geld wird zurück überwiesen mit der Bitte die Bewertung zu übe... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Denna låten blev en fantastisk upplevelse för vår son och för hela familjen. Så otroligt bra! Jag hoppas att fler hittar till Giftytune. Värt varenda krona och blir garanterat ett uppskattat inslag ti... Zobacz więcej
Det går nog att hitta andra tjänster som kanske är billigare men troligen inte lika smidiga. Med ett par enkla steg fick vi en fantastiskt bra låt. Härlig sångröst bra beat och en bra refräng. Vet int... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Welcome to GiftyTune – the place where your fondest memories are transformed into magical music! Are you looking for the perfect gift that truly touches the heart? We at GiftyTune believe that the absolute best gifts aren't physical items, but emotions and memories that last a lifetime. That is exactly why we have created a service that allows anyone to give a completely unique, custom-made, and professionally produced song to someone they love. Whether you are celebrating a birthday, a wedding anniversary, a graduation, or just want to make a pure declaration of love, we help you put words and melodies to your unique story. You simply share your favorite shared memories, funny details, inside jokes, and what that special person truly means to you. From your story, we then create a complete, personalized song in the exact musical genre you desire. You can choose from a wide variety of styles, ranging from atmospheric acoustic ballads and powerful gospel, to modern pop, rock, and upbeat R&B. Our passion is to deliver music of the absolute highest quality that sounds like it was taken straight from the radio charts, but with lyrics that are one hundred percent personal to the recipient. The final result is an unforgettable musical experience that is guaranteed to bring out laughter, goosebumps, and tears of joy. It is never just a song; it is a loving tribute beautifully wrapped in music. Let us help you create a memory for life. Experience the magic with GiftyTune and give the most personal, unexpected, and heartwarming gift anyone could ever receive!
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Snabb och proffsig hjälp
Snabb och proffsig hjälp
Väldigt nöjd
Jag kommer att göra om så klart.
Låten blev riktigt bra.Minnen och…
Låten blev riktigt bra.Minnen och känslan av kärlek blev klockren.
Jag är nöjd med musiken jag fick
Jag är nöjd med musiken jag fick , det är speciellt spännande hur min dotter kommer att reagera när hon spelar upp denna, ni är så duktiga för att skriva ihop de raderna som jag lämnar till er om min dottern till en så minnesvärd låt för henne . Det är ett positivt sätt att beskriva någon annan livshistoria och i mitt fall är min dotter som ska snart fylla år❤️
Det var mycket bättre än jag trodde den…
Det var mycket bättre än jag trodde den skulle bli
Det bästa vi gjort
Det blev över förväntan och helt underbart. Jag skickade in text till min blivande man och han skickade in text till mig. Nu har vi två underbara låtar som vi kommer att spela på vårt bröllop. Vi har lyssnat om och om igen och blir lika rörd varje gång, så personligt rakt in i hjärtat.
Snabb återkoppling och leverans.
Helt suverän låt de gjorde av mina…
Helt suverän låt de gjorde av mina stödord. Så nöjd rekommenderas till 100%
Så träffsäkert och imponerande resultat…
Så träffsäkert och imponerande resultat och det märks att det finns människor bakom produktionen 😃 Låten blev jättebra och väldigt uppskattad. Den var enkel att få till och kontakten med Giftytune för några småjusteringar gick smidigt och snabbt. Kan verkligen rekommendera tjänsten!
Fantastiskt kul
Smidigt att göra en personlig låt - och den blev fantastiskt rolig! Kommer att göra fler!
Av mina ord redigerade ni ner till att…
Av mina ord redigerade ni ner till att de blev en fin country låt till maken .Super nöjd . Extra plus var er snabba service att jag fick den låten .
Detta överträffade verkligen mina…
Detta överträffade verkligen mina förväntningar. Otroligt snabb leverans av låt samt att det inte var ett öga torrt när jag fick höra den för första gången! Detta rekommenderar jag verkligen och jag kommer garanterat använda mig att detta igen! Tack ❤️
Gåshud
Alltså, låten blev "mitt i prick" och jag gick på riktigt gåshud när jag lyssnade på den! Hur är det ens möjligt att så snabbt komponera en så bra låt :) Tusen tack!!
Woow, vilken låt!
Jag hade en klar text och melodi, när det inte blev precis som jag tänkt mig var det enkelt att komma i kontakt med kundtjänst via mejl och be om en förändring, som de utförde utan krusiduller. Det tog cirka ett dygn för varje uppdatering jag bad om, så bäst att i allafall ha en veckas framförhållning. Till skillnad från när jag själv försökte skapa låten via appar kunde man inte på något sätt märka att det var en AI-låt då alla uttal var korrekta och rösten var fantastisk.
Det blev en underbar låt exakt som jag ville ha den, jag är jättenöjd och min man är ännu nöjdare! Han fullkomligen älskar låten, blir rörd till tårar varje gång han hör den och säger att det är den bästa presenten han någonsin har fått!
Kan varmt rekommendera!
Sång till min dotter som fick leukemi
Jag, som skrev texten hade fel på år och ställe dom blev tillsammans, jag frågade och ni ändrade! Superlyhörda och snabba! Jag älskar dunket i låten och hur texten blev! Tusen tack!
Helt enligt ÖK bättre än förväntat
Helt enligt ök, super bra kundservice.
Kommer att bli en rikt överaskning.
Den blev bättre än jag kunde önskat…
Den blev bättre än jag kunde önskat mig❣️vi hade en stor trädgårdsfest för min man som fyllde 70 år.Jag höll först ett litet tal sedan kom låten. Många satt och torkade tårar och min man hade inte hört den tidigare. Så otroligt fint, mycket kärlek . Precis det jag ville förmedla. Kan bara säga Tack tack😊
Supernöjd och min pojkvän blev rörd
Supernöjd och min pojkvän blev rörd
Kombinationen av mina inlägg samt hur…
Kombinationen av mina inlägg samt hur ni förvandlade det till en underbar balad
Snabbt
Snabbt, personligt och mycket uppskattat av mottagaren. Har rekommenderat till vänner.
Doświadczenie Trustpilot