Informacje dotyczące firmy

1. Bukmacher

Napisane przez firmę

GGBET.UA – твій квиток у світ кіберспорту, азарту та казино! 🎮 ⚽ 🎰 Ми пропонуємо: 🎮 Кіберспорт на будь-який смак ⚽ Класичний спорт: 🎰 Казино світового рівня ✅ Швидкі виплати 🔥 Ексклюзивні бонуси 💎 Зручний інтерфейс: легкість гри, зручність ставок, максимум комфорту. 📞 24/7 підтримка: професійна допомога в будь-який час. 🟠⚫ Уяви місце, де кіберспорт, великий спорт і яскраві розваги об’єднуються в одній точці. 🟠⚫GGBET.UA – це платформа для тих, хто хоче бути ближче до улюблених подій, будь то турніри з CS:GO, Dota 2 чи матчі з футболу, баскетболу чи тенісу. 🟠⚫ Для тих, хто любить розваги, ми створили комфортні умови – усе швидко, зручно та надійно. 🟠⚫ А якщо потрібна допомога – наша підтримка завжди на зв’язку. Тут легко знайти відповіді та вирішити будь-які питання. 🟠⚫GGBET.UA – це місце для емоцій і ком’юніті, де завжди щось відбувається. Будь у центрі подій, насолоджуйся моментом і стеж за улюбленими командами та турнірами разом із нами!🟠⚫

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Мені подобається швидкість роботи…

Мені подобається швидкість роботи платформи та те, як швидко обробляються ставки. Водночас виведення коштів займає надто багато часу, а банківська картка Visa не працює, що створює значні незручності.

6 lutego 2026

Odpowiedź od GGBET.UA

Нам приємно чути, що ви оцінили швидкість роботи платформи та обробку ставок!
Водночас нам шкода, що ви зіткнулися з незручностями під час виведення коштів.
На жаль, з технічних причин наразі операції з карток платіжної системи Visa тимчасово недоступні.
Що стосується термінів, то регламентований час обробки виводу становить до 10 робочих днів, однак у більшості випадків транзакції проходять значно швидше.
Дякуємо за ваше розуміння та за те, що допомагаєте нам ставати кращими.

Все офіційно, не причепишся

Офіційний легальний букмекер і офіційне легальне казино (як мінімум на даний момент). В Україні з цим постійна біда, треба ще добряче пошукати, де спокійно і законно зробити ставку або пограти в онлайн ігри. GGBET - я зупинився на ньому і йти не збираюсь. Роблю ставки, трохи граю в слоти. Не виграв поки мільйон, але роблю це в першу чергу не для виграшу, а для задоволення і азарту. Ну і наперед розумію: те що сьогодні абсолютно легально, завтра може вже таким не бути. І це не вина букмекера або казино, це скоріш питання недосконалості законів і влади, нещодавні прикрі приклади ми всі добре памʼятаємо.

4 sierpnia 2024

Odpowiedź od GGBET.UA

Юрій, раді читати ваш відгук! Дякуємо, що залишаєтесь нашим лояльним клієнтом.

Oceniono na 4 z 5

Не зміг зайти в аккаунт

Одного разу не зміг зайти і свій акаунт, прийшлося скористатися техпідтримкою, все владнали. Дрібниця, але трохи втратив часу. У всьому іншому все нормально.

6 lipca 2024

Odpowiedź od GGBET.UA

Дякуємо за відгук! Служба підтримки завжди рада допомогти.
Гарної гри, have fun!

Виплата без проблем

Виплата без проблем, вже робив два рази. Техпідтримка на високому рівні. Роблю ставки вже три місяці.

10 lipca 2024

Odpowiedź od GGBET.UA

Женя, дякуємо за вашу оцінку!
Раді чути, що ви задоволені нашим сервісом. ;)

Легальне казино

Легальне казино, багато офіційної реклами, і по телевізору також. Якщо не помиляюся, на Євро або на матчах збірної України постійно є GGbet. А отже точно можна довіряти. Я вже декілька разів грала, дуже сподобалося. Коли буде більше часу, можливо буду грати частіше.

17 czerwca 2024

Вітаємо!

Дякуємо за вашу оцінку та відгук! Раді що ви слідкуєте за подіями разом з нами. ;)

Oceniono na 1 z 5

Чекаю більше 23 днів на виплату 501…

Чекаю більше 23 днів на виплату 501 євро

У вас нібито технічні проблеми, шахрай.

3c9eb801-b55e-4744-bae2-8ca781124db1

24 maja 2024

Вітаємо, Philip!

На жаль, нам не вдалося знайти деталей по зазначеній транзакції.
Переконайтесь, будь ласка, що ви зареєстровані на нашому сайті чи поділіться ID користувача/електронною поштою.

Oceniono na 1 z 5

Обманюють на гроші

Нікому не рекомендую цей сайт. Мені немає 21-го року, зробив депозит. Одразу заблокували акаунт і на пошту прийшло повідомлення, де орім усього іншого було написано: "Кошти, якщо вони залишилися, підлягають поверненню". Так, погоджуюсь, я порушив правила сайту і отримав блокування. Тільки ці шахраї не повертають мої гроші, я писав їм на пошту, писав у чат на сайті, мене кормили обіцянками мов повернуть протягом 30 робочих днів, а коли цей час пройшов, то почали відповідати маячнею що працюють над цим питанням. Ніяких позитивних сподвижок немає. Ставлення халатне. Гроші не повертають. Ні в якому разі не майте нічого спільного з цим сайтом

29 marca 2024

Вітаємо, Максим!
Дякуємо за ваш відгук. Шкода чути, що ви зіткнулися з проблемами.

Могли б ви поділитися своїм ID користувача або електронною поштою? Це допоможе нам краще розібратися в ситуації та знайти рішення.

Дякуємо за ваше розуміння та співпрацю!

Oceniono na 5 z 5

Цікавий сайт з різноманітними активностями

Цікавий сайт з різноманітними активностями для тих, хто любить передбачати результат подій і випробовувати удачу. Приємний, зрозумілий інтерфейс, відмінна українська локалізація. Загалом я отримала цікавий і приємний досвід.

4 lutego 2024

Вітаю!

Добрий день!

Дякуємо за ваш відгук!

Ми завжди стараємося зробити досвід наших користувачів на сайті цікавим і приємним. Якщо у вас є ще які-небудь пропозиції або зауваження, будемо раді з ними ознайомитись :)

Ми на зв'язку 24/7, тому пишіть у будь-який час!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej